Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zna Elektrika šta valja.:lol:

Imam jedan par Tamaris cipela, i dva para Paar. Odlične i jedne i druge.
Ali, ubedljivo najudobnija i najotkačenija mi je obuća "Think".

Evo čizmica, neopisivo udobnih (kožnih), i pomalo ekscentričnih:

čizmice.jpg

(Inače preferiram višu štiklu.)

Мени су такви модели одвратни јер жене гребу прстима по асфалту. Сам пад обуће их тера на то.

- - - - - - - - - -

Uzgred, dobra obuća koja košta po 100-150 evra, može se pronaći kod jedne prodavačice na Limundu.
Nova je, ali iz izloga, te im se cena kreće max. do 50 evra.

Ни за 100 динара ако нисам испробала. Откуд ја знам да ми паше.

Мени су такви модели одвратни јер жене гребу прстима по асфалту. Сам пад обуће их тера на то.

- - - - - - - - - -

Nista mi nema odratnije nego kada prsti ispadnu napred, van sandale.

Ali, nije sa svim tako. Imam sive na taj fazon, i udobne su.

e na ovu foru, vis "ostrije"

Pogledajte prilog 411613

e da sam zensko to bih furala :rotf:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ima kad je zatvoren napred spic, ko salonka napred, a gore ovo otvoreno sa kaisem
pokusavam da nadjem, to je jos lepse

- - - - - - - - - -

nasla sam
to se zove ankle strap pumps

Iron+Man+3+Photocall+HzNQsc5N6csl.jpg

- - - - - - - - - -

jaoo cek da smanjim sliku

Nema šanse da fotkam sve :rumenko:, ali neke koje nije teško izbunariti trenutno ok, napravila bih podelu na ekscentričnije(što će neki reći kičaste) i na klasičnije modele.
Prvo dva para kičastih, nemoj da mi se neko pravi pametan i da me pita da li to obujem kada idem na pijacu ili u šetnju :rtfm:
Pogledajte prilog 411544
Pogledajte prilog 411545

Pozdravljam akciju zlozi&bogi, dosadno mi je kad neko kači fotke sa neta :)

oba mi se para svidjaju, ali ove na sitne cvetove obozavam..avaj nemam cvetice u kolekciji. pogotovo sto ja volim debeli djon, a ove imaju napred platformu. meni ima nesto extra bezobrazno u toj vrsti cipela...izvinjavam se sto ti cipelkice nazivam bezobraznim :zkez: :lol:

cu nudim,

prizeljkujem :zper:

- - - - - - - - - -

iance slikacu i ja moje cipelice pa cu da okacim :manikir:

slikaj...ako mi se neke svide, ja cu ih maznem :zper:

Ne volim baletanke, imam samo 2 para, obula sam ih možda 5-6 puta u toku leta. U suštini lepe su mi kada ih vidim u izlogu, a nisu mi lepe kada se obuju, nekako imam utisak da noga izgleda patkasto, bzvz. Nije da nemam ravne obuće, nosim i ravno, ali baletanke za moj pojam svima ružno čuče, čak i izrazito visokim osobama (što ja nisam, jelte)

ni ja ih ne volim..meni su baletanke obuca za devojcice do plafon 11 godina. bukvalno su mi prva asocijacija na baletanke devojcice.

mokasine da, baletanke ne.

ja ove ni na slici ne mogu da vidim...imam jedne slicne, samo sa mrezicom, letnja obuca....mrzim taj spic i sto me malo zulja :sad2:

Evo jedne varijante za pešačenje:

Pogledajte prilog 411611

volim ovaj tip cipela, volim ovakvu stiklu, jedino da su druga boja crvene, zelene, krem, crne, braon, roze ili na cvetove :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Tamaris je odlična firma, kod nas nisu previše popularni. Mislim da se prodaju u Metrou ili tako negde, Nemci su, cena od 50-150 evra, traju sto godina, izdržljive su, dobra i čvrsta cipela. Slučajno imam dvoje pari i odavno su sebe ne otplatile već sam ja njima žestoki dužnik. Nosim taj tipičan broj pa ne znam stanje sa veličinama ali kao da se sećam da su imali na rafu veće i manje.
Čak im i baletanke dodju sa jakim đonom kao cipele i nakon godinu i po dana raznoraznih sokaka izgledaju glanc novo. Još ako gazis pravo nema glava da te boli ili noga žulja pa ako možeš ove da kupiš go for it:)

nemaju vise broj. :( danas sam svratila da vidim...ima moja kevga tamaris sandale za leto, isto se pogodilo da sam kasno otisla i nisu imali taj model broj za mene i ona aj da proba 41, posto su imali i kupila. naravno prvo sam ja probala da vidim dal mogu da se uvucem i falilo mi pola cm tjah peta mi presla pola cm i tako keva dobila sandale, ja ostala bez istih :evil:

a , hmmm

30rwk0g.jpg

kako bi ove sandalice iz Las Vegasa ...izgledale na nonicama nasih curica a jos i

vako iz New YORKA, mislim da bi se sa onim cipelama slagalo , ovo

21az890.jpg

ili iz ovoga opusa

2ujpc8y.jpg

uz cipelice...

bolje da ne kazem koje su cene...

Jaaako mi se svidjaju :)
hvala : )
Судећи по изгледу флекице на штикли (а и саме штикле) у томе се никада није ходало. Чему то уопште служи?

Таква се штикла изгребе и упрља после сто метара шетње.
nedavno su kupljene i nošene dva puta
ne u šetnju naravno jer ovakva obuća nije za to

da na zalost deluju jako neudobno, ali su prelepe, meni barem, nikad ne bih to kupila ali volim da vidim...
prevrnuta koza, plis, i slicnog izgleda materijali, su jako neprakticni, ali ujedno jaaako lepi

ih ovo je preudobno kakve imam :lol:

Ја не волим ни да видим. Тотално бескарактерна и безлична обућа.
to sam i htela, da ne dolaze do izražaja

- - - - - - - - - -

ipak najviše volim da šetam u ravnom
npr. ove su jako udobne

A ja juce u socijalnom, guzvaaaa... I zabavljam se buljeci ljudima u obocu :lol: Srecom, tamo smo svi poludeli od cekanja pa niko nikom nije bio cudan :lol:

cuti, ja idem danas ulicom i becim se ljudima u obucu :zcepanje:

razni loodaci sa 4uma setaju ulicama beograda. :lol:

ukapirala sam zasto meni treba toliko obuce...ja sam visestruka osoba i mogu lako da nosim najrazlicitije stilove i za sve mi treba obuca. kapiram da mi koji imamo puno obuce u stvari imamo vise ljudiu jednoj osobi. :lol:
a za metlu, bas sam se setila da sam davno citala na roze forumu temu o dajhmanu i bas ljudi budu ili super zadovoljni (ko ja) ili super nezadovoljni njihovom obucom. a moze da se reklamira u roku od 6 meseci, ako se raspadne.

- - - - - - - - - -

i kakav miris imaju
u kojoj ti je najlepši, u kojoj najružniji :mrgreen:

pa koza mirise na kozu, ostalo mirise na lepak.

- - - - - - - - - -

gde ima erdal sprej za impregnaciju u bg da se kupi? ja izgubila zimus kad sam se selila celu bocu, a zaboravila gde sam ga kupila.

Back