Cipele i tasne

Ovo je fantasticno:aha:Zaista ima predivnu obucu.
Ako bih imala neogranicen budzet,nikada mi ne bi bilo dosta obuce i tasni.I sada ih imam mnogo vise nego sto je realno potrebno,ali jednostavno ne mogu da odolim.

Ovo je fantasticno:aha:Zaista ima predivnu obucu.
Ako bih imala neogranicen budzet,nikada mi ne bi bilo dosta obuce i tasni.I sada ih imam mnogo vise nego sto je realno potrebno,ali jednostavno ne mogu da odolim.

..А ја баш хтедох да кажем: Жалибоже пара бачених на тако ружне ципеле...:mrgreen:....ко да их је изула радницама са Каћке петље...:roll:

bolest..
zavisnost od obuce..
malo manje stetno od narkomanske i alkoholne, ali u svakom slucaju problem na nivou licnosti..
neispunjena osoba,uskih shvatanja skucenih samo u okviru svoje pojave, koja misli da ce jos jedna tasna ili par sandala da joj promeni nesto u zivotu..
sto ne volim neumerenost..pogotovo ovakvu sebicnu..

Poslednja izmena:
Naleteh na ovaj sajt
http://www.dailymail.co.uk/femail/a...estone--100k-handbags-70k-shoes-wardrobe.html

pa me zanima: kada bi ste imali neograniceno mnogo para, koliko bi vam pari cipela bilo dosta? A tasni?

neograniceno
uz svaku odevnu kombinaciju posebna tasna i posebna obuca
a kako bih takodjei mala i bezbroj odevnih varijanti, kod mene bi se sve te pare lako potrosile

i posle se pitam sto nisam bogatasica?
kod ljudi ko sto sam ja, sto vole da trose i da zive, logicno je da nema steka :lol:

meni sve ove cipele sa prve strane lice jedne na druge :neutral:
ne volim da budem rob svojih stvari i verovatno bih se osecala uguseno i klaustrofobicno da udjem u neku prostoriju ovog tipa, na stranu sto bi mi trebali sati da odlucim sta cu da obujem :roll: ja sam zadovoljna sa ovih nekoliko pari zimske i letnje obuce sto imam, videla sam par nekih stvarcica koje mi se svidjaju a koje su van mogu budzeta, tako da sam o njima jednostavno prestala i da razmisljam...i prilicno mi je dobro kada nemam preveliki izbor, jer mene preveliki izbor ogranicava umesto da mi pomaze, tako da hvala ali ne hvala...

bolest..
zavisnost od obuce..
malo manje stetno od narkomanske i alkoholne, ali u svakom slucaju problem na nivou licnosti..
neispunjena osoba,uskih shvatanja skucenih samo u okviru svoje pojave, koja misli da ce jos jedna tasna ili par sandala da joj promeni nesto u zivotu..

:zcepanje:

bolest..
zavisnost od obuce..

Apsolutno tacno, deformitet teske kategorije. Doticna, Paris Hilton, Kim Kardasian i takve njuske bi se i izmetom mazale da im to garantuje nekakav status u javnosti. Doduse, ovo su moji pojmovi stvarnosti. Ako su one iskreno srecne u onome sto ih ispunjava, neka ih. Meni ogavno. Pare su njihove, nisu drpale, nasledile su...

ovo mora da je ona leponoga...

ovo mora da je ona stonoga!

ja mogu da shvatim da neko ko je obican smrtnik i mesec mora da prezivi od onoga sto zaradi, ima zelju da udje u prodavnicu i uvuce nogu u ovu i ovu i ovu i ovu cipelu..
ali ne mogu da shvatim cece, jece,seke,viktorije ciji cipelarnici po kvadraturi prlaze mnogim porodicama kvadraturu stambenog prostora i koje pored svega sto su probale, imale i iskusile imaju zelju za jos - matrijalnog i nisu svoju svest uspele da podignu na nivo iznad..
to je kao kad imas trotinet, hoces biciklu, imas biciklu, hoces auto, imas auto hoces avion, imas avion prevezes se gde hoces i shatis da to materijalno ne moze da te ispuni jer ti se vidici prosire, pa imas zelju da sa tim novcem pomognes i onima koji umiru gladni i bolesni jer nisu imali srecu kao ti da ga naprave..
zato se meni:bljak: od vlasnica ovakvih cipelarnika, jer time ne pokazuju da su vlasnici dobrog ukusa, nego da su sebicnjakinje zakrzljalog uma.

ovo mora da je ona stonoga!

ja mogu da shvatim da neko ko je obican smrtnik i mesec mora da prezivi od onoga sto zaradi, ima zelju da udje u prodavnicu i uvuce nogu u ovu i ovu i ovu i ovu cipelu..
ali ne mogu da shvatim cece, jece,seke,viktorije ciji cipelarnici po kvadraturi prlaze mnogim porodicama kvadraturu stambenog prostora i koje pored svega sto su probale, imale i iskusile imaju zelju za jos - matrijalnog i nisu svoju svest uspele da podignu na nivo iznad..
to je kao kad imas trotinet, hoces biciklu, imas biciklu, hoces auto, imas auto hoces avion, imas avion prevezes se gde hoces i shatis da to materijalno ne moze da te ispuni jer ti se vidici prosire, pa imas zelju da sa tim novcem pomognes i onima koji umiru gladni i bolesni jer nisu imali srecu kao ti da ga naprave..
zato se meni:bljak: od vlasnica ovakvih cipelarnika, jer time ne pokazuju da su vlasnici dobrog ukusa, nego da su sebicnjakinje zakrzljalog uma.

e moja ti
zasluzila si da imas milone:heart::zag:

Naleteh na ovaj sajt
http://www.dailymail.co.uk/femail/a...estone--100k-handbags-70k-shoes-wardrobe.html

pa me zanima: kada bi ste imali neograniceno mnogo para, koliko bi vam pari cipela bilo dosta? A tasni?

Pitam se samo sta radi sa tim cipelama kad prestanu da budu moderne...ili ih cuva sve? :think:

kada bih imala naograniceno mnoog para imala bih sigurno vise cipela i tasni nego sada...ali definitivno bi moja preokupacija bila na drugoj strani.
Ima lepsih stvari na koje bih potrosila bogatstvo

Back