ana marija
Zainteresovan član
- Poruka
- 267
hm, prvo ovu temu otvaram na zenskom kutku a ne na ljubav i sex, znaci ne zelim da cujem nikakva ismejavanja na fizickom nivou, toliko....o cemu se radi zajedno sam sa jednim deckom godinu dana i neki mesec, a znamo se nekih 8 godina, i sve vreme mi je super sa njim, potpuno ga gotivim i on mene i stvarno sve funkcionise, stvarno nemam na sta da se pozalime, ali, ono cuveno ali, ispricao mi je pre nekih mesec dana da sam mu ja prva devojka sa kojom je spavao....s jedne strane je to bas lepo, ali s druge strane posto sam ja mlada od njega ali s moje 22 godine ipak imam vise iskustva sa njim, i to njemu ne smeta, misli da je sasvim normalna stvar itd. ali meni smeta sto sam mu ja prva devojka s kojom je spavao, jer imam taj glupavi osecaj da ce po nekom pravilu kad tad hteti da proba kako je sa nekom drugom devojkom i ja bas nisam tip koji prasta, kod mene je sve ili nista a sad sta da radim, postala sam toliko cinicna i sarkasticna da mi se cini da cu tipa oterati zbog nekog fiksnog straha, jednostvano ne mogu da verujem da tip moze da bude sa jednom devojkom i samo sa njom, toliko, nadam se da vas nisam previse zbunila i da vas cujem....
poz ana marija
poz ana marija