Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.410
Cela Srbija je u pokusaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чачко си мечку...ops...forum na kome ne pisem zbog prepristrasnog moderatora prvog sa liste koji ima pik, malo je reci.
mita je uvek bio gdin za njega
![]()
Zaostalost balkana je cinjenicanimalo pristrasno![]()
Свако има право на мишљење а наше је да му запушимо уста аргументима, па он нек лаје кад је затрпан аргументима. Доста оном који је имало паметан и знаНије цинизам увек са злим мотивом...
Некад тоално затуцаним ликовима, једино набијањем бесмисла у око можеш да затвориш дебилна уста која држе митинг дебилизма на форуму...
То што си ти неискварен, па не знаш како са барабама, пијандурама, наркоманима и џукцима, не треба на сваки случај да пројектујеш као нешто ''туу бееед''
Овде има мало имало паметних... Испари мозак од дугог блејања на нетуСвако има право на мишљење а наше је да му запушимо уста аргументима, па он нек лаје кад је затрпан аргументима. Доста оном који је имало паметан и зна
Да, човек не треба да улази у баш сваку расправу коју започне некакав Нено ДулендаNema sta sa budalama drugacije nego cinizmom.
Zamisli da hoces da udjes u normalnu raspraavu sa budalom.
Pa onda si i ti budala.
Ili ignorisanje, ili cinizam, nema tu trece opcije koja je kao neki normalan razgovor
Neretko coveka prozivaju za cinika ili trola kad nemaju argumente da mu parirajuМисле да ће својом дрскоћом ишта објаснити и дати јак аргумент на билокоју расправу.
Предност у расправи се постиже знањем, а не цинизмом. Тако се убија конструктивна расправа, ево ја прави не желим да учествујем јако често када видим таква писања
Волео бих када би многи који хоће да читају, науче нешто и дају своје мишљење (зато форум и служи и то му је сврха) не склизавају одма у мимовање и цинизам него озбиљно и аргументовано штите своју тврдњу са ким год да се расправљају. На други начин, само лапрдају.
Kolega @Alter_Ego_ bi mogao da pobliže objasni pojavu.Мисле да ће својом дрскоћом ишта објаснити и дати јак аргумент на билокоју расправу.
Предност у расправи се постиже знањем, а не цинизмом. Тако се убија конструктивна расправа, ево ја прави не желим да учествујем јако често када видим таква писања
Волео бих када би многи који хоће да читају, науче нешто и дају своје мишљење (зато форум и служи и то му је сврха) не склизавају одма у мимовање и цинизам него озбиљно и аргументовано штите своју тврдњу са ким год да се расправљају. На други начин, само лапрдају.
iako mi pomenuti mod brise poruke jer ih pristrasni prijavljuju, odgovoricu ti.Zaostalost balkana je cinjenica
Pristrasno je odbijanje prihvatanja te cinjenice![]()
iako mi pomenuti mod brise poruke jer ih pristrasni prijavljuju, odgovoricu ti.
svako u nekom pojavnom obliku vidi ono sto zeli da vidi...krug dvojke gleda samo netremice sjaj zapada koji sve vise bledi, gleda ga bez istoka, bez pravoslavnih hramova, bez nacionalne istorije, ako moze i bez pisma, a opet neko sa sirim spektrom iskustva i obrazovanja, sagledava takvu mentalno nedonesenu pamet kao zaostalost ocnog i onog mnogo vaznijeg umnog zivca.
a toga ovde ima u toj meri da mi izaziva djokondin osmeh.
jos ako je takva pamet iz dijaspore, onda je osmeh veci.
mjok nisam izaso iz borce, samo do rakovice u ruski market i jednom do mladenovca po janje sa surnjajomSve ovo što si napisao i dalje ne menja činjenicu da je Balkan zaostao.
Plus si pokazao jos jedno: da pojma nemaš o tom zapadu, kojeg mrziš
Na zapadu ima i pravoslavnih hramova (danas sam prosao pored 2 hrama i jednog muzeja, dok sam vozio bajs) i ima jako mnogo uticaja istoka, i svega živoga.
Ali okej, veruj u svoju viziju umesto u cinjenice![]()
vozi coek bajs na zapadu i uci me o njemu
i + gde ima tamo i kojih hramova hahaha
ovaj forum je postao leglo ...
ma ae uzivaj u progresu sa bajsa![]()
Мисле да ће својом дрскоћом ишта објаснити и дати јак аргумент на билокоју расправу.
nimalo pristrasno![]()
PonosniДругоСрбијанер.
Kraljevini?Такав у будућој слободној и сувереној српској краљевини неће моћи бити циник.
Okejсада имају прилику. Цинизам је непогрешив знак декаденције