- Poruka
- 392.132
Šta je to sto vas je na prvu loptu privuklo ?
Izgled, pamet, šarm, životni stavovi, vaspitanje,smisao za humor, neposrednost ?
Izgled, pamet, šarm, životni stavovi, vaspitanje,smisao za humor, neposrednost ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači slobodna si radnim danima ?Ne zapitkuje previše.. Ne smara.. I svaki vikend provodi sa mnom
Tačno ono što mi trebalo
Dovatimo se koji put brzinski al ono da, jesam slobodna i uglavnom sa drugarimaznači slobodna si radnim danima ?![]()
Zasto si tako stroga?Inače nevezano za to, ni za koga sa foruma nisam slobodna![]()
a jbg a taman sam mislio da ćemo se seksasti uz zvonceka..Dovatimo se koji put brzinski al ono da, jesam slobodna i uglavnom sa drugarima
Inače nevezano za to, ni za koga sa foruma nisam slobodna![]()
Ma nisam samo, ono.. Forum mi je za zajebanciju a real za konkrevetne stvariZasto si tako stroga?![]()
Tekstovi.Šta je to sto vas je na prvu loptu privuklo ?
Ima zalihe brašna, papira, ulja.Šta je to sto vas je na prvu loptu privuklo ?
Izgled naravno.Šta je to sto vas je na prvu loptu privuklo ?
Tooo mačko. Opasna si.Nije on mene, ja sam njega osvojila![]()
Šta je to sto vas je na prvu loptu privuklo ?