Cime vas je osvojio?

nacinom na koji mi je prisao, izgledom jos iz daljine, prirodnoscu i opustenoscu koja uvek zraci iz njega, direktnoscu bez uvijanja i na kraju slicne smo osobe, pa i nije imao nesto previse da se muci :)))) a i napili smo se ko bulje, pa mi sve bilo lepo i veselo, i bila sam raspolozena.

Tesko ces dobiti puno bas iskrenih odgovora.
sta im fali?

- - - - - - - - - -

nacinom na koji mi je prisao, izgledom jos iz daljine, prirodnoscu i opustenoscu koja uvek zraci iz njega, direktnoscu bez uvijanja i na kraju slicne smo osobe, pa i nije imao nesto previse da se muci :)))) a i napili smo se ko bulje, pa mi sve bilo lepo i veselo, i bila sam raspolozena.

i bio je izdrzljivz:lol:

...Prvo sam registrovala dodir, pa miris, nakon toga sam cula glas...Trebalo je vremena da postanem svesna sta govori...Potom sam uspela da fokusiram sliku i susrela taman pogled...Sve posle toga je samo potvrda osecaja koji me je tada preplavio...

Imao je oreol iznad glave, umesto psa, na povodcu je vodio jedno malo drvo u šetnju, a u desnoj ruci je držao bušilicu marke "Bosh".
Nakon takve scene, ničega se više nisam sećala.
Biće da su u pitanju mađije.:deda:

I da, zaboravih detalj. Ona bušilica je bila nalik revolveru, kao da je imao zakazan okršaj kod O.K. korala.

Back