smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
pa sad...imam bre, shta ti znash![]()
pa ne znam ,al tako si mi se fino namestila

- - - - - - - - - -
da su neka bolja vremena,ja bih mogla da radim kao profesionalni zaebant
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sad...imam bre, shta ti znash![]()
slabo je to,tek da se prezivida su neka bolja vremena,ja bih mogla da radim kao profesionalni zaebant
aj ne foliraj se, pa ti to radish i sad...ne znam samo dal te placaju![]()
Slikala bi. Ne fotografisala vec slikala...to mi je ionako ostala neostvarena zelja, u profesionalnom smislu.
Bavila bih se zaposlenjem koji donosi najvise dohotka u kucu s tim da je strog protokol po pitanju oblacenja i da ne zahteva skidanje burme
mastam malko dal da konkurisem za asistenta na faksu , mislim redovni profesor ima platu 150 hiljada mesecno
- - - - - - - - - -
to mozes da okacis macki o rep ej uozbilji se moramo da hranimo planetu!!!!!!!!!!
Ne sme se izgubiti iz vida koliko vremena se provodi na fakultetu kad si redovni profesor , zaboravila sam pomenuti da imaju bruto 300 hiljada mesecno, zajedno sa naucnim radom i jos nekom aktivnoscu, ali necemo ni bas da prodamo dusu za paru, da vidimo muza i dete 5 sati nedeljno![]()
Bavila bih se zaposlenjem koji donosi najvise dohotka u kucu s tim da je strog protokol po pitanju oblacenja i da ne zahteva skidanje burme
mastam malko dal da konkurisem za asistenta na faksu , mislim redovni profesor ima platu 150 hiljada mesecno
- - - - - - - - - -
to mozes da okacis macki o rep ej uozbilji se moramo da hranimo planetu!!!!!!!!!!
I zene u bankama ili bilo kom privatnom preduzecu provode isto vremena kao i ti profesori,
jos ih niko ne ceni, nit postuje, a plata im je plafon 30-35.000.
Ovde kod mene, u banci se radi od 8-5, dodjes kuci pola 6. Nit imas para, nit te neko ceni, jos se izdrkavaju na tebe.
Biti asistent ili profesor je zakon.