Cime biste se bavile?

sta znam...meni je moja profesija skroz dovoljna
jedino sto jedva cekam trenutak da mi organizacija zivota
dopusti da kupim presu za duboku stampu i sklopim si malu graficku radionicu
za tu vrstu tehnika...onako, za sebe...e, onda ce mi sve bit potaman
osim toga nemam nikakvih velikih neostvarenih zelja

Bavila bih se zaposlenjem koji donosi najvise dohotka u kucu s tim da je strog protokol po pitanju oblacenja i da ne zahteva skidanje burme
mastam malko dal da konkurisem za asistenta na faksu , mislim redovni profesor ima platu 150 hiljada mesecno

- - - - - - - - - -

Slikala bi. Ne fotografisala vec slikala...to mi je ionako ostala neostvarena zelja, u profesionalnom smislu.

to mozes da okacis macki o rep ej uozbilji se moramo da hranimo planetu!!!!!!!!!!

Bavila bih se zaposlenjem koji donosi najvise dohotka u kucu s tim da je strog protokol po pitanju oblacenja i da ne zahteva skidanje burme
mastam malko dal da konkurisem za asistenta na faksu , mislim redovni profesor ima platu 150 hiljada mesecno

- - - - - - - - - -

to mozes da okacis macki o rep ej uozbilji se moramo da hranimo planetu!!!!!!!!!!

Ja mastam o tome da postanem.profesor na fakultetu. :)

Ne sme se izgubiti iz vida koliko vremena se provodi na fakultetu kad si redovni profesor , zaboravila sam pomenuti da imaju bruto 300 hiljada mesecno, zajedno sa naucnim radom i jos nekom aktivnoscu, ali necemo ni bas da prodamo dusu za paru, da vidimo muza i dete 5 sati nedeljno :cry:

Ne sme se izgubiti iz vida koliko vremena se provodi na fakultetu kad si redovni profesor , zaboravila sam pomenuti da imaju bruto 300 hiljada mesecno, zajedno sa naucnim radom i jos nekom aktivnoscu, ali necemo ni bas da prodamo dusu za paru, da vidimo muza i dete 5 sati nedeljno :cry:

I zene u bankama ili bilo kom privatnom preduzecu provode isto vremena kao i ti profesori,
jos ih niko ne ceni, nit postuje, a plata im je plafon 30-35.000.
Ovde kod mene, u banci se radi od 8-5, dodjes kuci pola 6. Nit imas para, nit te neko ceni, jos se izdrkavaju na tebe.

Biti asistent ili profesor je zakon.

- - - - - - - - - -

Znam, zato sam je i okacila o tu doticnu macku. Sada samo slikam detetu za likovno jer totalni antitalenati duduk za to.

I zene u bankama ili bilo kom privatnom preduzecu provode isto vremena kao i ti profesori,
jos ih niko ne ceni, nit postuje, a plata im je plafon 30-35.000.
Ovde kod mene, u banci se radi od 8-5, dodjes kuci pola 6. Nit imas para, nit te neko ceni, jos se izdrkavaju na tebe.

Biti asistent ili profesor je zakon.

kod nas svi bjeze u banke, i iz mog preduzeca, super su plate

Back