- Poruka
- 2.522
eeeeee nisu to gluposti mozda neko samo tako moze da dokaze da misli na tebe!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Slobodane, stigli instrumenti ovde u labaratoriju. Dodji, i direktorka je tu da vidi."e ljudi,najbolje je zezati profesore,al mlade profesore...pa mu se lazno pretstavis,izmisljas sve i svasta a on se napali na te tvoje gluposti..a onda mu posle duzeg dopisivanja kazek koje si godiste...extra osecaj,majke mi...
e ljudi,najbolje je zezati profesore,al mlade profesore...pa mu se lazno pretstavis,izmisljas sve i svasta a on se napali na te tvoje gluposti..a onda mu posle duzeg dopisivanja kazek koje si godiste...extra osecaj,majke mi...
e znas koliko mi se dize dijafragma..........e bole me uvo bas
Njah, ja cimam poslednja 2 meseca samo jednu osobu, i to bas onda kada zaista mnogo mislim na nju, a ovo sakrivanje broja i nepoznate poruke, to jednostavno isqliram...
lorencio ne znam ja sta ti mislis ali to sto tvoj mali bratic e bi cimao profesora to znaci da je mnoogoooooooooooooooooooooooooooooooooooo vaspitan decko.....a kogato uopste zanima meni bi bilo bas extra da zajebem nekog nastavnika!moji drugovi se zvali istoricara nacasu i on izdje u hodnik da prica a mi se unutra cepali