Cimanje, skrivanje brojeva, nepoznate poruke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ljudi,najbolje je zezati profesore,al mlade profesore...pa mu se lazno pretstavis,izmisljas sve i svasta a on se napali na te tvoje gluposti..a onda mu posle duzeg dopisivanja kazek koje si godiste...extra osecaj,majke mi...
"Slobodane, stigli instrumenti ovde u labaratoriju. Dodji, i direktorka je tu da vidi."
boske.gif

e ljudi,najbolje je zezati profesore,al mlade profesore...pa mu se lazno pretstavis,izmisljas sve i svasta a on se napali na te tvoje gluposti..a onda mu posle duzeg dopisivanja kazek koje si godiste...extra osecaj,majke mi...

Zar mislis da je svaki mladi profesor budala da dozvoli da ga nepoznati broj tj klinja **** preko poruka ?Mislis da se ne primecuje razlika u pisanju ? Zar mislis da odrasli muskarci koriste recenice sto i ti? Koji ti ***** bre ? Odrasti vec jednom! Sta dobijas time sto zezas profesora ?Nemoj mi reci da se prof poprimio i da si ga na kraju zajebala ?

lorencio ne znam ja sta ti mislis ali to sto tvoj mali bratic e bi cimao profesora to znaci da je mnoogoooooooooooooooooooooooooooooooooooo vaspitan decko.....a kogato uopste zanima meni bi bilo bas extra da zajebem nekog nastavnika!moji drugovi se zvali istoricara nacasu i on izdje u hodnik da prica a mi se unutra cepali

lorencio ne znam ja sta ti mislis ali to sto tvoj mali bratic e bi cimao profesora to znaci da je mnoogoooooooooooooooooooooooooooooooooooo vaspitan decko.....a kogato uopste zanima meni bi bilo bas extra da zajebem nekog nastavnika!moji drugovi se zvali istoricara nacasu i on izdje u hodnik da prica a mi se unutra cepali

Naravano da jeste vaspitan , uostalom nisam reko da ne bi uradio nego da su to gluposti koje su tako jadne da ni njemu ,klincu od 11 godina,ne bi palo na pamet da ih uradi, .. Vasi profesori mora da su jako pametni cim tako dozvoljavaju da ih neko zajebawa...i da se cimaju i dopisuju sa nepoznatim brojevima..;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back