Čim otvorim oči uživam u...

Cim otvorim oci uzivam u...
(postoje dva secaniarija)
-kada sam sa njim:
...pogledu na njega koji me gleda jer se probudio pre mene ili pogledu na njega koji spava i sanja nesto sto jedbva cekam da mu ispunim, a uskoro zatim u mazenju i poljupcima....................
-kada sam sama:
...protezanju po krevetu poput macke, mazenju sa svojim malim zekom koji malo malo pa pocne da mi gricka krajeve kose (one procvetale), ubrzo pustim muziku i odem pod tus, pa sedeci u bade mantilu pijem caj kraj prozora ili listam casopis.................

...apropo psa...imali smo ogromnog psa...i normalno da je mene budio da ga šetam...i morala sam rano ujutro, naročito ljeti jer su ga se ljudi bojali...mislim da sam svako jutro bila taman za Dobrotu(vaš Laza Laz)...sreća pa me nije nikad vidio neko ko se pita..te jutarnje traume su ostavile trajne posljedice na mene...

cim otvorim oci kao programirana odem do mikrotalasa..zagrejem vodu na 2min..ubacim u 2dl dve nes 2u1..
otvorim venecijanere i vratim se u krevet..
i onda ritualno uzivanje u ispijanju iste dok se dnevno svetlo uvlaci u sobu..pre spavanja obavezno zapalim malu mirisljavu svecu koja dogori za par sati (tad vec zaspim), pa kad se ujutru probudim u vazduhu treperi lagani miris etericnog ulja..
i to mi tako prija..
za mene savrseni pocetak dana..

Nekako je jutro samo moje, toliko samo moje da ne uživam ni u jutarnjem sexu.
Pravac napolje u šetnju sa psom, rasanjivanje bez kafe i cigare.
Volim da stignem ranije na posao i u miru i tišini pijem 3u1, čitam novine na netu, bacim pogled na forum i pripremam se za novi dan.
Naročito volim letnja jutra oko 5, kad sviće i kad nema žive duše, sve tiho i miriše

kafi i forumu (mada za forum nemam baš mnogo vremena u zadnje vreme iz opravdanih razlogaz:mrgreen:)
vi?

dobro nije pravo doba dana za ovu temu, al nema veze, možete da pišete i sutra ujutru

Чим отворим очи - не уживам!!! И нема шансе да уживам у било чему наредна два сатаа!!!

Значи, не уживам у цигарети, не пијем кафу (никад на празан стомак), нисам у стању чак ни да се сексам ујутру... Што сам ја једно умиљато питомо биће....z:D

Back