Ciljevi

Krive drine ne vredi ispravljati..verujes statistici ok..ja imam prilike uveriti se svakodnevno i to je ok..zelim putovati po svetu bez vize i cekanja u redovima sa tonom papira..jel taj cilj ostvarljiv.?.jel od mene zavisi.?.jos 1 primer da smo mi osudjeni prelaziti preko trnja do ostvarenja svojih ciljeva..neka se nadje opet neko 'optimistican' ko izdaje lokale i stanove po gradu i nema takvih problema

btw kvalitetna porodica nije mali cilj niti malo dostignuće:!: To znaju i oni koji su uspeli i oni koji su pokušali pa za sada nisu uspeli.
To naravno nije dovoljno, ali ni slučajno ne treba omalovažavati.
Sad sam ja omalovazavao jel..dal da idem za svacijim postovima i trazim dokaze..statistike za pojedine tvrdnje:think:
Tebe su bas bocnuli ti stanovi kad ih toliko pominjes?

Bitno da si se ti iz poslednje klupe sama prozvala :ok:

Krive drine ne vredi ispravljati..verujes statistici ok..ja imam prilike uveriti se svakodnevno i to je ok..zelim putovati po svetu bez vize i cekanja u redovima sa tonom papira..jel taj cilj ostvarljiv.?.jel od mene zavisi.?.jos 1 primer da smo mi osudjeni prelaziti preko trnja do ostvarenja svojih ciljeva..neka se nadje opet neko 'optimistican' ko izdaje lokale i stanove po gradu i nema takvih problema

Не вреди. :(

А стварно бих волела да чујем како онда ти живиш без циљева и да ли, и како, постижеш неке личне успехе?
Ako vam je bas dosadno..cini mi se da je ovo bilo 2 pitanja.
edit:bolje da sam gledao suncane skale:lol:

Poslednja izmena:
zelim putovati po svetu bez vize i cekanja u redovima sa tonom papira..jel taj cilj ostvarljiv.?.jel od mene zavisi?
bez vize ne moze u dosta zemalja ako si drzavljanin srbije.
a gde god ti treba viza tu je i tona papira i, duzi ili kraci, red.
ako ti je BAS to cilj, za ostvarenje cilja je neophodno ili iseljenje u neku drugu drzavu ili menjanje statusa srbije u svetu.

mada, nacin na koji si formulisao svoj cilj meni je pomalo naivan, da ne kazem glup.
ja zelim da nije kako jeste da bih ja mogao putovati.
da si rekao zelim da putujem ajde da vidim kako da izadjem na kraj sa vizama, razumela bih.
cak i da si rekao, muka mi je od ove zemlje, osecam se kao u zatvoru i zelim da se iselim - i to bih razumela.
a tvoju formulaciju ne razumem i sad me vec jako zanima koliko ti imas godina

Malo naivan nacin..glup..ti meni objasnjavas da zivimo u zabiti srbijici kao da ja to ne znam..znaci ja ne zelim izlaziti na kraj sa vizama..zelim to vreme kvalitetnije utrositi kao sav normalan svet..i naveo sam lepo i jasno da taj neostvarljivi cilj ne zavisi od mene.

baš je mogla biti gotivna tema... filozofi jedni - njanjanja o kakvim ciljevima je reč...
čitajući temu dolazim do nekog zaključka da ste ,,cilj" poistovetili sa načinom i shvatanjem života.
Pa na kraju čitam poslednjih nekoliko strana i vidim kako helen nije materijalista, da je gorgejune tvrdi realista, moje srce se nadovezuje, kao po običaju na prethodni post pa slabo daje na odgovor teme. Skvo se naravno tu pojavila da helen ima neku podršku... i ode temaaaaaaaa... a mogla je biti gotivna

baš je mogla biti gotivna tema... filozofi jedni - njanjanja o kakvim ciljevima je reč...
čitajući temu dolazim do nekog zaključka da ste ,,cilj" poistovetili sa načinom i shvatanjem života.
Pa na kraju čitam poslednjih nekoliko strana i vidim kako helen nije materijalista, da je gorgejune tvrdi realista, moje srce se nadovezuje, kao po običaju na prethodni post pa slabo daje na odgovor teme. Skvo se naravno tu pojavila da helen ima neku podršku... i ode temaaaaaaaa... a mogla je biti gotivna

:lol:lepo becky nema sta..evo vratila si temu na pravi put..ja se i dalje pokusavam setiti nekog cilja koji sam sebi zacrtao..samo primecujem da se tesko i retko razocaram na srecu..mozda bas zbog ne postavljanja istih

Sredstvo i nacin ostvarenja cilja su stvar izbora....neko krade....neko proda....neko vrijedno radi i stedi.... neko uzme kredit.....a neko sjedi skrstenih ruku i ceka da mu padne s neba.....

Ако сте гледали До последњег даха, са ЖП Белмондом, у једној сцени млада Американка пита ЖЛ Годара који му је животни циљ. А он вели:
Циљ ми је да постанем бесмртан, па да умрем.

Back