- Poruka
- 121.367
okupacija tinejdzera

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cike,cike.....da ja vas nesto pitam.....
Evo kad god se na teenu pokrene spika o obdarenosti,svi teen forumascici muskog pola tvrde da su izuzetno zadovoljni planom u gacnom predelu,i dobro,mene interesuje sad,dok ste bili klinci,koliko ste odista bili zadovoljni "stanjem na putevima" i koliko ste folirali zadovoljstvo?
I ovi zadovoljni sa teena mogu nesto da kazu.
Pa neeee, kao i ostale skromne kolege forumasi, ja prosto ne mogu da pominjem te scene kad cela kupaona u panici krene da bezi napolje, pomislivsi da sam medj' noge gurnuo cijev od protivavionskog topa
To bi stvarno bilo protiv svih mojih uverenja i urodjene skromnosti
I tako
ja ne znam šta da radim
ovaj moj đole nezaustavljivo raste((
Evo kad god se na teenu pokrene spika o obdarenosti,svi teen forumascici muskog pola tvrde da su izuzetno zadovoljni planom u gacnom predelu,i dobro,mene interesuje sad,dok ste bili klinci,koliko ste odista bili zadovoljni "stanjem na putevima" i koliko ste folirali zadovoljstvo?
Tvoja rec ce se cuti.:zvanicni smajli:U sedmom razredu smo svi iz odelenja bili na sistemaskom pregledu. U hodniku se povela priča o veličinama. Kao ni danas, tako ni onda me nisu zanimali tuđi penisi.
Bio sam okupiran vaginicama.
Rekao sam koliko je meni Bog dao, misleći da svi imamao približno isto, bez namere da se hvalim. Jedan drugar je to poredio sa cevi od grejaja, koja je bila pored nas, izrazom lica i glasom izražavajući negodovanje i nevericu, sa namerom da pokaže kako lažem.Bio sam začuđem i zbunjen tolikom njegovom ljutnjom.
Mnogo godina kasnije mi je jedna teta koja je bila sa 18 muškaraca( ovu cifru nisam množio sa tri, kao što kažu da treba, verovao sam njenoj izjavi) rekla ,citiram:"pravi komad qurca imaš"
E, sad, ono što je najbitnije:
Jedna prijateljica mi pričala da je bila sa nekim tipom koji je u punoj veličini imao 6-7 cm, i da mu je svašta radila, ono što joj ja ne bih nikada zatražio, bez obzira što bih imao znatno veću nagradu za nju. Sa nevericom sam slušao i čudio se .Ćerka tog tipa je bila vršnjakinja te prijateljice. Čovek sa dugmencetom kara i ženu i 20 godina mlađu ljubavnicu.
Sa minimumom resursa postiže maksimum, k'o Švajcarska.
Ne vredi kapacitet ako nije iskorišćen.
Reci to drugarima.
Znaci,na dobru deonicu puta si naisao?У том периоду редовно испитивао "стање на аутопуту", и до данас нисам имао потребе да фолирам задовољство!![]()
ma ovi ti svi u cm imaju 18,sa 18 godina.sta dete zna sta je 20 cm![]()
Da muskari budu jos zavidniji,a zene jos rasplasenije kada ga svetla reflektora obasjaju.Nema da lazem
Sluzi svrsi![]()
A ni jedna se do sada nije zalila
Mada iskreno uvijek bi mogao biti koji cent vecicisto onako radi kurchenja
![]()
pa sto,je l' ti bitna velicina??ae da ja tebe pitam nesto?? znas li kolika je prosecna duzina p.e.n.i.s.a? kolika je dubina v.a.g.i.n.a.l.n.o.g kanala? koliko je dovoljno da muskarac ima cm za s.e.x? da li je vaznija debljina ili duzina? a?![]()
Samo znam da me je jedna divna varijanta, kada sam bio daleko od teen godina obradovala, ustanovivshi da mi je duzi 2cm, nego sto sam tvrdio...
Jbga - izmerio kao klinac i vise nisam mario...![]()
pa ja ne verujem da s ti imao varijantu
tako mi delujes ozbiljno i odgovorno...i verno
a oko merenja..nismo dobile ni prethodni podatak....mislim ono pre dodatna dva![]()
Pisao sam ja podatak vise puta, tokom forumaskog mi bitisanja, ali izgleda nije vredan secanja...
Pisao sam ja podatak vise puta, tokom forumaskog mi bitisanja, ali izgleda nije vredan secanja...
Tvoja rec ce se cuti.:zvanicni smajli:
Znaci,na dobru deonicu puta si naisao?
fino
ma ovi ti svi u cm imaju 18,sa 18 godina.
ljubi ih majka,kitolovci
Da muskari budu jos zavidniji,a zene jos rasplasenije kada ga svetla reflektora obasjaju.
Naravno,savrseno razumem.