CIJI SU PUTEVI..??

paja1408

Buduća legenda
Poruka
34.639
gledam SAT na RTS-u...gost alvirovicu ako sam dobro zapamtio-predstavnik opstina i gradova tvrdi da je drzava prenela u nadleznost opstina 4.700 km puteva a opstine to nisu primile niti je drzava obezbedila i prevela sredstva lokalnim samoupravama za odrzavanje ovih puteva...covek kaze da se ove zime nece odrzavati ti putevi...u slucaju nezgoda--sud ce utvrdjivati odgovornost drzave ili lokalne samouprave...pa ljudi dokle cemo da trpimo da se drzava igra sa narodom..??

gledam SAT na RTS-u...gost alvirovicu ako sam dobro zapamtio-predstavnik opstina i gradova tvrdi da je drzava prenela u nadleznost opstina 4.700 km puteva a opstine to nisu primile niti je drzava obezbedila i prevela sredstva lokalnim samoupravama za odrzavanje ovih puteva...covek kaze da se ove zime nece odrzavati ti putevi...u slucaju nezgoda--sud ce utvrdjivati odgovornost drzave ili lokalne samouprave...pa ljudi dokle cemo da trpimo da se drzava igra sa narodom..??

Док народ не узме државу у своје руке?

problem je naopravila prosla vlada tako sto je htela na papiru da smanju deficit budzeta.

doneli su zakon, i prestali da finansiraju odrzavanje puteva. naravno da pare nisu prosledili novim subjektima

to ne moze tako, i bice uskoro ponovo vraceno prethodno resenje o odrzavanju puteva. samo ce ova vlada na papiru da ima vise duga

zuti su se igrali drzave. igrali su se oni svega, a sad je igra gotova

Poslednja izmena:
problem je naopravila prosla vlada tako sto je htela na papiru da smanju deficit budzeta.

doneli su zakon, i prestali da finansiraju odrzavanje puteva. naravno da pare nisu prosledili novim subjektima

to ne moze tako, i bice uskoro ponovo vraceno prethodno resenje o odrzavanju puteva. samo ce ova vlada na papiru da ima vise duga

zuti su se igrali drzave. igrali su seo ni svega

vladu nije cinio samo DS...a i vecina sadasnje vlade su bili i u toj prosloj vladi...

pa ovo znaci da cemo cele zime biti zavejani jer puteve nece niko cistiti

i ko nema terenac sa pogonom na sva cetiri tocka ili sanke moze da se slika

To znači da umesto da lova od registracije vozila ostane u matičnoj opštini, ide u Beograd kod lopova političara. Dal je taj lopov DS, SPS ili SNS isti je racku, to je sve ista banda lopovska.
Sledeće, lova od prodatog benzina u matičnim opštinama opet ide za Beograd kod lopova političara svih duginih boja.
Ali kad treba država da održava puteve, onda se pravi mutava i slepa.

sir oliver je bio zaduzen za puteve, zadnja dva meseca, mart i april nije usao u ministarstvo, a primio je platu i potpisivao sta je on hteo[/QUOT

ako je ovo zakonski reseno--iza zakonskog predloga morala je stajati cela vlada..
mene brine sta je sve od budalastina jos donela stara vlada a da nam nije jos poznato

ovo sa putevima zna cela putarska srbija. nista novo. opstine su se rano oporadovale, misleci da ce da dobiju pare, pa da ih potrose kako one zele i gde zele. ali prc...

postpji zakom o putevima i on je zakonski okvir, zna se kako je predvidjeno, ko je vlasnik tj upravljac i kako treba da gazduje. nista od toga

dos demokratija nije uspostavila ni jedan funkcionalan sistem bilo cega u drzavi. kriminal se ne racuna

mene brine sta je sve od budalastina jos donela stara vlada a da nam nije jos poznato

ovo sa putevima zna cela putarska srbija. nista novo. opstine su se rano oporadovale, misleci da ce da dobiju pare, pa da ih potrose kako one zele i gde zele. ali prc...

postpji zakom o putevima i on je zakonski okvir, zna se kako je predvidjeno, ko je vlasnik tj upravljac i kako treba da gazduje. nista od toga

dos demokratija nije uspostavila ni jedan funkcionalan sistem bilo cega u drzavi. kriminal se ne racuna

i mene brinu nepoznata resenja bilo koje vlade...sa ostalim se slazem.

E , pa do kujca ! Ne moze za sve da bude kriva prosla vlast . Zajebite vi te fore !
Ova vlast je izabrana da rjesava probleme , pa neka ih rjesava ili neka da vlast nekom drugom .
Prosle zime je bio veliki snjeg i prosla se vlast prilicno dobro snasla .
Ova mora bolje ili put pod noge !

E , pa do kujca ! Ne moze za sve da bude kriva prosla vlast . Zajebite vi te fore !
Ova vlast je izabrana da rjesava probleme , pa neka ih rjesava ili neka da vlast nekom drugom .

nesto nije u redu...moj orginalni post glasi drugacije----brinu me nepoznata resenja bilo koje vlade...

ti s poznat kao nepoznat sto se tice poznavanja funkcionisanja drzave i njenih pojedinih elemenata

naravno da je za sve kriv dos tj ds. ne postoji privreda koja puni budzet. ne postoji njihovom zaslugom

samo da znate da je zabuna jos vec, putevi su prekategorisani i promenjene oznake, kao da ce to nesto da resi

kad se da nalog da se negde nesto uradi ili isprojektuje obavezno se mora dati nova i stara oznaka. izgleda nevazno ,ali nije

Barem u mom kraju su putevi bili prohodni i redovno se čistili tokom zime ( i ako su DS vladali )
Videće se kakvi će ovi biti

Back