- Poruka
- 48.596
mozda se setim kad se osvestim kako se zvase nick, legenda ljsa....mozda pilence zna ...dal bese brest lover...nemam pojma tako nekako
a da to nije bio andjelko? mada...andjelko nije u tom fazonu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda se setim kad se osvestim kako se zvase nick, legenda ljsa....mozda pilence zna ...dal bese brest lover...nemam pojma tako nekako
bese tema o tom fetisu, mislim na ljsu, davno, posto je bio neki ucesnik koji nije propustao sansu da istakne kako ima taj fetis da dudla, pa je i oglase stavljao da mu se javene znam kud se denu posle
...šta sve pamti ova metla...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/12329-Erotsko-Dojenje?p=185920&viewfull=1#post185920
...šta sve pamti ova metla...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/12329-Erotsko-Dojenje?p=185920&viewfull=1#post185920
ali taj nije samo ovde pisao o erotskom dojenju...nego i na drugim 4umima.
- - - - - - - - - -
zar je 4um postojao i 2003 godine.![]()
Inspirisana momentom na temi Rupa, prenosim situaciju iz RL, koja me je naterala da se zamislim...
Koleginica je imala 6 neuspešnih veštačkih oplodnji.Pri 7, joj je rečeno da je ostalo još da pokuša sa tudjom jajnom ćelijom, oplodjenom od strane njenog supruga.
Tako je i uradjeno.Dete ima godinu dana, jako liči na oca,ali se često čuju komentari kako je ista mama.
Koja mama?
Ko je tu mama?
Znam za priču od početka i za mene je to...nekako neprihvatljivo.
Jeste ona nju rodila, ali to je samo inkubator, ona nije biološka majka...ili jeste?
Kako jednog dana objasniti detetu da joj to i jeste i nije mama...?
Znam, nije majka koja rodi, već koja odgaji dete,ali ova je rodila, ali tudjom jajnom ćelijom....Meni je to previše emocionalne zbrke za sve njih...
Jasno mi je kad je dete usvojeno, ali ovo....
Šta Vi kažete, čija je beba?
Ovo u duhu teme...
...pa 2002 je postojao samo bundeva... a kada su ga oplodili posle 9 meseci rodio se i forum...![]()
...pa 2002 je postojao samo bundeva... a kada su ga oplodili posle 9 meseci rodio se i forum...![]()
nie mi smesno![]()