Jedan limun organizam apsorbuje 100%
Veštački vitamin c jedva 10% a oni skuplji jedva 20%
Ok tvoj izbor da nemaš vremena za limunadu.
pijem ja limunadu, ali, odgovor je i da i ne, a evo zasto:
“The answer is yes and no,” says Murg. Lemons contain about 53 mg vitamin C per 100 g of juice.
https://www.lsg-group.com/news/glob...ons-deliver-more-vitamin-c-than-other-fruits/
ti da bi iscedio 100 grama soka iz limuna, koliko ti, treba 10 limuna, a toliko sam ja uzeo u 1 tablet, opet 10 puta vise nego ti da si popio 10 limunai? a nekad popijem i 3x500mg c vitamina, znaci stvar je u matematici,a ne da sam ja protiv limuna, koji obozavam uz viski, i slicno, i to sa medom
dakle, pusaci, a i koji vole da popiju, moraju i 100 limuna i/ili c vitamion da dodaju, najbolje dobre formule, blage za stomak, ESTER C je najjeftini, a ja kupujem i lyposomal, i lypospheric, a on je tek spejs satl c vitamin, ulazi u kosti, leci umor, vadi iz mrtvih!
znaci znamo vrsnjake koji imaju probleme sa venama, pritiskom, stentovi qrci, palci. a ja? ja sam kao mladic, samo da vidim na koji cu bazen i teretanu, ne uzimam lekove kao moji drugari, vrsnjaci, jel shvatas, a isto jedem sta mi prdne kao i ti?
53 mg c vitamina u 100 grama limunovog soka, a za 530mg ti treba kilo limuna! matematika, a jel potrosis kilo limuna svaki dan? a ja sa 3x500mg tableta, bih trebao 3 kile limuna onda?! hej, oces digitron?
ili ces da ostavis pljuge, ili ces da uzimas sta ti kazem, nema treceg, dokazao sam ti sad..
za automobile te uvazavam, ali ovde bolje nemoj da se pravis pametan, jer nisi u pravu