Cigarete

pushim od bombardovanja...za bombardovanje sam ppushila duvan koji sam krala od tjala i zavijala u papiritje..jedno vrema sam pushila vision..dok nije pocheo da mi smrdi..menjala sam chesto cigarete..sad trenutno careliju..

pushim od bombardovanja..za to vrema sam pushila duvan koji sam kralaod tjala i zavijala u papiritje...menjala sam chesto cigare..trenutno pushim ili kim ili careliju...a u shk. kad nestanu...daj shta dash..

Pitanje za sve. Kad ste poceli da pusite i zasto? Koje cigarete pusite i zasto bas te? Koliko dnevno cigareta popusite? Koje su najjace, a koje najblaze? Kako ste se osecali prvih dana dok ste pusili, da li vam je to predstavljalo bilo kakvo zadovoljstvo, a kako vam se cine nakon duzeg vremena koznumiranja istih? U kojim situacijama zapalite cigaretu?
Izvolite. :)

ovo me podseca na telefonsku anketu anketu agencije Sinovejt :) imala sam chast da budem taj koji postavlja slicna pitanja.. od tad malo vishe obracam paznju ko shta pushi. ovako kad sam radila nisam uocila neku pravilnost, puose ljudi sve i svasta, osim mozda da ko pusi uglavnom pusi paklu dnevno. u stvari malo sam radila i to je mali uzorak.
ali dobro pushite dok mozete uskoro necete moci

čoopka..........poošački stres....dooplirana porooka......ako ti je to 90 godište....znači...od 9. godine si registrovani poošač........ša nam uradiše....zlikovci............ ; (

Пушим две пакле. Почела сам са 19 година и тада сам пушила максимум 1 паклу.
Тај ритуал паљења цигарета, увлачење дуванског дима, ме смирује, опушта, а и морам и ја неки порок да имам. ;)
Моји муж и син не пуше. Родитељи су ми пушили, с тим што је мама, након једне прославе, када се отровала дуваном, оставила цигарете заувек.
Примећујем да задњих година мушкарци много чешће остављају цигарете од жена.

Тај ритуал паљења цигарета, увлачење дуванског дима, ме смирује, опушта, а и морам и ја неки порок да имам. ;)Моји муж и син не пуше. Родитељи су ми пушили, с тим што је мама, након једне прославе, када се отровала дуваном, оставила цигарете заувек.

Samo zamisli sta i kako bi se ponasala bez tog rituala..koliko vremena i paznje posvecujes cigareti..upaljacu..pepeljari..paklici..imala bi sludjene pokrete neko vreme..ne bi znala sta ces s rukama..bukvalno je ritual..a svako kaze da je to kao 1 porok..nista strasno.;)

Kad ste poceli da pusite i zasto? Koje cigarete pusite i zasto bas te? Koliko dnevno cigareta popusite? Koje su najjace, a koje najblaze? Kako ste se osecali prvih dana dok ste pusili, da li vam je to predstavljalo bilo kakvo zadovoljstvo, a kako vam se cine nakon duzeg vremena koznumiranja istih? U kojim situacijama zapalite cigaretu?

Kao klinka, pocetkom osnovne skole...iz radoznalosti, vidjela mamu i tatu, pa i ja da probam...tako danima, krila se, stukla njihovih par paklica, a onda me uhvatili na djelu i castili dobrim batinama....
par puta zapalila u srednjoj, pravila se vazna pred ogledalom......
a onda na faksu, u frci za upis cetvrte godine, cigarete su me smirile, nisam utripovala, zaista su djelovale kao umirenje, od tada do nedavno jedna paklica 'Ronhill slims' na par dana rasporedjena.........
Otisla na trening, pocela sa trcanjem i ne mogu da disem, krkljam kao da mi je hiljadu godina......baktala se sa sportom i cigaretama jedan period, vidim ne ide i ostavila duvan.......
Cigarete se najbolje uz sport ostavljaju.........jer zajedno nikako ne moze!

može..može...paspalj je govorio da najviše voli poloovreme.....kad se sav dim sa tribina spoosti na teren..i onda mu to ko da je zapalio cigaretu......diše poonim plooćima..........a baš mu nije išao sport........znam mnogo sportista koji su strastveni poošači....neke vaterposliste, foodbalere..........i strava im ide........

Ne pusim jer:
1. Stetno je zdravlju i mom i tudjem
2. Unistava ozon
3. i jos kosta para. :lol:

Inace i ja mislim da sport i cigare ne idu. Bavio sam se sportovima ranije i ne secam se da je iko od te ekipe pusio.

Pitanje za sve. Kad ste poceli da pusite i zasto? Koje cigarete pusite i zasto bas te? Koliko dnevno cigareta popusite? Koje su najjace, a koje najblaze? Kako ste se osecali prvih dana dok ste pusili, da li vam je to predstavljalo bilo kakvo zadovoljstvo, a kako vam se cine nakon duzeg vremena koznumiranja istih? U kojim situacijama zapalite cigaretu?

ne pusim, osim uz alkohol na nekoj zurci

Тај ритуал паљења цигарета, увлачење дуванског дима, ме смирује, опушта, а и морам и ја неки порок да имам. ;)
Моји муж и син не пуше. Родитељи су ми пушили, с тим што је мама, након једне прославе, када се отровала дуваном, оставила цигарете заувек.
Moraš? Zašto? Svaki porok je od štete, nikako od koristi. I svaki porok vodi u smrt. Neki pre neki kasnije. Zašto moraš???

Kao klinka, pocetkom osnovne skole...iz radoznalosti, vidjela mamu i tatu, pa i ja da probam...tako danima, krila se, stukla njihovih par paklica, a onda me uhvatili na djelu i castili dobrim batinama....
par puta zapalila u srednjoj, pravila se vazna pred ogledalom......
a onda na faksu, u frci za upis cetvrte godine, cigarete su me smirile, nisam utripovala, zaista su djelovale kao umirenje, od tada do nedavno jedna paklica 'Ronhill slims' na par dana rasporedjena.........
Otisla na trening, pocela sa trcanjem i ne mogu da disem, krkljam kao da mi je hiljadu godina......baktala se sa sportom i cigaretama jedan period, vidim ne ide i ostavila duvan.......
Cigarete se najbolje uz sport ostavljaju.........jer zajedno nikako ne moze!
ili ostanes trudna:D
mislim ja sam tako,jednostavno nemas izgovor za jos jednu samo,ili jednu uz kafu,ili posle rucka(e tu sam najvise volela),a posle,kad sam vec izdrzala preko godinu dana(trudnoca+dojenje) nije mi ni padalo na pamet da se vratim cigaretama

Stalno se prisećaj ove izjave i - biće tako.

hah...ponavlja u sebi izjavu....a vladika nikolaj šo je bio okoreli poošač..??uslo u anegdote crkve.............pa je regoolarno proglašen svecem.....
..neke fizičke konstioocije uz pravilnu ishranu i bavljenje sportom.......telesnim aktivnostima kojima se organizam čisti...mogu sebi da dozvole uživanje cigareta.............neke ne...ako je neko preležao upalu plooća...oda je u visoko rizičnoj groopi............ konzoomiranje cigareta.....ne bi smeo ni da boravi u poošačkoj prostoriji...........prosečnom ogranizmu treba 15 min da prečisti krv od otrova jedne cigare.....

Evo da se i ja pohvalim..bio na svadbi u zagusljivom prostoru..nozem da secete dim..verovatno je preko 200 ljudi pusilo..pa recimo da je u svakom trenutku pola od toga zapalilo..za 4-5 sati..tako da sam par dana blago osamucen..grlo suvo..kasljao sve vreme..sto smrdi garderoba na kilometar nebitno..sve mi se smucilo i dalje gorak ukus u ustima.:x

to samo kod nas postoji,ta pusacka nekultura
u francuskoj je od ove godine zabranjeno pusenje svuda pa i u diskotekama ,cigaretama cena konstantno raste a lekovi koji pomazu odvikavanje su placeni od socijalnog(postoje neki limiti po tom pitanju)
mislim da je to sjajan program
srbiji fali nesto tako

E hani, da je to jedino što Srbiji fali :(
Mi nemamo zakone (ili ih imamo ali nikoga nije briga za to) koji štite osnovna ljudska prava,
o cigaretama se ovde ne misli uopšte.. Osim pomalo u vreme izbora ...

Back