Cigarete

Poceo jos sa 15. Ostavio pre 3 godine.
Cisto unistavanje svog zdravlja i pozitivne energije.
Inace da napomenem da su me uvek nervirali likovi i likushe koji ne udisu kroz nos, nego bukvalno pljuckaju jednu za drugom.

promenili ambalažu na mojim cigaretama...
...to mi govori da spremaju poskupljenje, vrlo moguće od nove godine...

...a vrlo je moguće da im ja više ne dozvolim da zarađuju na meni...posle 20 god i red bi bio...:lol:

ja počela sa 14 godina, pušila lucky 100 es mehko pakovanje, pa onda onaj Winston plavi . prestala sa 20 godina. sada u normalnim situacijama ne pušim, jedino kad krenem da pijem, onda volim neku tanku cigaru da podelim sa mojom ženom. a običnu onu, što je deblja od one tanke, nema šanse da posisam celu.

ja propušio sa Klasikom, pa isprobo sve žive dok izbor nije pao na sarajevski Bond dok se BiH nije otcepila, tj. dok ih je bilo kod nas, pa JPS dok ih je bilo po trafikama, pa Rothmans, pa niška Morava godinama...danas...napiso sam koje cigarete danas pušim...

ja propušio sa Klasikom, pa isprobo sve žive dok izbor nije pao na sarajevski Bond dok se BiH nije otcepila, tj. dok ih je bilo kod nas, pa JPS dok ih je bilo po trafikama, pa Rothmans, pa niška Morava godinama...danas...napiso sam koje cigarete danas pušim...
ma i mi smo svašta probavali, ali ove mi bile najdraže. ali sada kad shvatim koliko sam bila mlada i da sam trovala svoj organizam tako... bolno, mame mi.

ma ni ja nikada ne bih prestala, da se nisam smuvala sa nepušačem, a kako mi je odmah stalo do njega, nisam htela da ga izgubim na takve gluposti.
i tako mi bilo je lako da prestanem.... valjda... ni ne sećam se više.

Back