Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 83.296
Camel duvan za motanje je ekstra!Zato ja pušim Camel, JT Tobacco, neće Japanci da zaeubu.
onaj žuti
A valja i Sobranie
Lično mi odgovara sa bezbojnim papirom
Russian White
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Camel duvan za motanje je ekstra!Zato ja pušim Camel, JT Tobacco, neće Japanci da zaeubu.
Žuti jakako, ali ja pušim žuti 100s, neprejebiva cigara. Ali žao mi što više nema meko pakovanje bez filtera.Camel duvan za motanje je ekstra!
onaj žuti
A valja i Sobranie
Lično mi odgovara sa bezbojnim papirom
Russian White
Djitler kad bi isplaćivao 10 evra narodu (bajka) odmah bi te oporezovao zbog dodatnih prihoda pa bi morao da doplatiš još 2 evraPa da, i par stotina 'iljada takvih poštenjačina koji glasaju za ******og ludaka, dok dava glasovaćemo hehehe.
Pa ti i danas ako nađeš 100 din na ulici i uzmeš, napravio si krivično delo jer nisi platio porez na poklon, jer se tako računa tih uličnih 100 din.Djitler kad bi isplaćivao 10 evra narodu (bajka) odmah bi te oporezovao zbog dodatnih prihoda pa bi morao da doplatiš još 2 evra
mi smo,zahvaljujući Žutom DOS-u, pistali kontejner Evrope.Žuti jakako, ali ja pušim žuti 100s, neprejebiva cigara. Ali žao mi što više nema meko pakovanje bez filtera.
Sobranie široki crni, ali više ne miriše na crni čaj kao nekad.
Pre 2000 bila milinami smo,zahvaljujući Žutom DOS-u, pistali kontejner Evrope.
Carlsberg nikad ne bi smeo da pošalje u Dansku ono što pravi u Čelarevu.
Isto je i sa Heiniken Serbiom.
jer neko doneo takve propise...
naprotiv, da Gospod nije uračunao porez svota bi bila bruto a ne ulična netoPa ti i danas ako nađeš 100 din na ulici i uzmeš, napravio si krivično delo jer nisi platio porez na poklon, jer se tako računa tih uličnih 100 din.
Doduše moja drugarica izvela kuče i našla 500 eur u komadu ispred kućnoga praga, a nije platila porez.
Obećale Demokrate narodu TOPLI OBROK UZ PLATU PA NAROD IZRAČUNAO U SEBI POTAJNO I ODMAH PRISTAOPre 2000 bila milina
Svaki dan vatromet
A zahvaljujući snsekti koja je pokupila sav žuti šljam, postasmo kontejner Kine.mi smo,zahvaljujući Žutom DOS-u, pistali kontejner Evrope.
Carlsberg nikad ne bi smeo da pošalje u Dansku ono što pravi u Čelarevu.
Isto je i sa Heiniken Serbiom.
jer neko doneo takve propise...
Значи треба да престану јер то гњави непушачеZato što truje ne samo sebe, već i sve nas ostale. Taj dim negde ide, zar ne?
I zato što su im zubi žuti i smrdi im iz usta i zato što je veoma ružno videti nekoga kako puši. Najkraće rečeno, to su egoisti koji gledaju samo sebe.
Od strane pušijanera, da.Значи треба да престану јер то гњави непушаче
Зар то није мало егоистично?
2.5-3.5.
Šta to čujem da Srpski Radikali doneše poskupljenjaal ovi sto sebe lazu to negiraju
Oni puse paklu do popodne posle se grebu od drugih do 12 uvece
"Imas cigaru? Imas cigaru? Imas cigaru?"
Šta to čujem da Srpski Radikali doneše poskupljenja
A ti halabučio za njih....
uh , pre nedelju dana bilo 10 god kako sam prestao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam batalio to pre 4-5 god, tako da nemam tu problem, sad mi smeta jedino u restoranu kada purnjaju u delu za nepušače,
ali to nije do pušača nego do raspale države koja to dozvoljava.
Sad ti vidim sve više ljudi kupuje duvan na pijaci i sami motaju.
nepušači moraju da misle o emisijama automobilskih gasovaЗначи треба да престану јер то гњави непушаче
Зар то није мало егоистично?