Cigare

blues94

Početnik
Poruka
13
Kao što naslov zbori u pitanju su cigare
Dakle kada (ko ih pusi) ste poceli,s kim,gdje,da li vam znaju roditelji?

Ja sam poceo na kraju osnovne,izasli ja i drug napolje i eto uzeli da probamo KAD ONO VALJA :lol: taj drug je prestajao nekolika puta,a ja sam nastavio redovno,nekoliko me drugova osuđivalo zbog toga ali mene to nije doticalo,sada zavrsavam 1. srednje a roditeljima jos nisam rekao.

šta tu valja pizzda ti majčina, smrdiš ko tvor i trošiš kintu. Znači razumem da neko travu puši, barem ga odradi, a ovo je samo glupa zavisnost i ništa drugo.

Prekidaj odmah ako neces da prekines nemoj da kupujes skupe cigare.Pa kao ono bolje cu da kupim skuplje kvalitetnije pa cu da pusim dva dana jednu paklu.Jedno vreme ces pusiti jednu za dva dana a posle ce se sve opet vratiti na paklu za dan.To se desilo mom ocu.Bolje da prestanes dok mozes i dok ti je lakse da ih ostavis nego kad budes stariji.Ovo je samo misljenje jednog nepusaca sad tvoje je sta ces da uradis.

Poslednja izmena:
Meni je drago što mi roditelji puše, jer sam baš zbog toga ja i stekla odboj prema tome.. Samo idem po kući i otvaram prozore..

Ali, pravo pitanje je, kako meni takav roditelj sutra može zabraniti da zapalim, ako poželim? :think:

Pre dva meseca sam video lika sa električnom cigarom i odmak sam rek'o društvu da sad to ulazi u moodu...paz'te kad za mesečak dana ulice budu prepune tih vibratora.

Eto šta ti je čovek, ovca najobičnija, kud čoban tu i njegovo stado...

P.S. Mnogo mi idu na rurac osobe koje seru kako puše zato što ih smiruje, a nema dana da ne čujem ortake kako kukaju jer im svi uzimaju cigare, znači zbog cigare se nerviraš, cigarom se smiruješ...pametnija prodaja nego kad ti sipaju koku u piče...
Lepo reci da pušiš da bi bio kul, nemoj da mi seruckaš tu, budi čovek.

Poslednja izmena:
Pre dva meseca sam video lika sa električnom cigarom i odmak sam rek'o društvu da sad to ulazi u moodu...paz'te kad za mesečak dana ulice budu prepune tih vibratora.

P.S. Mnogo mi idu na rurac osobe koje seru kako puše zato što ih smiruje, a nema dana da ne čujem ortake kako kukaju jer im svi uzimaju cigare, znači zbog cigare se nerviraš, cigarom se smiruješ...pametnija prodaja nego kad ti sipaju koku u piče...
Ја пушим да бих био кул и кад кулирам уз мјузу. :lol:

:rotf:

Prvu cigaretu mislim da sam zapalila u sestom razredu, koliko je to godina, racunajte, valjda 12-13. Ne pusim redovno, cak i svrstavam sebe u nepusace, ali ponekad zapalim. Pusila sam ronhill, pall mall, sad mi se svidja laki mentol, to kupim i traje mi :lol: Roditelji nema potrebe da znaju, ni ne osecam se kao da je ovo nesto sto krijem od njih.

Ja sam poceo na kraju osnovne,izasli ja i drug napolje i eto uzeli da probamo KAD ONO VALJA :lol: taj drug je prestajao nekolika puta,a ja sam nastavio redovno,nekoliko me drugova osuđivalo zbog toga ali mene to nije doticalo,sada zavrsavam 1. srednje a roditeljima jos nisam rekao.

Blago tebi!!!!

Pusi samo pusi :)

pa sine mozda i ***** da popusis sta znas mozda valja:roll:

oborih rekord svojih nepušačkih dana od momenta kad mi je cigara prvi put zašla među prste
i može se..uhvati me nekad kriza, ali je bez velike muke ignorišem
poletnost mi prija za sad
ali znam da ćemo se susresti već jednom, negde, opet

Back