Ciganske karte- vracaonica :-)

Zdravo Lilit. ja vec digo imam problema sa zaposlenjem... sve neki poslici na kratko nikako da se ustalim na duze vrijeme... a kad nema posla nema ni novca i onda se naprravi lanac nepozeljih stvari.. Pa me s toga interesuje sta kazu karte za moj posao i novac... Veliki pozdrav
Tebi po kartama stoji susret sa muskom osobom,poslovni i neka dobra ponuda koja ti moze doneti uspeh na duze staze.
Moguce je da ce ti prvo sve delovati kao da od toga nista nece biti, razmisljaces da li da prihvatis, ali po kartama stoji da bi ti se isplatilo. Ako kojim slucajem imas neki manji dug novcani gledaj da ga sto pre mozes vratis. Srecno!

cao, ako bi mogla da mi kazes nesto vise o fakultetu, da li je pravi izbor, jer se malo mucim sa tim trenutno. :(
Stoji po kartama da su ti misli jako lose, osecas se gubitnicki, to sto si odabrala jeste tesko i zahteva neki stalan rad. Neke stvari nisi sagledala kako treba, pa si se malo neprijatno iznenadila, ali po kartama , ti bi to mogla da izguras samo ako zelis. Nije situacija toliko dramaticna koliko ti vidis, vec je stvar u gubitku samopouzdanja. Nailazi ti malo bolji period, kada ces neke stvari lakse resiti. Ako ostanes pri ovoj odluci imaces periode uspona i padova , mada ne vidim da je promasena odluka. Srecno:-)

Pozdrav!
Evo da se i ja uključim, molila bih odgovor na pitanje: trenutno sam u nedefiniranoj vezi, dali će ta veza postati ozbiljna?????? ja sam vodolija on vaga:think::think:
hvala.

Stoji ti kao da ces imati neku manju sumnju oko njegove iskrenosti, on je osoba koja to mozda ne pokuzaje , ali je dosta okrenut proslosti, sve sto mu se desava pretresa , analizira i uporedjuje sa necin sto je bilo.
Ti bi mogla ostvariti vezu sa njjim uopste nije nemoguce. Ali ono sto bi te u toj vezi sekiralo bila bi njegova vernost jer kao da se radi o osobi koja je okruzena ljudima , aktivno zivi pa samim tim bi ti to budilo neku sumnju. Obrati paznju na ono sto govoris, moguce je da cete nesto komunicirati posredno (preko telefona, sms-a, neta) jer on cita izmedju redova, tako da nekim svojim recima bi ga mogla navesti i na svoj put. Ali generalno gledano, sanse ima i to dosta:-) Srecno.

Poštovana,imam još nekih pitanja i dilema pa molim za pomoć.Suprug će možda imati šansu da sa kolegom ide za Austriju,zanima me dal će do toga doći i dal će uspeti srediti neke papire za sebe pa za mene? Dal ćemo uspeti naplatiti neku štetu koju smo imali u domaćinstvu?

Stoji po kartama da su ti misli jako lose, osecas se gubitnicki, to sto si odabrala jeste tesko i zahteva neki stalan rad. Neke stvari nisi sagledala kako treba, pa si se malo neprijatno iznenadila, ali po kartama , ti bi to mogla da izguras samo ako zelis. Nije situacija toliko dramaticna koliko ti vidis, vec je stvar u gubitku samopouzdanja. Nailazi ti malo bolji period, kada ces neke stvari lakse resiti. Ako ostanes pri ovoj odluci imaces periode uspona i padova , mada ne vidim da je promasena odluka. Srecno:-)

hvala puno na odgovoru, nadam se da ce sve da dodje na svoje :) :heart:

Dobra vam noc, opet ja nakon malo duze vremena.
Obecah da cu javiti sta se desava sa mojom cerkom i njenim deckom, e pa do tog njihovog susreta jos nije doslo, molila bih te kad stignes da pogledas kakve su njegove namere u vezi sa njom i cemu po neznam koji put nastane prepreka kad god treba da dodje kod nje?
Veliki pozdrav za Lilith i sve na temici :kiss:

Draga Lilit, ako nadjes vremena, pitala bih za zdravlje samo. Sta mi je ciniti, zasto i dalje nije ok,kad ce se i da li ce se uopste stabilizovati moja zdravstvena situacija?Hvala unapred, pa kad dodjem na red.Ljubac,mila i hvala puno unapred. :heart: :kiss:

Ja povlačim svoje pitanje. Ne treba odgovor. Više mi nije vazno. Ne samo to, nego ništa. Pozdrav mila, Lilit. Bolje dati odgovor za one kojima je hitno i vazno. Meni više...Nije. Ljubim, mila. :heart:

Danas vidim na plaži neke 2 se kartaju i ''vračaju''...Ovaj ti ne odgovara,imaš suparnicu:lol:

He, he...Ala me nasmeja. NIsam strucnjak za Cigancice karte, znam samo Vajtov Tarot. Ali, to je posve nebitno. Karte treba poštovati, i verovati u njih. Istinski verujem u to, i zaista daju precizne odgovore. Sebi više ne otvaram, samo drugima. Znam šta me čeka, pa nema potrebe da gledam. POnekad je lepše ziveti u neznanju. :D

UH
.....mozete li mi malo bolje reci moju situaciju u ljubavnoj vezi sa starijim covekom -devica
ja sam takodje -devica
a tu se mota i bivsi decko -vodolija -mladji covek
,,hvala
U bwe tricky...I sama si Devica i znaš da ne vole/imo nagle i oštre preokrete u ponašanju...Samo probaj da slediš pravu liniju koliko je to moguće i nagovesti šta ti je na duši da bi znao...Ovo je bez tarota iz iskustva:bye:

Ma volite vi da vračate to vam je u krvi:lol:
beautiful-witch.jpg

Back