GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Opa...ova kafana dobila konkurenciju...
Danas je samo bitno ko ce vise da popije

Danas je samo bitno ko ce vise da popije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, ne mozemo da imamo dve chat teme...
Morate da se odlucite - ili ova kafana ili "Pijancenje na klupici u parku"
Ako mora da se bira ja bih parkic ....ali neka je i ova!
Taman toliko da ne isterujemo pravdu po tudjim kafanama.Ne, ne...ljepse ovako...dvije kafanice...jedna u parku...a druga kod delije...
Klasicna konkurencija...
Pa cemo poslije da vidimo ko ima veci pazar![]()
Ja idem samo u dve kafane na forumu ,a ti znas koje su to![]()
Au Ilicu - ala si mi rekao!Mi smo brojčano toliko jaki da nam je malo mesta samo u parku ili samo u jednoj kafani. Dakle, ili obe ili ni jedna. Inače u kojoj god se kafani pojavimo stalni gosti se pobune. Videla si ishod naše poslednje posete Viru kod starog hrasta. Tri puta su je sravnjivali sa zemljom. Upravo imam PP razgovor sa jednom supermoderatorkom o tom pitanju. Ako nekom smeta što mi imamo dve chat teme neka dodje da nam to lično kaže. Mislim da sam tebi dovoljno dobro obrazložio.![]()
Au Ilicu - ala si mi rekao!
Kako mogu sa ovim da se ne slozim?
Ok, dakle ostaje ovako - imamo dve kafane....![]()
Pazite ovo sada,ja častim 7 dana
Ma jok,ja castim ti placas............moze tako![]()
Davno sam još hteo da otvorim ovu kafanu. Konsultovao sam se po tom pitanju sa Tabom. Medjutim, nije bilo tehnički izvodljivo da na njoj budem i moderator i time vas dvoje oslobodim svih odgovornosti. Poslednji dogadjaji koji su doveli do nepotrebnih svadja na moderatorskom forumu gde su se svi redom našli u neprijatnoj situaciji navelo me je na onaj komentar koji sam dao u "parkiću" i na otvaranje ove kafane. Time izbegavamo neorganizovane pobune, otvaranje buntovničkih grupa i spontane i neprimerene reakcije. Lepo se ovde za stolom javno dogovorimo šta da radimo a konobarica, šef sale i vlasnik kafane na nadležnom mestu iznesu problem i on se reši bez uvlačenja drugih nevinih u konflikt. U mirnodopsko vreme, kad pada kiša udjemo u kafanu, kad je toplo nadjemo se u parkiću.Au Ilicu - ala si mi rekao!
Kako mogu sa ovim da se ne slozim?
Ok, dakle ostaje ovako - imamo dve kafane....![]()
Konkurs za konobaricu, šefa sale i vlasnika kafane je raspisan. Uslove sam dao na prvoj strani. Idi pročitaj pa ako tvoj profil odgovara postavljenim uslovima za neku poziciju ja ću te primiti. U protivnom...Svidja mi se plan Ilicu.
A ko sam ja u celoj prici: Konobarica ili sef(ica) sale?
@Hool
Nego kako...![]()