Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, ne mozemo da imamo dve chat teme...
Morate da se odlucite - ili ova kafana ili "Pijancenje na klupici u parku"

Mi smo brojčano toliko jaki da nam je malo mesta samo u parku ili samo u jednoj kafani. Dakle, ili obe ili ni jedna. Inače u kojoj god se kafani pojavimo stalni gosti se pobune. Videla si ishod naše poslednje posete Viru kod starog hrasta. Tri puta su je sravnjivali sa zemljom. Upravo imam PP razgovor sa jednom supermoderatorkom o tom pitanju. Ako nekom smeta što mi imamo dve chat teme neka dodje da nam to lično kaže. Mislim da sam tebi dovoljno dobro obrazložio. :)

Mi smo brojčano toliko jaki da nam je malo mesta samo u parku ili samo u jednoj kafani. Dakle, ili obe ili ni jedna. Inače u kojoj god se kafani pojavimo stalni gosti se pobune. Videla si ishod naše poslednje posete Viru kod starog hrasta. Tri puta su je sravnjivali sa zemljom. Upravo imam PP razgovor sa jednom supermoderatorkom o tom pitanju. Ako nekom smeta što mi imamo dve chat teme neka dodje da nam to lično kaže. Mislim da sam tebi dovoljno dobro obrazložio. :)
Au Ilicu - ala si mi rekao! :heart:
Kako mogu sa ovim da se ne slozim?:roll:

Ok, dakle ostaje ovako - imamo dve kafane.... :D

Pozdrav ILKE i sve cestitke na otvaranju LOKALA.
Kao sto je i red donijeo sam nesto da imas od mene za uspomenu.
my.php
[/URL][/IMG]
A evo dojijeo sam jos jedno ZVOCE pa da nam se KAVGADZIJE odmah okrenu nazad vec na ulazu ;).
my.php
[/URL][/IMG]

NEKA JE SA SRECOM GAZDA!!!

Au Ilicu - ala si mi rekao! :heart:
Kako mogu sa ovim da se ne slozim?:roll:

Ok, dakle ostaje ovako - imamo dve kafane.... :D
Davno sam još hteo da otvorim ovu kafanu. Konsultovao sam se po tom pitanju sa Tabom. Medjutim, nije bilo tehnički izvodljivo da na njoj budem i moderator i time vas dvoje oslobodim svih odgovornosti. Poslednji dogadjaji koji su doveli do nepotrebnih svadja na moderatorskom forumu gde su se svi redom našli u neprijatnoj situaciji navelo me je na onaj komentar koji sam dao u "parkiću" i na otvaranje ove kafane. Time izbegavamo neorganizovane pobune, otvaranje buntovničkih grupa i spontane i neprimerene reakcije. Lepo se ovde za stolom javno dogovorimo šta da radimo a konobarica, šef sale i vlasnik kafane na nadležnom mestu iznesu problem i on se reši bez uvlačenja drugih nevinih u konflikt. U mirnodopsko vreme, kad pada kiša udjemo u kafanu, kad je toplo nadjemo se u parkiću.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back