Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
што питаш 8 јуна

Hocu da ti poklonim gramatiku srpskog jezika. Nista dobices za Novu Godinu, ako ides s nama dobices u Kolinu, ako ne poslacu ti postom kad se vratim, ili pre toga :)

Mislila je na Pecu. Procitaj ponovo. Boris se jos nije javio. On bi stvarno sa zenom i decom mogao da dodje. Jos na Bozicne praznike koji ovde pocinju 24. decembra. Bas cu da ga pitam. Pa da pocnemo sa pripremama oko viza, programa, izleta, troskova i td.

Nisam znao da ima decu :) Sto se viza tice, ukidaju ih od 01.01.10. mozda ce biti neke tolerancije, a u svakom slucaju dace nam turisticke. Mene do sad nijedna ambasada nije odbila :) Jel znas ti nekog u ambasadi, ili da im pustim mail ja. Nemci su mi odgovorili kad sam ih mailovao :)

Hocu da ti poklonim gramatiku srpskog jezika. Nista dobices za Novu Godinu, ako ides s nama dobices u Kolinu, ako ne poslacu ti postom kad se vratim, ili pre toga :)

Nisam znao da ima decu :) Sto se viza tice, ukidaju ih od 01.01.10. mozda ce biti neke tolerancije, a u svakom slucaju dace nam turisticke. Mene do sad nijedna ambasada nije odbila :) Jel znas ti nekog u ambasadi, ili da im pustim mail ja. Nemci su mi odgovorili kad sam ih mailovao :)

хахахах,не треба ми,зато што пишем одвојено а треба заједно на пример-без образно а треба безобразно итд,знам ја српску граматику само што сам ја ЦГ

Ne znam nikoga u ambasadi ali imam papir koji ti posaljem a oni se nista ne pitaju nego ti izdaju vizu.
Ako to organizujemo za docek Nove Godine vizu ce ti morati izdavati!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back