Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
"Neko ti je pocepao novine pa si besan"???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[B:Dr.Jekyll[/B];10439163]..............

"Neko ti je pocepao novine pa si besan"???

Sto se tice avatara mene zasmejavaaa![]()
![]()
hvala ti![]()
Sto se tice avatara mene zasmejavaaa![]()
![]()
hvala ti![]()
Smeh,suze,radost,bolest i smrt...kako kome toga dana![]()
Varas se ako mislis da mi je krivo zbog vaseg uspeha....bas naprotiv drago mi je![]()
I radujem se svakom uspehu Srpskih sportista.....
a i mi smo jednom bili na vrhu evrope![]()

Pa da. Sve osvojise "srpski" partizani!Varas se ako mislis da mi je krivo zbog vaseg uspeha....bas naprotiv drago mi je![]()
a i mi smo jednom bili na vrhu evrope
prvaci evrope u kosarci! A evo danas se i dalje odrzavamo na vrhu evrope...dve godine uzastopno u top8,nije mala stvar I SD PARTIZAN JE NAJTROFEJNIJE SPORTSTKO DRUSTVO U SRBIJI
.........
Pa da. Sve osvojise "srpski" partizani!.........
![]()
Od srbina, Slobodana Penezica Krcuna!Ne trebaju ti ti navodnici kad se dobro zna od koga ste se vi ispilili![]()
...
Varas se ako mislis da mi je krivo zbog vaseg uspeha....bas naprotiv drago mi je![]()
a i mi smo jednom bili na vrhu evrope
prvaci evrope u kosarci! A evo danas se i dalje odrzavamo na vrhu evrope...dve godine uzastopno u top8,nije mala stvar I SD PARTIZAN JE NAJTROFEJNIJE SPORTSTKO DRUSTVO U SRBIJI

Kod ovog bakteriološki neispravnog lika izgleda nisu sve moždane vijuge prikačene na banderu.

PA TI STVARNO NISI NORMALAN![]()
![]()
Upamti:NIKAD U SVOM ŽIVOTU NISAM I NITI ĆU SE RADOVATI BILO KOJEM VAŠEM USPEHU U BILO KOJEM SPORTU
АЛО БРЕ СМИРИТЕ СЕ
Đ,ne provociraj pošten narod.
што ме зовеш Ђ,и не провоцирам него их смирујем
Kod ovog bakteriološki neispravnog lika izgleda nisu sve moždane vijuge prikačene na banderu.

e nemoj...preterao si![]()
PA TI STVARNO NISI NORMALAN![]()
![]()
Upamti:NIKAD U SVOM ŽIVOTU NISAM I NITI ĆU SE RADOVATI BILO KOJEM VAŠEM USPEHU U BILO KOJEM SPORTU
АЛО БРЕ СМИРИТЕ СЕ

zato što sam crnac