Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Pa skokni do radnje i kupi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle 2.jula imam sve vreme na raspolaganju pa cu da nam napravim jedan dobar banner. Sta kazete?
Nije da se hvalim, ali dobra sam u PS-u (Photoshop ne ProEv Soccer).
![]()
Ima..Ima li nesto da ne znasOsim da sviras
Btw ovo je bila prva akcija u kojoj sam ucestvuvao rame uz rame sa SJK![]()
Ima li nesto da ne znasOsim da sviras
Btw ovo je bila prva akcija u kojoj sam ucestvuvao rame uz rame sa SJK![]()
Ima..Ne znam da igram WoW i nikada necu nauciti.
Inace, znam da sviram klavijaturu, ali gitaru ne.
btw...Svaka cast za akciju.![]()
Ja ne znam da sviram, WOW mi se ne svidja, jedino sam igrao realne strategije, one bez orki, cudovista... znaci samo ljudiNajvise mi se svidja Imperial Glory, hiljadu puta sam je preso, najzanimljivije je sto sam zbog nju prvi put pao ispit
![]()
Ja sam nekada volela Generals. Ali me smorio. Obozavam Football Manager i to kad zasednem mogu 12h neprekidno da igram, zato sam ga i izbacila iz kompa, a cd dala kevi da zakljuca negde.
Zato sada kad pocne raspust (jos dva usmena 30. i 2.) ijaooooooo!
Ne secam se...Ja i ti bi se super slagaliKoji si prvi menadzer igrala? Ja imam ispit jos 29. i odmor
![]()
Ne secam se...
A definitivno b se super slagali.
Volis Kuma - enough said.![]()
Al Pacino mi je omiljeni glumac volim sve njegove filmove, a Kuma pogotovo. Poslednja scena mi je bas tuzna, i jedna od retkih u svetu filma koja me stvarno rastuzi :cry2:
Ima ih Dva i ne znas koji je od kojeg bolji a ja bolji iz tog zanra u zivotu ne videh!Al Pacino mi je omiljeni glumac volim sve njegove filmove, a Kuma pogotovo. Poslednja scena mi je bas tuzna, i jedna od retkih u svetu filma koja me stvarno rastuzi :cry2:
цоПе...џаба се кријеш иза шанка,видим те
долаз вамо!
Људи само да знате да нам дирају СМОКИЈА у кафани ЧАЂАВИ ГЕЈМЕР.
ПОМАЖЕ БОГ ЈУНАЦИ!![]()
EVO I MENE!
SVI KO JEDAN KADA JEDAN JE U SRANJU!
Posle 2.jula imam sve vreme na raspolaganju pa cu da nam napravim jedan dobar banner. Sta kazete?
Nije da se hvalim, ali dobra sam u PS-u (Photoshop ne ProEv Soccer).
![]()
....ja to vec uradila
![]()
Ima..Ne znam da igram WoW i nikada necu nauciti.
Inace, znam da sviram klavijaturu, ali gitaru ne.
btw...Svaka cast za akciju.![]()
Ista stvar i kod mene.....
Ne igram wow
ponekad umem da zasviram na klavijaturi![]()
Ja sam nekada volela Generals. Ali me smorio. Obozavam Football Manager i to kad zasednem mogu 12h neprekidno da igram, zato sam ga i izbacila iz kompa, a cd dala kevi da zakljuca negde.
Zato sada kad pocne raspust (jos dva usmena 30. i 2.) ijaooooooo!
Ima ih Dva i ne znas koji je od kojeg bolji a ja bolji iz tog zanra u zivotu ne videh!![]()
Добро јутро добри људи!!!
Ајде да сажмемо једам резиме на конто оног синоћ.
Старали смо их а ли право![]()
.
ЦАРЕ ти си ту и када те нема,као и сваки од нас.
СВИ ЗА ЈЕДНОГА,ЈЕДАН ЗА СВЕ!!!
SVI ZA JEDNOG KADA JEDAN JE U SRANJU ! ! !
Сви На једног кад једном падне транс "![]()
I meni je Pacino najomiljeniji glumac.Al Pacino mi je omiljeni glumac volim sve njegove filmove, a Kuma pogotovo. Poslednja scena mi je bas tuzna, i jedna od retkih u svetu filma koja me stvarno rastuzi :cry2:
Kazi mi pliz, da se salis....Ovaj nisam gledao!
NoooooПридодао сам борби ...
ПС: Ако нема мојих постова, били су, па обрисани, ако ми је име зацрњено, због овога је ...
Научићу те ја
Nego da te pitam kada ces da bacis slike onog vaseg transa???![]()
Nooooo
Nisam mislila da tako pridodas borbi, crni Peco. (ne bukvalno, nemoj sada da se potrudis da pocrnis)
![]()