ЦИГАНИН СИЛОВАО ПРОДАВАЧИЦУ У БЕОГРАДУ!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам лепо окарактерисан као форумски фашиста, на што немам неке велике замерке.
Стога имам право као фашиста и да говорим о хапшењима, стрељањима и кратком поступку, а да не повредим свој углед.

Тако да лепо објасним.
Метак у потиљак би код мене добио овај што је силовао несретну девојку, а у плитком гробу одмах до њега би био неки нациста.
Зашто? Па овог Цигана бих убио што је силвоао девојку- а нацисту- јер је нацита, довољан разлог.

SSSR_:
Arnolde... :-D ovaj ***** tebe pominje.Zato ti ja kazem,mani se demokratije DS,DSS-a,LDP-a i pasivnosti nego se ukljuci kod nas...pa da ih jurimo ko u Novom Sadu ispred kluba/pub-a Gajba...

Najlakse je sedeti ko penzioner i vikati nacisti nacisto...daj bre nesto konkretno.Samo se informisi kod ljudi tamo gde treba. :wink:
Ti to javno pozivas na lincovanje Srba koji razmisljaju svojim glavama? Nekapiram zasto te JOMINI ne banuje? Ti i dalje iritiras i vredjas a prolazis nekaznjeno! Nije ni cudo sto vecina nas zaobilazi ovaj sajt i forum, kada nikakva prava nemamo!

Alekasandar3:
...
То је узречица око 80% укупног Српскиговорећег становништва...
Није тачно.
Од правог белог српског аријевца тако нешто никада нећеш чути.
Прочитај ''Mein Kampf'' па ћеш и сам видети како се ословљавају прави аријевци.

krvavi_labud:
Zašto onda banujes ljude koji odgovaraju na vredjanje i provokacije poput ovoga a samog autora iritirajuceg pisanja zaobilazis? Zar neko ovde ima vecih povlastica od drugih i na osnovu cega dobijaju te povlastice? Ajde ja nisam pametan pa mi ti objasni!
Banujem sve po istom aršinu. Ne banujem kada je neko isprovociran, osim ako ne ode baš u veliku krajnost.

''Povlašćeni'' su svi koji se koriste zdravim razumom makar jednom nedeljno.

krvavi_labud:
Kad su toliko cool cigani za tebe, pa što onda neživiš u njihovim getoima, idi davaj podršku ispred skupštine za ovog odbeglog kriminalca koji siluje srpkinje po buticima i preti nožem! Nadam se da će te razumeti policajci i građani beograda! Samo da ti odmah skrenem pažnju: pre nego što to učiniš savetovao bih ti da odmah odeš advokatu i daš oporuku! Jer verujem da će te 90% građana prebiti na mrtvo ime, jer time revoltiraš sve poštene srbe i ljude u beogradu a i van njega! Šugljo jedan
Ti i ostali smradovi *****ki ste naravno savrseno kompetentni da procenite ko i sta su posteni Srbi.

Ganciji su za vas gospoda.

Pijanista:
Није тачно.
Kakvi sad srpski arijevci??? I ako toga ima, zar ih ima više od 20%?

Alekasandar3:
Ја сам лепо окарактерисан као форумски фашиста, на што немам неке велике замерке.
Стога имам право као фашиста и да говорим о хапшењима, стрељањима и кратком поступку, а да не повредим свој углед.

Тако да лепо објасним.
Метак у потиљак би код мене добио овај што је силовао несретну девојку, а у плитком гробу одмах до њега би био неки нациста.
Зашто? Па овог Цигана бих убио што је силвоао девојку- а нацисту- јер је нацита, довољан разлог.
Ma nije dovoljan, jer mi smo i dalje srbi za njih i mi smo ti genocidni bez obzira sto neko drugi napravi sranje! Razlog ce i dalje traziti u krivici srba poput: Pa zasto ste onda pustili da cigani zive ? trebali ste ih pobiti! A da smo to rekli onda bi bilo: eto pozivate na linc i proterivanje cigana! Znaci ugoditi im nemozes dok god si srbin ti si za njih glavni krivac!

Pijanista:
Није тачно.
Нећеш од Аријевца али од Србина хоћеш. Откад знам за себе "Здраво брате/сестро" је српски поздрав, код Срба су сви браћа и сестре.

krvavi_labud:
Ma nije dovoljan, jer mi smo i dalje srbi za njih i mi smo ti genocidni bez obzira sto neko drugi napravi sranje! Razlog ce i dalje traziti u krivici srba poput: Pa zasto ste onda pustili da cigani zive ? trebali ste ih pobiti! A da smo to rekli onda bi bilo: eto pozivate na linc i proterivanje cigana! Znaci ugoditi im nemozes dok god si srbin ti si za njih glavni krivac!
Ниси разумео...

Alekasandar3:
Нећеш од Аријевца али од Србина хоћеш. Откад знам за себе "Здраво брате/сестро" је српски поздрав, код Срба су сви браћа и сестре.
Upravo tako, pa su i cigani poceli kopirati nas sa pozdravom: Zdravo brate! E sad odakle ovom onaj izraz Zdravo CARE stvarno neshvatam? Ili je neki njihov lik pa ga tako zovu jer do sada kada vide srbina zovu :Gde si BRATE!

Yopa:
Ganciji su za vas gospoda.
Са овим се слажем у потпуности.
Да ли сте некада прочитали у новинама наслов: ''група Рома претукла нацисте''?
Нисте - нажалост.
Али оваквих наслова је било ''Наци - скинхедси претукли на смрт ромског дечака''.

krvavi_labud:
Upravo tako, pa su i cigani poceli kopirati nas sa pozdravom: Zdravo brate! E sad odakle ovom onaj izraz Zdravo CARE stvarno neshvatam? Ili je neki njihov lik pa ga tako zovu jer do sada kada vide srbina zovu :Gde si BRATE!
"!де си царе" је БИо израз карактеристичан за Босну, посебно Сарајево, али се доласком избеглица пренео код нас.

Pijanista:
Са овим се слажем у потпуности.
Да ли сте некада прочитали у новинама наслов: ''група Рома претукла нацисте''?
Нисте - нажалост.
Али оваквих наслова је било ''Наци - скинхедси претукли на смрт ромског дечака''.
А знаш зашто је Магда Гебелс отровала свој ешесторо деце?

jomini:
Kakvi sad srpski arijevci??? I ako toga ima, zar ih ima više od 20%?
Како бре нема?
Па ко организује овај скуп у НС?
Све сам крем међу српским аријевцима и српским национал-социјалистима, али нећемо о томе да не скрећемо са теме.

Alekasandar3:
"!де си царе" је БИо израз карактеристичан за Босну, посебно Сарајево, али се доласком избеглица пренео код нас.
Za bosance znam, ali za cigane prvi put cujem! Mora da se nesto premetnuo JOMINI! A i ovaj koji nam prica lovacku pricu o bliskom sussretu sa obojenim! morali bi po njemu da snime film!

krvavi_labud:
Ti to javno pozivas na lincovanje Srba koji razmisljaju svojim glavama? Nekapiram zasto te JOMINI ne banuje? Ti i dalje iritiras i vredjas a prolazis nekaznjeno! Nije ni cudo sto vecina nas zaobilazi ovaj sajt i forum, kada nikakva prava nemamo!
Nemoj samo da me rasplaces....:cry: Sama tema je trebala de se zakljuca,ali posto vec postoji i s obzirom da se ovde poziva rasnu,nacionalnu i versku netrpeljivost,onda prihvati vredjanja i kritike.

Sto se Jominija tice on je neki liberalni-demokrata ili sta vec(nije ni vazno).Ali iako se [politicki ne slazem sa njim,tesko da ces bas ti NACISTA DA GA PRIDOBIJES NA SVOJU STRANU. :-D Kad bi on tebe slusao vi nacisti bi se na ovom forumu nakotili ko pacovi u prolece...A Jomini neka potvrdi,MOZDA ON NE VOLI KOMUNISTE KAO STO SAM JA,ALI NE VOLI NI NACISTE! :lol:

I ne razumem sta znaci "vecina nas' zaobilazi ovaj forum.Ja vidim da poslednjih dana Storm Frontovci samo trcite ovamo.

Aleksandar3:
Imas pivo od mene.Posle neuspelog marsa da proslavimo. :wink:

Yopa:
Ne, nego je stvar u tome da ce celave simpanze da udare na Cigosa ISKLJUCIVO ako je ovaj sam.
A cigani ce udariti samo ako su u coporu! Jer kada su sami pokusavaju izigravati nevinog coveka, a cim se malo udaljis on nastavi sa vredjanjima! Tipicno i kukavicki cin za cigane! Takvih primera imas u svakom gradu!

Интересантно...
Фашизам и не познаје расизам, док га нацизам подразумева...
Најпознатија песма Мусолинијеве италије била је "Фачета Нера"- "Мало црно лице"
Говори о девојчици Абисинкли коју ће да спасу од рата и одведу у Италију да је огреје ново сунце и баци зраке на њено лепо срно лице...

malamargo:
a ja mislia da je ovo tema o silovanju jadne devojke..................
Necu da budem nekulturan i neprijatan jer verujem da nisi imala losu nameru.Ali mesto Crnoj Hronici nije ovde na forumu.Kao sto nije mesto ni vreme da raspredamo o svadji dvojice Srba koji se sude oko medje,silovanjima itd...UOSTE STA CE TO NA POLITICI? :confused:

Devojku sazaljevam,kao i sve druge silovane devojke od STRANE SRBA!

Nego kada je rec o konkretnoj akciji za vas manje iskusne evo malo da se ucite od Ruskih antifasista kao razbijaju naciste ispred metroa...

UZIVAJTE!!!

p.s.Krvavi labude moje video klipove i FILMOVE cete tek da vidite...Pa kada me policija bude pitala koji su ovo krvavi ljudi, ja cu da im kazem:

-Druze ovo nisu ljudi,ovo su nacisti.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back