Cigane sa Kosmeta neće ni seljaci u Boljevcima

Pa u tim Boljevcima koliko znam uglavnom Slovaci zive. Totalno razumem ljude...pa nisu ludi da prihvate da im dovedu ove to bi znacilo automatski deponiju u Boljevcima.

Ne znam bas da li su Slovaci u Boljevcima vecina........sto ce reci, ako jesu, da su oni rasisti, a srbi bi ih primili oberucke sa sve solju , pogacom i rakijom???:dash:.....shatro.....

Sto se tice deponije u Boljevcima , Umci, Barajevu, MM Lugu, VM Lugu, i ostalim prigradskim turistickim destinacijama...............koje se kupaju u cvecu i cistoci, pa im samo cigani prave problem .........ne znam da li je smesno ili za plakanje.........Idi bre, ludache, pa kroz te iste Boljevce od smrada ne mozes da prodjes kolima da ne zatvoris prozor.......ne znas da li vise smrde svinjci ili kontejneri.......:roll:

Cujes.....frka im da im ganci ne uprljeju fckn Boljevce......:hahaha:

Tacno sve koji su otisli od Kosova treba ih Vratiti, Srbe Cigane i druge.............sta ce oni tamo kod Boljevca ionako ima samo Vlaha/Rumuna i Bulgara i cigana lokalnih jos nam ti sa Kosovo fale.............SVAKO NAZAD ODAKLE JE DOSAO ...........DA SE VOI PORCI SRBACEK SE PLEKACI DE UNDE ACI VENIT SE VA O BAGAM IN GURA VOASTRA ...........ah sada mi je bolje .............NUOI NNIS NUOI

Ne znam bas da li su Slovaci u Boljevcima vecina........sto ce reci, ako jesu, da su oni rasisti, a srbi bi ih primili oberucke sa sve solju , pogacom i rakijom???:dash:.....shatro.....

a:

Gde si ti video da sam napisao da su rasisti??? Kazem da razumem ljude i svaka im cast sto ne prihvataju da im ovi smradovi sa vlasti uvaljuju.Neka vode rome na Dedinje.

Bre ti si pao sa neba Toreente Bgd ili kako se zoves, nisi nikad bio u Boljevac tamo se prica Vlasko/Rumunski i Bulgarski koji slovaci bas si prost idi bre baci tvoj sporet od kompjutera i nemoj da kazes gluposti ja sam iz Boljevca.......................

Boljevci is statistically classified as a rural settlement (village). It had a steady population growth until 1960s when the population began to fluctuate. Population of Boljevci according to the official population censuses:

2002 - 4,056
Ethnic structure (2002): Serbs 2,653 (65,41%), Slovaks 1,132 (27,91%), Yugoslavs 40 (0,98%).

ZA OVO LAGANJE I PROVOCIRANJE BAN JE JEDINI LEK.Stvarno Banacanine koji ti je ovo nalog do sada.

Gde si ti video da sam napisao da su rasisti??? Kazem da razumem ljude i svaka im cast sto ne prihvataju da im ovi smradovi sa vlasti uvaljuju.Neka vode rome na Dedinje.

Pa evo, u Marinkovoj bari zive cigani godinama.....jos od 60 ih........ako se ne varam.

I nema nikakvih problema sa Vozdovcanima i Dusanovcanima.......zive jedni do drugih oduvek...

Ali, najgori su ovi shabani iz nekih Boljevaca, Ovchi, Borchi, Kaludjerica, od kojih je dobar deo dosao na traktorima nedavno.........a sada se pokondirilo to, pa nece cigane u komsiluk.........ebem li im mamu ja , seljacku.......:evil:

Pa evo, u Marinkovoj bari zive cigani godinama.....jos od 60 ih........ako se ne varam.

I nema nikakvih problema sa Vozdovcanima i Dusanovcanima.......zive jedni do drugih oduvek...

Ali, najgori su ovi shabani iz nekih Boljevaca, Ovchi, Borchi, Kaludjerica, od kojih je dobar deo dosao na traktorima nedavno.........a sada se pokondirilo to, pa nece cigane u komsiluk.........ebem li im mamu ja , seljacku.......:evil:

Normalno da nema kada su tu oduvek....ali video bi sta bi bilo da nisu tu ziveli i da se u roku od par meseci navuce njih 1000 i naprave deponiju .....kao sto su uradili ispod gazele i kod univerzitetskog naselja....u zadnjih pola godine tamo ih se dovuklo gomila....deo od zeleznicke stanice na NBGD do univerzitetskog naselja izgleda kao deponija.

Normalno da nema kada su tu oduvek....ali video bi sta bi bilo da nisu tu ziveli i da se u roku od par meseci navuce njih 1000 i naprave deponiju .....kao sto su uradili ispod gazele i kod univerzitetskog naselja....u zadnjih pola godine tamo ih se dovuklo gomila....deo od zeleznicke stanice na NBGD do univerzitetskog naselja izgleda kao deponija.

Pa ja ti vec napisah.........Ovcha , Borcha, Barajevo , i taj fckn Boljevac su deponije same po sebi...........i to im nisu napravili cigani, nego oni sami..........dakle, smesno je kada neko ko zivi u gomnima do gushe i smradu do neba , nece cigane za komsije zato da mu na tu deponiju ne bace jos po neku kesu..............:dash:

I pusti te gluposti sa deponijama.........ovi da su cistiji od cigana, mogao bih i da prihvatim tu pricu.......ovako............

Problem je upravo u rasistickom ,primitivnom seljackom mentalitetu .......sve ostalo je bez veze..........

Kad sam ishao za Bugarsku, a na granici (u najgorem balkasnkom vozu na relaciji Zapad Sofija preko Beograda) dosho bugarski carinik i pregleda pasoshe.
Dodje red na jednu Ciganku koja se vrce iz Nemachke (zove se -zapamtio sam Gospodinka :-D ) koja ponosno vadi svoj beli shengen pasosh -na shat se mi Srbi pokunjismo i jopet zapistasmo, gde smo mi a gde su bugarski cigani na chelu sa Gospodinkom!!!!:lol:

E pa drage patriJote, ako 'ocete da Cigani mesto u Boljevac odu ko Gospodinka na Zapad - trebate biti proEUropsko nastroijeni, inache vam ne gine josh par cigan -mala u centru Belog grada!:hahaha:

Back