Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Pa u tim Boljevcima koliko znam uglavnom Slovaci zive. Totalno razumem ljude...pa nisu ludi da prihvate da im dovedu ove to bi znacilo automatski deponiju u Boljevcima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u tim Boljevcima koliko znam uglavnom Slovaci zive. Totalno razumem ljude...pa nisu ludi da prihvate da im dovedu ove to bi znacilo automatski deponiju u Boljevcima.
Bre ti si pao sa neba Toreente Bgd ili kako se zoves, nisi nikad bio u Boljevac tamo se prica Vlasko/Rumunski i Bulgarski koji slovaci bas si prost idi bre baci tvoj sporet od kompjutera i nemoj da kazes gluposti ja sam iz Boljevca.......................
Ne znam bas da li su Slovaci u Boljevcima vecina........sto ce reci, ako jesu, da su oni rasisti, a srbi bi ih primili oberucke sa sve solju , pogacom i rakijom???.....shatro.....
a:
Bre ti si pao sa neba Toreente Bgd ili kako se zoves, nisi nikad bio u Boljevac tamo se prica Vlasko/Rumunski i Bulgarski koji slovaci bas si prost idi bre baci tvoj sporet od kompjutera i nemoj da kazes gluposti ja sam iz Boljevca.......................
Gde si ti video da sam napisao da su rasisti??? Kazem da razumem ljude i svaka im cast sto ne prihvataju da im ovi smradovi sa vlasti uvaljuju.Neka vode rome na Dedinje.
Pa što je ne dopuniš? Bar si ti Biserko, ima da bude knjiga podebela.Kakva zbirka na jednom mestu![]()
Pa evo, u Marinkovoj bari zive cigani godinama.....jos od 60 ih........ako se ne varam.
I nema nikakvih problema sa Vozdovcanima i Dusanovcanima.......zive jedni do drugih oduvek...
Ali, najgori su ovi shabani iz nekih Boljevaca, Ovchi, Borchi, Kaludjerica, od kojih je dobar deo dosao na traktorima nedavno.........a sada se pokondirilo to, pa nece cigane u komsiluk.........ebem li im mamu ja , seljacku.......![]()
Normalno da nema kada su tu oduvek....ali video bi sta bi bilo da nisu tu ziveli i da se u roku od par meseci navuce njih 1000 i naprave deponiju .....kao sto su uradili ispod gazele i kod univerzitetskog naselja....u zadnjih pola godine tamo ih se dovuklo gomila....deo od zeleznicke stanice na NBGD do univerzitetskog naselja izgleda kao deponija.
ja sam da se cigani kolektivno isele u EU jer u Srbiji zive Silni rasisti i nacisti i slicni , i cigani bi bili prihvaceni u EU sa odusevljenjem , entuzijazmom i nadasve ljubavlju
ja sam za to da se ovi romi presele u brace jerkovica u kraj poznatiji kao tri solitera. tamo bi im bilo sjajno i bajno.
Ja sam rodjen u Beogradu, i moj otac, i moja majka, al' iskreno Beograd je nakazna sirotinjska rupcaga a ne prelep grad.
Cigani u karton naseljima su bas u fazonu Beograda, kao i olupane fasade, trotoari puni dzombi i parkiranih kola, zapisani ulazi i plasticne kese po drvecu.