Cicija

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam
jesam i nisam
nisam za krupne stvari
dacu i vise nego sto imam
jesam za sitne stvari
za nesto sto je meni jako bitno
pozajmim auto bez problema, a stisnem se kad mi neko trazi mono peraja za trening
nekad sam te sitnice davala kad mi traze, al se osecala lose.danas samo odhebem onog ko trazi bez ustrucavanja
ono sto je meni vazno, ne dam da mi ne remeti dusevni mir :)

И јесам и нисам. За људе у невољи дајем и оно што мени можда треба а за свакодневни живот окрећем сваки динар.

...sam, tim se dičim,to
ne moze biti svak:lol:
tvrdica,ješa:rumenko:
šta mislite o toj rekla bih karakternoj
osobini...lično je ne volim ič,štaviše
odbije me od neke osobe a uverila sam
se da su takvi tvrdi i na pažnji a o osećanjima
da ne govorimo...pa raspalite:D

potpuno se slazem
srecom, nisam okruzena takvima

nisam cicija, ali jesam stedljiva i racionalna u potrosnji i ne volim da trosim pare impulsivno i za svakakve gluposti i jezim se ljudi koji upravo to rade. za vezu mi je recimo to totalno neprihvatljiva osobina, nema teorije da bih bila sa muskarcem koji olako trosi novac. jednostavno taj potrosacki mentalitet mi govori mnogo vise o osobi od toga koliko para ima da spiska.

nisam cicija, ali jesam stedljiva i racionalna u potrosnji i ne volim da trosim pare impulsivno i za svakakve gluposti i jezim se ljudi koji upravo to rade. za vezu mi je recimo to totalno neprihvatljiva osobina, nema teorije da bih bila sa muskarcem koji olako trosi novac. jednostavno taj potrosacki mentalitet mi govori mnogo vise o osobi od toga koliko para ima da spiska.

Ovako nekako I ja
Bas smo juce pricali s jednom drugaricom ona je stalno u minusu n'a racunu a mi se jezimo toga I da je samo jedno takvo ne bismo ostali zajedno

...sam, tim se dičim,to
ne moze biti svak:lol:
tvrdica,ješa:rumenko:
šta mislite o toj rekla bih karakternoj
osobini...lično je ne volim ič,štaviše
odbije me od neke osobe a uverila sam
se da su takvi tvrdi i na pažnji a o osećanjima
da ne govorimo...pa raspalite:D

ja sam stipsa par ekselans
ne mosh mi uznu dinar iz mrtve ruke
mislili su da sam umro,pa su probali :neutral:

И јесам и нисам. За људе у невољи дајем и оно што мени можда треба а за свакодневни живот окрећем сваки динар.

..isto, cak jedan 3x prevrnem pre nego sto ga potrosim, i dobro razmislim mogu li ga sacuvati bar jos do sutra...na zalost to sam naucila tek u nekim skorasnjim
godinama..muka me naterala...mada i dalje nisam cicija...
..znam neke koji bi mogli dusek da napune lovom pa im zao da popiju kafu van kuce jer kosta...e to mi je bas bzvz kao da imaju tri zivota...uzas...

..isto, cak jedan 3x prevrnem pre nego sto ga potrosim, i dobro razmislim mogu li ga sacuvati bar jos do sutra...na zalost to sam naucila tek u nekim skorasnjim
godinama..muka me naterala...mada i dalje nisam cicija...
..znam neke koji bi mogli dusek da napune lovom pa im zao da popiju kafu van kuce jer kosta...e to mi je bas bzvz kao da imaju tri zivota...uzas...

Знам и ја такве, кад их видиш само кукају.

ne znam
jesam i nisam
nisam za krupne stvari
dacu i vise nego sto imam
jesam za sitne stvari
za nesto sto je meni jako bitno
pozajmim auto bez problema, a stisnem se kad mi neko trazi mono peraja za trening
nekad sam te sitnice davala kad mi traze, al se osecala lose.danas samo odhebem onog ko trazi bez ustrucavanja
ono sto je meni vazno, ne dam da mi ne remeti dusevni mir :)

Е, ауто већ никоме не дајем.

Могу да га одвезем, али кола не дајем никоме.

Тата ме научио да се кола и жена не дају никоме :mrgreen:

Е, ауто већ никоме не дајем.

Могу да га одвезем, али кола не дајем никоме.

Тата ме научио да се кола и жена не дају никоме :mrgreen:

ne dajem ga ni ja svakome, al ako mi sestric trazi..ako je drugu na sesrvisu auto, a treba mu nesto da zavrsi - ma uopste nije problem
al ako sestra ide negde i treba nesto da iskombinuje, a nema odgovarajuce..a ja imam i nosim, omiljeno mi..neka bude i obicna atlet majica iz benetona od 1.950din - ja joj predlozim i dam, a teskoooo mi ne mogu da ti opisem koliko..i trudim se da ona to ne primeti..i ne primeti, al mi tesko jbg
a bubreg bih joj dala..i ona meni nema sta ne bi..
valjda ovo ima veze sa onim iz detinjstva kad sam uglavnom nosila njene prerasle stvari kao mladja i manja, a vrlo retko dobijala nesto sto je namenski meni kupljeno
ono rodjendani i bas kad je stvar bas bila iznosena..i tako do skoro kraja osnovne..valjda je zato
nije do mene..to mi je nametnut cicijasluk :lol:
a inace nisam neko kome je garderoba bitna..stalno nosim sportske varijante i nisam uopste od onih koje ginu za cipelu ili haljinu..krpica, krpica..mnoge druge stvari me ispunjavaju neopisivo vise..pre cu da spucam novac hraneci neku dzumaru, nego sto cu sebi da kupim neku stvar
al mi je stiskavac kad treba da dam majicicu :)

Poslednja izmena:

Back