CICE FORUMASHICE

• Začetnik teme Začetnik teme Galoa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CHEGA IMA

• KRES KOMBINACIJE

• LJUBAVI

• MUVANJA PROPALA U ZAVRSHNOJ FAZI

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ma nije on mene muvao, haha, ali vidim muva na nekoj svojoj temi....resio covek da se zeni....e nemoj sad opet da me napadne bez razloga.
nego reci ti meni frozen, ove ljubavi ovde, koji su ti, a? i kome je muvanje propalo? a ko je imao samo kres? haha salim se ne moram ja bas sve da znam....

Copy_Cat:
Ja se nahvalila? :roll:
sta je bilo, i tebi propalo muvanje? :lol:
Samo sam te provocirao da mi odgovoris gusko,nista ovde ne ocekujem od riba.
thumbsup.gif

Nego ja odrzavam bolju temu koju nisam ja zapoceo,potrazi je i pronadji se medju onim silnim devojkama,tamo mora da ti je slika.
hahahaha.gif

Aleksej_BASO:
Treba ti jos da ucis o zenama....

To im je SVIMA u osnovi ZABAVNO. Tako da ni forumasice nisu izvan toga.
E sad se ne raspravljam, ne prozivam...ali sta je to sa tvojim shvatanjem zena?!?!?
Ne kazem da zene ne uzivaju u tome nekad, ali jel ti stvarno mislis da muskarci to ne rade?Mozda ti ne, ali nisu ni sve zene, pa ni svi muskarci "za jedan kos".

rastamann:
Vidish, samo jedan vishe dokaz da su te naduvale sve redom. Sad si nashao neku koju cesh da uslikash i odmah izdelio celom forumu da vide svi redom kako si bachje... :)

MA daj ne lupaj i ne tripuj se....

Mnogo si pogresno povezao stvari o meni....

A drugo i tebi bi dosadilo da te stalno zene sa foruma dozibvljavaju kao "rame za plakanje" kada imaju krizu u svojoj vezi a onda kad sve prodje onda "cao" i one stare fore "mozemo biti prijatelji ako hoces (to ako hoces je uvek najzesce!!!:))"

vishnjica:
E sad se ne raspravljam, ne prozivam...ali sta je to sa tvojim shvatanjem zena?!?!?
Ne kazem da zene ne uzivaju u tome nekad, ali jel ti stvarno mislis da muskarci to ne rade?Mozda ti ne, ali nisu ni sve zene, pa ni svi muskarci "za jedan kos".

Ja zene shvata onako kako sam naucio od njih.

A na forumu se sve desava malo brze nego u zivotu i onda jos brze skontas kakvi su ljudi i zene....

vishnjica:
Izgleda da nisam samo ja primetila, al' mi glupo, mislice da sam ga uzela na zub zbog "povrsnog misljenja" (koje se uzgred ispostavlja kao veoma tacno).

Eh gramatiko moja...:D

Povrsno je povrsno, i ne moze biti dobro!

A kada bi me bolje upoznala promenila bi to tvjoe "povrsno" misljenje...

Pitaj druge forumasice koje su me upoznale:)

ZXspectrum:
Propala muvanja su ti kao kad bi npr. ja i ti iz nekih razloga postali simpatichni ili bolje reci zanimljivi jedno drugom, pa razmenimo par postova, pa ja pochnem da ti shaljem p.p. i tebi to sve izgleda super i zanimljivo ,a u takvim dopisivanjima se radja i jedna doza neobichne erotske uzbudjenosti. I to sve funkcionishe dok ne dodje do toga da bi trebali da se vidimo i u R.L., kada kod tebe razum pochinje vishe da se ukljuchuje u celu prichu. Pochinjes da se kolebash i ubrzo shvatas da ti ustvari uopshte i ne zelish da se nalazish sa nekom ne poznatom osobom. Da je to dopisivanje , erotika pisma i njegovog ischekivanja, jedna stvar (proizvod tvoje mashte), a stvarni kontakt sa osobom koja sedi pored druge tastature neshto sasvim drugo. E, TO TI JE TO, odprilike.

Ono sto me je uvek fasciniralo kod ljudi za koje pomislim da su neciji multinik kako se to popularno zove, je sto kada god hocu da pogledam u profil i nadam se opovrgne sumnje, naidjem na prazan profil...... :wink:

Jednom sam se upoznao sa devojkom preko foruma (pre upoznavanja smo se chatovali preko messengera). Gde smo se pored mnogih tema dotakli i "vrucih", na kojoj smo se najvishe i zadrzali.
I onda je dosao trenutak susreta ... :shock:

MagicFinger:
Jednom sam se upoznao sa devojkom preko foruma (pre upoznavanja smo se chatovali preko messengera). Gde smo se pored mnogih tema dotakli i "vrucih", na kojoj smo se najvishe i zadrzali.
I onda je dosao trenutak susreta ... :shock:
Tako sto ga je mama probudila u sest ujutru:Ajde,krelcu ustaj,u skolu!
icon_biggrin.gif

btw nema u profilu messenger.
bash.gif

Aleksej_BASO:
Ono sto me je uvek fasciniralo kod ljudi za koje pomislim da su neciji multinik kako se to popularno zove, je sto kada god hocu da pogledam u profil i nadam se opovrgne sumnje, naidjem na prazan profil...... :wink:

Poshto definitivno nemam drugi nik bash me interesuje sa kime si me povezao pa bi voleo da mi kazes da pogledam postove tog forumasha. Ako neces javno aj javi mi na p.p. 8) ;)

Back