jolemisa Buduća legenda Poruka 34.400 22.07.2017. u 01:17 - CIA već celu deceniju nadzire kućne rutere #51 Andrija28: Небих рекао Kliknite za proširenje... Ja bih.Svi oni rade za dobre pare,ko vise plati.
skura58 Zaslužan član Poruka 101.595 24.07.2017. u 15:00 - CIA već celu deceniju nadzire kućne rutere #52 CIA preko WEB kamerice (externe ili ugradjene na Notebook) moze da nas posmatra cak i ako je kamerica iskljucena.
CIA preko WEB kamerice (externe ili ugradjene na Notebook) moze da nas posmatra cak i ako je kamerica iskljucena.
Rocknrollsores Poznat Banovan Poruka 9.400 31.07.2017. u 12:30 - CIA već celu deceniju nadzire kućne rutere #53 skura58: CIA preko WEB kamerice (externe ili ugradjene na Notebook) moze da nas posmatra cak i ako je kamerica iskljucena. Kliknite za proširenje... Ako koristis windows ili mac os moze ,a na linux to nece moci. - - - - - - - - - - I android je zlo
skura58: CIA preko WEB kamerice (externe ili ugradjene na Notebook) moze da nas posmatra cak i ako je kamerica iskljucena. Kliknite za proširenje... Ako koristis windows ili mac os moze ,a na linux to nece moci. - - - - - - - - - - I android je zlo
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.400 31.07.2017. u 15:16 - CIA već celu deceniju nadzire kućne rutere #54 Rocknrollsores: Ako koristis windows ili mac os moze ,a na linux to nece moci. - - - - - - - - - - I android je zlo Kliknite za proširenje... Mene nemoze imam poklopac na socivu.
Rocknrollsores: Ako koristis windows ili mac os moze ,a na linux to nece moci. - - - - - - - - - - I android je zlo Kliknite za proširenje... Mene nemoze imam poklopac na socivu.
Rocknrollsores Poznat Banovan Poruka 9.400 01.08.2017. u 01:59 - CIA već celu deceniju nadzire kućne rutere #55 jolemisa: Mene nemoze imam poklopac na socivu. Kliknite za proširenje... Moze i traka da se zalepi.Recimo na laptopu ,ko koristi ove bagovite sisteme.
jolemisa: Mene nemoze imam poklopac na socivu. Kliknite za proširenje... Moze i traka da se zalepi.Recimo na laptopu ,ko koristi ove bagovite sisteme.