Ko није чуо, много је пропустио.
Ремек дела музике.
Па да почнемо.
Ремек дела музике.
Па да почнемо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poceo sam da ih slusam negde 2003..Ko није чуо, много је пропустио.
Ремек дела музике.
Па да почнемо.
У суштини није један од, већ оснивач Death metala.Death je bio američki death metal-sastav, kojeg se smatra jednim od pionira tog žanra.
Sastav je 1983. u Orlandu pod imenom Mantas osnovao Chuck Schuldiner, kojeg se često naziva "ocem death metala". Zajedno s Possessedom smatra ih se osnivačima, te najutjecajnijim death metal sastavom. Njihov prvijenac Scream Bloody Gore mnogi smatraju prvim death metal albumom. Kasnije su počeli svirati kompleksniji progresivni death metal. Sastav je često puta mijenjao postavu do 1996., od kada se više nije mijenjala. Tada su sastav, uz Shculdingera činili gitarist Shannon Hamm, basist Scott Clendenin te bubnjar Richard Christy. Objavili su ukupno sedam studijskih albuma, do 2001., kada Schuldiner umire od tumora na mozgu, te sastav prestaje s radom.
Vikipedija
Бенд са најбољим демо снимцимаChack je opasna glava bila, nije zasluzila da je snadje to sto je snaslo...
Meni je impresivan i Steve de Giorgio, koji im je par puta gostovao, kako on majstorski roka taj bas na njihovim pesmama, i to onaj bez pragova...
Знаш да су прве Control Denied песме написане 1995 ?
Da, znam, i šteta što je tako prerano preminuo, veliki muzičar.Знаш да су прве Control Denied песме написане 1995 ?
Неке су "прекомпоноване" за TSOP ?
Штета што је Чак пушио марихуану, то је доводило до параноичних епизода, баш му то није требало.
Ovo im je možda i najbolja pesma.jedna od omiljenih
Бољи су им старији радови, барем мени.Ovo im je možda i najbolja pesma.
Jesu i meni draži, jer volim taj sirovi, ekstreman zvuk, ali kasniji radovi su im kvalitetniji, gde pokazuju da su dobri muzičari.Бољи су им старији радови, барем мени.
Прва два албума не волим, много сирово за мој укус. Од Spirituala па на овамо, за сваког по нешто.Jesu i meni draži, jer volim taj sirovi, ekstreman zvuk, ali kasniji radovi su im kvalitetniji, gde pokazuju da su dobri muzičari.