Chrome se zapucava

snejks

Elita
Poruka
18.271
Jako često mi se zadnjih dana hrom zapucava i izbacuje da je konekcija resetovana posle sledeće slike
578485

znači plavi trkač i plave vertikalne crtice u chromeu , ima li neko pojma zašto?
Svi ostali pretraživači rade normalno , ne pomaže ni brisanje i reinstalacija chrome-a

1 Који ти је ос?
2 Који ти је процесор ?

Код мене се исто дешава са win xp са атлоном xp и мозилом па морам да сачекам да cpu usage od 100% падне да би радило све како треба

1 Који ти је ос?
2 Који ти је процесор ?

Код мене се исто дешава са win xp са атлоном xp и мозилом па морам да сачекам да cpu usage od 100% падне да би радило све како треба
u pitanju je novija mašina i win 7 na kojem sve fercera perfektno sem chromea , čak i IE radi besprekorno kao i firefox a do nedavno je i chrome radio i stalno mi se zapucava upravo tu na krstarici i nigde drugde pa mislim da je problem do ovoga foruma samo.

Jos neki su se zalili na Operu i Chrome,da koce ovde na Krstarici.Jmam i Chrome i Mozillu,kod mene radi sa oba pretrazivaca kako trba.Danas sam primetio da mi Crome,kada se odjavljujem sa foruma,treba oko 3 sec. da se odjavim,ali odmah probam da se prijavim i odjavim,ono radi normalno.I to samo na Krstarici.Proveravao sam protok,sve u redu.

Pitaju se ljudi zasto zagusnenje protoka samo na Krstarici.Mada je i meni juce i na Mozilli,kocilo.Odmah sam provero protok i varirao je veoma mnogo.Sa 60 Mbit/s na oko 20 Mbit/s.kada pocne da ubrzava protok,sve na prekide.Probao sam i na drugom forumu,isto je bilo.Kasnije se stabilizovalo.Ko ce ga znati.

Nije mi najjasnije šta se dešava ali je očigledno da je Google zasrao Chrome sa ovom zadnjom verzijom , što je najgore mnogi su se poveli za njima srećom po nas koji se bavimo računarima i administracijom sistema mozilla nije.
Od zadnje verzije chroma google više ne pušta pristup sajtovima bez validnih i kod njih zapisanih ssl sertifikata pa tako sada imam problem pristupa uređajima koji rukovode unutrašnjom mrežom preko browsera , pa tako i mikrotiku kao i ubiquti wifi antenama (ne svima) , chrome jednostavno zablokira vezu do nedavno je samo javljao da nema validnih sertifikata ali se moglo prolaziti kroz njega a sada više ne.
U firmi sam već deinstalirao chrome neka se nose u tri lepe ***** materine sa njihovim browserom , sada sve radim preko firefoxa tamo.

Back