- Poruka
- 5.947
Не знам о чему причате ушао сам сад нормално са Google Chrome на форум без икаквих проблема.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ce ti reklame ,blokiraj to.Ја сам нешто као покушао. Ни сам не знам али сам некако успео да покренем сајт крстарице. Међутим, даје ми обавештење НОТ СЕКЈУР. Шта треба урадити ?
Pogledajte prilog 1031589
Sve u redu,jasno mi je šta je.Ni mobilni Chrome nema problem da uđe ali sam primetio nešto drugo...
Kad sam ulogovan neke teme iščeznu a inače se vide.
Moze pitanje u vezi reklama....Sta ce ti reklame ,blokiraj to.
ima skripta koja hvata ako se ne utchitaju ... ako zaobidjesh skriptu netje da se utchita strana, no skripta se mozheMoze pitanje u vezi reklama....
Kako sajt odredjuje da li su reklame blokirane ili ne?
imash mozhda neku ekstenziju, a u zadnje vreme sami browseri u setovanjima imaju blokere, chack i edge ume da blokira reklame akoI zbog cega im moj chrome odaje utisak da ima blokirane reklame?
Zbog vremena ucitavanja koje je sporo mozda....
ili imam negde ad blocker a da ne znam da imam...?
To, dozvoli sajtu da dizhe popup prozoresamo ne da dize pop up prozore..
Probaj drugi browser, ako je virus netje ni taj raditi...li sam dobio neki browser virus
ne gubi vreme, promeni browser, ako je neki sw bagovit promenish ga, ne troshish dragoceno vreme na netchije grehskene znam sta moze da bude...odjednom...
Bas tako ….ja se ne secam zadnji put kada sam koristio Chrome.ne gubi vreme, promeni browser, ako je neki sw bagovit promenish ga, ne troshish dragoceno vreme na netchije grehske![]()
Chrome je bugovit ili si hakovan, nemam problem sa tim sajtomPo meni i ovo ima veze sa tim sto chrome nece na krstaricu
You cannot visit fs6.fastfile.cc right now because the website uses HSTS.
When Google Chrome tried to connect to fs6.fastfile.cc this time, the website sent back unusual and incorrect credentials.
probaj neki drugi browser, ako neće probaj VPN ili neki proxy, verovatno si NAT-ovan pa ti je prljav iP.Дешава ми се чудна ствар. На послу преко хрома улазим на крстарицу али у стану нема шансе. Синоћ сам га обрисао и поново инсталирао али опет неће. Зна ли неко у чему је фора ?