Chrome neće na Krstaricu

Sta ce ti reklame ,blokiraj to.
Moze pitanje u vezi reklama....
Kako sajt odredjuje da li su reklame blokirane ili ne?

Pitam zato sto mi krstarica javlja da imam ukljuceno blokiranje reklama, a to mi javlja i jos par sajtova...
Medjutim, u chromu nisam aktivirao nista sto je blokiranje reklama, cak u advanced sam dozvolio akdiviranje, ali nisam dozvolio pop up...

Nemam instalirane adblokere nista nemam instalirano ni od plugin ni od aplikacija, ili kako se to vec deli po nazivu kod chroma...

Ako hocu da iskljucim te blokere reklama moram znati gde su ...
Ako nisam instalirao nijedan, a nisam, gde su onda....

Napisano vec, da nemam, a cak sam dozvolio u podesavanjima da pusti reklame, samo ne da dize pop up prozore..

Nesto tu nije bas saglasno izmedju onog sto misle programeri i onog kako se od skoro , napominjem od skoro ponasa moj chrome...
Ili sam dobio neki browser virus, da to tako nazovem....pritajeni registrovani software koji se izvrsava u browseru...

E taj vid resavanja problema ne vodi nikuda....bar u ovom slucaju..

Meni kao laiku izgleda ovako , google ads zbog necega je odlucio da ne odgovara na upite chrome browsera koji su van nekog opsega koji oni podrzavaju, a naravno pocelo je onim pucanjima googla, facebooka i ostalih Bill gates , cia nsa sajtova..
I posto odbija ads, to skripta registruje kao ad bloker iako on ne postoji...vec postoji gate na google ads koji odbija zahteve koje primi sa odredjenog browsera...chrome tipa...
Kod FF se to ne desava....

To je moje laicko vidjenje ove situacije...

Po meni i ovo ima veze sa tim sto chrome nece na krstaricu

You cannot visit fs6.fastfile.cc right now because the website uses HSTS.
When Google Chrome tried to connect to fs6.fastfile.cc this time, the website sent back unusual and incorrect credentials.

Дешава ми се чудна ствар. На послу преко хрома улазим на крстарицу али у стану нема шансе. Синоћ сам га обрисао и поново инсталирао али опет неће. Зна ли неко у чему је фора ?

Дешава ми се чудна ствар. На послу преко хрома улазим на крстарицу али у стану нема шансе. Синоћ сам га обрисао и поново инсталирао али опет неће. Зна ли неко у чему је фора ?
probaj neki drugi browser, ako neće probaj VPN ili neki proxy, verovatno si NAT-ovan pa ti je prljav iP.

Ovo nije samo sa Krstaricom. Bilo koji pregledač da koristim za određene sajtove mi izlazi ovo i ne mogu da ih otvorim.

Веза није приватна​

Нападачи можда покушавају да украду ваше информације са сајта i.postimg.cc (на примјер, лозинке, поруке или кредитне картице).

NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

i.postimg.cc користи шифровање ради заштите ваших информације. Када је овог пута Microsoft Edge покушао да се повеже са i.postimg.cc, са веб-сајта су послани неуобичајени и нетачни акредитиви. Ово може да се деси када нападач покушава да се претвара да је i.postimg.cc, или када се прекине веза екрана за пријављивање на Wi-Fi. Ваше информације су и даље безбједне јер је Microsoft Edge прекинуо везу прије него што је дошло до размјене података.

Тренутно не можете да посјетите i.postimg.cc зато што тај веб сајт користи HSTS. Грешке на мрежи и напади обично су привремени, тако да ће ова страница вјероватно функционисати касније.

Ha ha ha upravo sam nabasao na:

1640718171696.png

isti browser jedina razlika je razlicita IP adresa. Simpaticno.

Back