Momcilo M.
Obećava
- Poruka
- 83
Cipovanje , da ili ne. Iskustva i diskusija. U inostranstvu omladina to cesto radi na automobilima. Da li je na nasim prostorima to ustaljena paksa. Ja licno nisam pristalica toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne troši manje ne moze da trosi manje to je marketingOd ljudi koji se zaklinju u to i smatraju te budalom ako to ne radiš jer je bolje sagorevanje, manje troši, do ljudi koji su u fazonu nikad to ne bih radio motoru fabričkom... Ne znam šta da mislim o tome.
Ne troši manje ne moze da trosi manje to je marketing
Čipovanjem ćeš ako se ne varam moći da pronađeš svoj ukradeni auto ma gde ga kradljivci odneli da ga rasklope.Cipovanje , da ili ne. Iskustva i diskusija. U inostranstvu omladina to cesto radi na automobilima. Da li je na nasim prostorima to ustaljena paksa. Ja licno nisam pristalica toga.
Čipovanjem ćeš ako se ne varam moći da pronađeš svoj ukradeni auto ma gde ga kradljivci odneli da ga rasklope.
Nema svrhe čipovati stare i zarđale mašine ali automobil za koji potrošiš garsonjeru, svakako bi trebalo da ima čip.
Ima kod nas dosta njih koji se time bave. Većina ima samo mape, ali neki imaju i valjke pa se tu lepo sve i izmeri.Cipovanje , da ili ne. Iskustva i diskusija. U inostranstvu omladina to cesto radi na automobilima. Da li je na nasim prostorima to ustaljena paksa. Ja licno nisam pristalica toga.
I nama je drago što si nas posetila.Naknadno mi je stiglo obaveštenje od dragog forumaša o čemu se u stvari radi kada je čipovanje auta u pitanju.
ja sam imala čipovanu mačku koju su našli kad su je zgazila kola i zvali me da platim bolničke troškove.
mislila sam da čipovanje generalno tome služi
da locira nešto izgubljeno ili ukradeno.
Ipak, drago mi je što sam uspela da vas nasmejem danas
Opet mislim da je tvoje cipovanje auta korisnije od njihovog.Naknadno mi je stiglo obaveštenje od dragog forumaša o čemu se u stvari radi kada je čipovanje auta u pitanju.
ja sam imala čipovanu mačku koju su našli kad su je zgazila kola i zvali me da platim bolničke troškove.
mislila sam da čipovanje generalno tome služi
da locira nešto izgubljeno ili ukradeno.
Ipak, drago mi je što sam uspela da vas nasmejem danas
tnxI nama je drago što si nas posetila.
A pomislio sam da će neko pogrešno razumeti naslov pa sam ga upravo izmenio da ne bi više bilo nesporazuma.
zato što se u budženje motora razumem ko pravi sručnjakZašto samo muškim? Vidim sve više i dama za volanom i neke verovala ili ne zaista voze čipovana, to jest pojačana kola.![]()
Pa dobro, ima i drugih tema.zato što se u budženje motora razumem ko pravi sručnjak![]()
Kad si spomenuo gorivo to si apsutno upravu sto se tice kvaliteta tj oktanske vrednosti. Definitivno sam se licno nebrojeno outa uverio da gorivom dipanim u Austriji predjem oko 70-80kkm vise na autoputu nego kad sipam u Srbiji.Ja sam isto za ali ne kod svakoga.. Samo oni koji znaju šta rade a takvi nisu bas cesti .. Neki stage 1 je ok , 2 moze da prođe 3 vec trazi dodatna ulaganja ato se tice hlađenja i evr veće turbine , intercolera dizni pumpe ali generalno 20% vise snage je sasvim ok i ne šteti puno ako vozite normalno... Nije isto dizati konje u Austriji i u Srbiji jedana od stvari koju bi trebalo uzeti u obzir je i kvalitet goriva .. To je za ostavljala teme
Naravno kad fabrike prave mapu za motor onda uzimaju neki prosek kvalitete goriva .. ako ces da cipujes a ides preko Banja Luke onda Kukic.. Jako dobarKad si spomenuo gorivo to si apsutno upravu sto se tice kvaliteta tj oktanske vrednosti. Definitivno sam se licno nebrojeno outa uverio da gorivom dipanim u Austriji predjem oko 70-80kkm vise na autoputu nego kad sipam u Srbiji.