+UNHOLY GATES OF MIDIAN+
Ističe se
- Poruka
- 2.244
i ti si meni gotivna...kao i vecina onih koji gotive bodome izmedju ostalog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:de si drugar koji si ti lik...
meni bas bilo zanimljivo pre ovde ali eto jbg,svratila sad pa ko zna kad,uopste ne visim na netu vise,a kamoli na forumima itd...
to cu kad ostarim xexe...sad imam pametnija posla
sta ima breee???
haha ja te se secjam :shock: ne znam da li se ti mene secjash+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:jer ste zivi vi sto volite bodome?
ja jesam cisto da se zna...
xexe sta ima novo ovde?
ako me se neko jos uvek seca,pozz![]()

...ne znam..svidja mi se onako 
ja nemam ni tol'ko :shock:saki8050:haha ja te se secjam :shock: ne znam da li se ti mene secjash
>>>Imam samo Are You Dead Yet?...ne znam..svidja mi se onako
![]()

hahaha,ma daaaaj...ja ne znam da sviram...lepo ti rece...zelenoCobRa-SiC-:Nesviraj kyrcu...

...bash sam luzerka jel da???
Da znash vala...Vodjena_snom:car???samo???BOG,bre!!!

Whitesnake:Da znash vala...![]()
...ja samo volim da ispravim greske...mada je ovo sitna greska...

Nisi luzerka, već ne znaš da skidaš pesme, imaju posebni programi i onda ti je dostupno sve na svetu, osim ako si na dial up...Vodjena_snom:ali ja sam vec poolaakoo pocela da skidam pesme s neta...a za SlipKnoT mogu da crknem,ali nista od skidanja...sve sto sam pokusala nije uspelo...bash sam luzerka jel da???

to je krljanje...budimo realni..jeste...nekom se to svidja nekom ne...;pVodjena_snom:ccc...zlobo...nije,ima diiiiiiiiivan glasic,pardon,glas....
Ja znam kada sam ih prvi put ja čuo. Poče muzika i ja se oduševljavam, kad poče Alexi da peva.... Trebalo mi je dobrih par slušanja da bih se navikao na glas, jer ni u vreme kada sam slušao metal nisam voleo takve glasove. Ipak, navikao sam se i nisam se pokajao, njihova muzika je sladunjava i dopadljiva i dala mi je sate uživanja.Pajper:to je krljanje...budimo realni..jeste...nekom se to svidja nekom ne...;p