Childfree - vase misljenje

• Začetnik teme Začetnik teme 7sins
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@sloočaj...................ti si jedna korisnica vikipedije......klon...nebitna osoba...........psihopata.....ili da kažemo politički korektno.............. psihopatkinja.... ( : .....................kojoj misli da joj broj porađanja ....omogooćooje da boodu van ustanove zatvorenog tipa........ i tome se radooje.......što je na slobodi.....koliko dece...toliko te pooste napolje...ko haške zatvorenike...malo da se prolooftiraju?......................sve u svemu....ti kopčaš košoolju naopačke....nema soomnje....

@čaj
Od sada pa ubuduce smatram te svojim najboljim prijateljem. I vikipediju cu da odbacim, samo me pohvali jos jednom. Sve cu da uradim... samo mi reci sta treba da bih ti se dopala :heart:

Nego, da podsetimo sta covek, pa i tinejdzer moze da uradi kada uzme oruzje u ruke:

http://en.wikipedia.org/wiki/Columbine_High_School_massacre

Jeste, bila su to deca. Verovatno su i oni na pocetku prvo "samo" pisali gadosti, a onda su pristupili akciji... Ne bi me cudilo da je sve pocelo tako sto ih roditelji nisu dovoljno pazili i voleli, pa su nedostatak autoriteta nadoknadjivali fizickom silom...tj. tabajuci ih. Svaki veliki zlocinac ima skromne pocetke... Ko zna sa kakvim se igrackama igrao Dzek Trbosek?

Kakve veze ima masakr u skoli sa time sto neko hoce da provede godisnji odmor u hotelu bez dece??????:confused::confused:
Ako vec treba da pravimo liniju koja spaja ta dva onda bih rekla da je bolje da su roditelji tih tinejdzera na vreme shvatili da ne moraju da imaju decu.

dozvolite mi da ovo izbacim iz sebe nije lepo ali cete preziveti :D : protiv svih principa moram da napisen 'ebala vas bela kuga! jer mora to svaki put da se spominje...negde bela kuga negde prenaseljenost i zabrane radjanja vise od jednog deteta, valjda smo prvo ljudi (kojih ima previse) a onda srbi (koji "odumiru")...

dozvolite mi da ovo izbacim iz sebe nije lepo ali cete preziveti :D : protiv svih principa moram da napisen 'ebala vas bela kuga! jer mora to svaki put da se spominje...negde bela kuga negde prenaseljenost i zabrane radjanja vise od jednog deteta, valjda smo prvo ljudi (kojih ima previse) a onda srbi (koji "odumiru")...

E, ali nie sme sebičnite skotovi, :mrgreen: pa nam nije bitna overpopulation u Indiji i Kini, nego mi sami.

Bela kuga jeste problem, a da li nas pogađa lično, to je već drugo pitanje

Psihopate su maskirani u svim krugovima,drustvu...tako ih ima medju roditeljima,medju onim koji ne zele djecu,medju advokatima,profesorima,lekarima,politicarima....neko je pekar,neko prodavac,neko ulicar...itd,itd,itd...
Misliiim ne znaci da su svi koji ne zele djecu losi i psihici...

Bloger generalizujes kroz jedan sajt...niko nije ni rekao da je to super,odlicno,ali treba sagledati opsirnije...

Молим кориснике Блогер и Муњу да комуникацију сведу у оквире уважавања саговорника.
Ни провоцирање ни вређање нису дозвољени.

Хвала

Back