Da li neko od forumasa poseduje pomenuti auto!? Interesuju me utisci, kvalitet materijala, cene redovnih servisa i uopste da li ste zadovoljni autom! Hvala
Dakle ovako. Imam taj auto i najvise na svetu bih voleo da ga nemam i da sam malo vise razmisljao pre kupovine.
Mislim da je trenutno na trzistu to jedan od najlosijih automobila i verujem da je Zastava 10 izmislila pojam kvaliteta za ovo djubre.
A evo i zasto:
1) Menjaci na traktorima iz sedamdesetih godina proslog veka su bolji od menjaca u Aveu, koji je neprecizan, koci, zaglavljuje i krci
2) Klima uredjaj je sprdacina i uopste ne hladi kada je vrucina jer kompresor stalno nesto cakce i iskljucuje se. A sto je napolju toplije on se vise iskljucuje.
3) Vesanje na mom desetobrzincu je bolje i izdrzljivije od ove imitacije auta jer evo vec nakon samo dve godine se cuje kugla, cuje se opruga amortizera. Brava vec zajebava, plastika skripuce, kabina se reflektuje u sofersajbni. Ma picvajz od auta.
Ali, ipak se tu radi o prevari jer auto koji sam pre kupovine probao kao test vozilo je bio bez ovih nedostataka. Tako da Centar Boban iskreno ne preporucujem, a za druge ne znam.
Sve ovo sam 2 godine reklamirao u servisu Centar Boban, ali me oni zavlace i ili ne zele ili stvarno ne mogu da poprave ovo sranje od auta sto su jednom prilikom i sami priznali. sada sam digao ruke i od garancije i od svega i sam cu finansirati sve popravke ako to moze da se popravlja ali cu barem pricati svuda kakvi su prevaranti.
A oni nek me tuze i neka dokazu da je ovo sto govorim neistina, i nek objasne zasto bi jedan covek jednom nedeljno bio u servisu ako auto valja.
E sad, nas narod je takav i sramota ga je da prizna kad nije zadovoljan autom koji je kupio. Ja nemam taj kompleks jer sam jednostavno prevaren, a i nisam ga ja pravio da bi me bilo sramota. Bas mislim da bi one koji ga prave i prodaju trebalo biti sramota i zato ovo pisem. Uostalom, Chevrolet se najnize kotira u svetskim istrazivanjima zadovoljstva kupaca...