Chemtrails

Seprtlja

Aktivan član
Poruka
1.849
Pre 10 minuta (7:20am) snimio sam cinimi se ovo ``sranje`` sto nas truju u Beogradu. Koje je vase misljenje? :evil:

Evo slike

DSCF0103.jpg

DSCF0104.jpg

DSCF0105.jpg

2.jpg

3.jpg

Poslednja izmena:
Ti ocigledno ne vidis ono cega ima.

Definitivno!

Recimo, ćesto mi promakne rasprodaja svežeg paradajza na kvantašu u Batočini.

Nijedan živ čovek iz svog ugla ne može da sagleda sve čega ima.

već samo jedan mali deo.

Problem nastaje kada taj živ čovek umisli da je video sve i i zna sve, pa počne da se gađa zaključcima.

To zna da boli.

Definitivno!

Recimo, ćesto mi promakne rasprodaja svežeg paradajza na kvantašu u Batočini.

Nijedan živ čovek iz svog ugla ne može da sagleda sve čega ima.

već samo jedan mali deo.

Problem nastaje kada taj živ čovek umisli da je video sve i i zna sve, pa počne da se gađa zaključcima.

To zna da boli.

Ovde polemisemo o onome sto je vidjeno a ne umisljeno...

dobro, u redu

aj onda da mi neko od vas produhovljenih mensaša objasni kako to da se sa snimcima kemtrejlova ne pojavi neko ko nije iz beograda novog sada ili sličnih petlji linija vazdušnog saobraćaja

što ih nikad nema iznad ove moje vukojebine recimo?

dobro, u redu

aj onda da mi neko od vas produhovljenih mensaša objasni kako to da se sa snimcima kemtrejlova ne pojavi neko ko nije iz beograda novog sada ili sličnih petlji linija vazdušnog saobraćaja

što ih nikad nema iznad ove moje vukojebine recimo?

Pretpostavljam zato jer u vukojebinio nema toliko narodnih masa. Jeste li svesni vi koji je ovo zlocin (Chemtrails) protiv covecanstva?

Pretpostavljam zato jer u vukojebinio nema toliko narodnih masa. Jeste li svesni vi koji je ovo zlocin (Chemtrails) protiv covecanstva?

protiv čovečanstva ovde kod mene nije jer takav fenomen ovde nije zabeležen

dakle da ponovim za mensaše

avion leti. a da bi leteo potrebni su mu motori. da bi motor radio mora da sagoreva gorivo. posledica sagorevanja goriva su izduvni gasovi. izduvni gasovi su bele boje i mogu se zapaziti najčešće kad je dan vedar. beograd je čvorište međunarodnih komercijalnih letova. u beogradu kad je dan vedar može se zapaziti mnoštvo belih tragova izduvnih gasova aviona koji lete. te linije u špicu saobraćaja usnimi neka dileja telefonom pa ih okači na net konstruišući paranoju da su to navodni kemtrejlovi kojima imaju za cilj da nas potruju.

šta zaključujemo?

pa zaključujemo da je šira dostupnost internet konekcije ne obavezno dobra stvar jer je omogućila svim vrstama dileja da šire svoje paranoje

Back