Chemtrails

Iako ne otvaram smece ovog tipa,pogledah prvih nekoliko minutabi dosta.Covek koji je bio direktor JAT, tek sad je poceo da navodno raskrinkava ono za sta je i sam bio odgovoran po njegovoj prici (i na Nikoli Tesli se avioni pune kerozinom).Zasto to nije rekao dok je bio na mestu odakle je mogao da izmeni nesto?Poziva se na knjigu neke sarlatanke...
Sta on ustvari hoce,da se osveti za otkaz koji je dobio na mestu direktora JAT-a? Smejurija jbt.

Iako ne otvaram smece ovog tipa,pogledah prvih nekoliko minutabi dosta.Covek koji je bio direktor JAT, tek sad je poceo da navodno raskrinkava ono za sta je i sam bio odgovoran po njegovoj prici (i na Nikoli Tesli se avioni pune kerozinom).Zasto to nije rekao dok je bio na mestu odakle je mogao da izmeni nesto?Poziva se na knjigu neke sarlatanke...
Sta on ustvari hoce,da se osveti za otkaz koji je dobio na mestu direktora JAT-a? Smejurija jbt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nevjerovatno, skolovani pilot u penziji, jos i bivsi direktor JAT-a koji barata informacijama nije dovoljno kreditibilan za tebe laika?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nevjerovatno, skolovani pilot u penziji, jos i bivsi direktor JAT-a koji barata informacijama nije dovoljno kreditibilan za tebe laika?
Ne naravno.
Oko njegove pilotske karijere ako je bio pilot (ne znam o njemu niti sam istrazivao) ne bih komentarisao,posto su nase pilotske skole (bivsa SFRJ) jedne od najboljih u svetu.Problem je drugi,kao sto sam rekao-ja da vidim da neko izliva u Savu 6 tona necega,pa pozvao bih sve od prve do poslednje televizije,vojske,policije,zandarmerije...itd.Ne bih to pricao posle 10god. kad izgubim polozaj.
Drugo,njegovo zanimanje i obrazovanje nemaju mnogo veze sa verovanjem u sumanute teorije,pogledaj samo ovog bolida Nestorovica! Bez sumnje jedan od boljih decjih pulmologa u Srbiji.A veruje u kojejakve gluposti i cak se ne libi da to javno govori na nekim shit televizijama, samim tim sebe potkopava i unustava svoj profesionalni kredibilitet.
Ako pratis ove teme,koliko imas vrlo ozbiljnih ljudi koji tvrde da su ih oteli vanzemaljci?

Da je odmah javio,pustio snimak i analize navodne tecnosti poverovao bih.Ovako-sviranje obicno.
Jos jedna stvar,kako to da oni u JATu nisu imali podatke koja lekilica nadlece Srbiju,kontrola leta koja kontrolise nase nebo je takodje na Nikoli Tesli?

Gle ovog. "Virus se velikom brzinom rasirio iz Vuhana, nakon toga je vazdusni saobracaj zaustavljen, ali on se rasirio po celom svetu. Ja to ne mogu da objasnim drugacije nego kemtrejlsima."
Voditeljka: "ali kako kad je vazdusni saobracaj zaustavljen"
Gost "..." :lol:

Gle ovog. "Virus se velikom brzinom rasirio iz Vuhana, nakon toga je vazdusni saobracaj zaustavljen, ali on se rasirio po celom svetu. Ja to ne mogu da objasnim drugacije nego kemtrejlsima."
Voditeljka: "ali kako kad je vazdusni saobracaj zaustavljen"
Gost "..." :lol:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za one koji siju otrove po nebu, zabrana nikada nije vazila, ni onda ni sada.

Back