- Poruka
- 1.468
Taj čovek je samo jedan primer, ima ih dosta koji žive od plasiranja teorija zavere koje se posle rastežu do besvesti po forumima i jutjubu...
Ti opet ne kapiraš poentu plasiranja takvih kao Ajk.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj čovek je samo jedan primer, ima ih dosta koji žive od plasiranja teorija zavere koje se posle rastežu do besvesti po forumima i jutjubu...

Upoređuješ čoveka koji izdaje knjige o zaverama (gde ubacuje ljude guštere da bi se Sizif i drugari smejali onda na sve zavere), koji ima gomilu gostovanja po raznim emisijama, drži predavanja i mene koji komentariše zavere na forumu.![]()
Ti opet ne kapiraš poentu plasiranja takvih kao Ajk.![]()
Koliko poznajem američki mentalitet, nije mi problem da shvatim poentu.
Ne treba mnogo inteligencije da se "ukapira" šta ti misliš, ali to što ti misliš nema veze sa životom. To naravno ne znači da neko "nije ukapirao", već prosto znači da u ovom konkretnom slučaju to to ti pretpostavljaš nije istina.Jeste ti problem, po svoj prilici veliki. Opet nisi ukapirao![]()
Ne treba mnogo inteligencije da se "ukapira" šta ti misliš, ali to što ti misliš nema veze sa životom. To naravno ne znači da neko "nije ukapirao", već prosto znači da u ovom konkretnom slučaju to to ti pretpostavljaš nije istina.
Ču, neko ubacio Dejvida Ajka da priča gluposti, da bi većina ljudi poverovala da su, po indukciji, sve teorije zavere glupost.... pa to je veća glupost od one da ljudi gušteri kontrolišu zemlju.
Niti su sve teorije zavere netačne i neosnovane, niti će neko promeniti globalno mišljenje gledajući tu finansijski uspešnu budalu.
Ameri vole pare, i vole da šišaju ovce, i to sposobni pojedinci rade kad god im se ukaže prilika.

Vratimo se na oblake pare koji su produkt sagorevanja avio-goriva, a koji se nazivaju contrails, a koje neki zovu chemtrails, sugerišući da su to namerno stvorena hemijska jedinjenja, sa skrivenim planom, kome se ne može utvrditi krajnji cilj, a skup je do zla boga i najstrožije čuvana tajna svih svetskih vlada.
Dokaži da nisu....
Majstor KDJBN nije čuo za "Onus probandi", tj. teret dokazivanja.
Ako ja kažem da zmaj živi ispod mog kreveta, valjda sam ja dužan to da dokažem, a ne on da dokaže da zmaj ne postoji. Ako ja kažem da izduvni gasovi iz aviona imaju u sebi čudne hemikalije, valjda je to treba da dokažem.... Ali šta ćeš, daleko su teoretičari od teorije debatovanja.
I sad, pošto si ti to rekao, to mora da bude istina?
Ne nudeći dokaz drugi osim svog ubeđenja?

NIgde ni traga ni glasa od tih merenja, piloti ćute svi kao zaliveni (pola miliona pilota, tehničara)... čudno, zašto li je to tako?![]()

Brate ne pričam samo ja o kemtrejlsima, šta ti meni pričašbilo je na televizijama, bilo je po novinama, prave se dokumentarci, ljudi prate te pojave veoma revnosno, vrše istraživanja, merenja, sve ono što je moguće sa zemlje... a neki još uvek misle da su to contrailsi. Kada bi svi shvatili verovatno bi brže došli do istine.
Nisam ti brat.
Ovde samo ti i još trojica tupite tuđe priče.
Ni jedan zaključak nije tvoj ili neke ustanove.
Stalno pričaš o svetskoj zaveri, potkupljenim naučnicima tako da ostaje samo tvoja reč, kad ti neko kaže kako da nepobitno utvrdiš i dokažeš teoriju, ti jažeš da nisi ti dužan nešto da dokazujeś.
Kad ti kaže da ne postoji zvanična laboratorija koja potvrđuje , ti kažeš da su potkupljeni ili da rade za svetske moćnike.
Kad razgovaramo o fizici, tvrdiš da nije tačna i da su naučnici glupi, prepisivači i da ništa ne znaju.
Pa sam sebe kada bi slyšao, rekao bi"ovaj nije baš čist u glavu"....
Na youtubeu može da prdi ko šta oće, kao što i sam znaš..... čudo da su svi "snimatelji" propali u zemlju....Imaš traga i glasa u filmovima koji ti ljudi prave jer zvanični mediji ne smeju da ozbiljno govore o tome... čudno, zašto li je to tako![]()

Na youtubeu može da prdi ko šta oće, kao što i sam znaš..... čudo da su svi "snimatelji" propali u zemlju....![]()
Fala Bogu pa nisi.
Svetsku zaveru ne vide samo naivni ili glupi i to više nije nikakva tajna i da, svetski moćnici ti finansiraju sve zvanične institucije i to više nije tajna.
Ti se sam svrstaj kojoj grupi pripadaš.
Na YT je istina i dalje istina, opet mašiš poentu.
Sreća naša, tebi nisu ponudili novac, pa ćeš ti da rešiš sve probleme?
Mene ne bi mogli da kupe za razliku od tebe.
Dosadan si sa tim..
Šta znači obrazloživ dokaz, ponovljiv i proverljiv, koji dokaz ti tražiš aman
Čovek iz klipa se bavi tim poslom i priča sve ono što ti ne želiš da čuješ. U tome je tvoj problem.
Ne vredi gubiti vreme sa tobom, da hoćeš skapirao bi, ovako ne bih da gubim vreme.
Na 2:07 geoinžinjer priča o veoma jeftinom ušpricavanju aerosola u atmosferu, naznačavam veoma jeftinom, jer neki ovde misle kako je to mnogo skupo.
a mogli bi da pogledate i ostatak, sve su snimci sa TV-a i intervjui sa svetskim moćnicima, pa prosudite sami.