koso
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Ma nemoj da se nerviras, novine lazu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro....Sad cu da se upucam... Lepo onako da se upucam. Vi birajte pistolj.
BOLI ME UVO GDE JE OTISAO MURINJO SAMO NEKA NE DIRA FRENKIJA!I BOLI ME UVO AKO DROGBA ODE! FRENKI NE IDE NIGDE!
![]()
![]()
Sr,anje zivo ceo ovaj dan. Samo se nerviram. BOlesna sam ne mogu da pricam, boli me glava i i dalje se nerviram.
E M.UDA FRENKI ZOZE! M.UDA!![]()
Ljudi sve lose vesti cujem danas...
Prvo kreteni iz Mardida hoce Esijena.. E NE MOZE! NE MOZE!
Drugo, nema sanse da sutra pobedimo L'pool bice dobro i ako igramo nereseno. A evo zasto:
Ne igraju: Esijen, Drogba.
Pod sumnjom: Balaka, Lampard, Ceh
E sad Lampardu je mnogo bolesna majka (da ne kazem na samrti) tako da i ako odluci da podje ko zna u kakvom ce psihickom stanju biti. Grant kaze da je gledao Balaka kako trci i da misli da ce moci da igra ako se ne jave bolovi ponovo. E sad ko ce ga znati.... Uzas.
@Tema
Najvjerovatniji sastav Celzija...
--------------------Ceh----------------------
--Fereira----Karvaljo----Teri----Kol--
-----------------Makelele------------------
----Lampard - Balak(Obi Mikel)----
--Dzo Kol-------------Kalu(Maluda)--
------------Drogba(Anelka)--------------
Mislim da nije strasno uopste i da nam ne igra Balak a da nam igra Obi Mikel...on ce biti odlicna zamjena...jedino nije toliko dobro ako ne bi bilo Drogbe ali ionako ne idemo da igramo pretjerano ofanzivan fudbal tako da nije strasno
...mozemo da pobjedimo i bez Drogbe i bez Balaka i bez Esijena...no problem for us![]()
Cula sam da Frenki igra veceras bez obzira sto mu je majka mnogo bolesna.![]()
Veceras samo Esijen nece igrati.
moj prvi post na ovoj temiizvinjavam se sto kasnim....
evo ja cu da kazem nesto u vezi teme:
navijam za celzi vec dugo vremena , bez obzira na njihove uspjehe i ne uspjehe. Nervira me sto svi sada navijaju za Barselonu, samo sto se odjednom proslavila. Omiljeni igrac Celzija mi je Klod Makelele , iako se ne istice mnogo niti daje golove...ne volim Sevcenka mnogo, ne znam tek je sada dosao u Celzi...Voljela sam i Gudjonsena ali je presao u Barselonu....i Dafa....mada je i on presao negdje ne znam tacno gdje...
@car svidja mi se ona bombica
Saro sta ti mislis sto se Riberija tice? Ja mislim da nije los.
I ja mislim da je dobar, ali ako moramo da se otarasimo Lampsija neka ostane tamo gde je. Jer Lampsi ne ide nigde. Nope.Riberi je odlican igrac,sa dobrim sutom i driblingom,moze da igra po lijevoj i po desnoj strani...jedina mana mu je sto je prilicno sebican.Ima 25 godina,mislim...
Sad,problem je sto nam je sredina jaka kao niko.Ili da se otarasimo Lamparda ,posto covjek hoce da ode,ili Balaka (koga sam mnogo zavoljela u poslednje vrijeme).
Kako god,Riberi bi bio odlican pazar ako bi bio iskoriscen.
You wish...imate realne sanse da popijete tri komada
ma moja zelja je da popijete 5, al ajde da budem realan