Chelsea FC

FLUID:
Auuu al se neko nakostrešio. Iz svakog slova izvire bes(nilo). :D :lol: :lol:
Samo polako, ako treba da brišemo, onda brišemo. Samo nemoj da se nerviraš, ipak je Milica mlada forumašica. :-D :wink:

Da znas da sam se nakostresila (samo malo) :lol:. Prosto dobijam pege od takvih "kratkih i jasnih" postova. Alergiju dobijem cim vidim poruku tipa :"Mrzim Celzi, Romana, to su mafijasi- zakoljite ih ili nesto slicno.."... Sto je mnogo, mnogo je. Volela bih da samo jedan, ali samo jedan, dan prodje a da ne procitam takvu poruku. Slazem se da svako voli svoj klub, to je lepo, ali svaki klub ima svoju temu. Znaci svoj klub velicajte na svojoj temi.
Sta bi bilo kad bi svako isao redom i na svakoj temi kluba kog ne voli/mrzi ostavljao takve poruke. Logicno da bi se fanovi doticnog kluba uvredili, iznervirali i sve shvatili licno.
Ja mrzim barsu, ali se koliko mogu suzdrzavam od takvih poruka da se ne bi svadjala sa ostalima. Cak se nisam ni rugala zbog izgubljene titule na barsinoj temi.

U stvari, da budem iskrena, na neke clanove sam navikla i kad ostave takvu poruku, ne shvatam je licno, ono znam ih pa sta sad, ali kad ovako neko naidje i tako nesto napise prosto ne mogu da se suzdrzim...

@Sherlock Ako sada napises nesto od gore navedenog, zaklacu te 0---|====> :lol:

JekaiGeorge:
U stvari, da budem iskrena, na neke clanove sam navikla i kad ostave takvu poruku, ne shvatam je licno, ono znam ih pa sta sad, ali kad ovako neko naidje i tako nesto napise prosto ne mogu da se suzdrzim...
Eto vidiš kako možeš da se navikneš. :D

Ovim putem javno pozivam Milicu da ostavi još nekoliko onakvih komentara da bi se ubrzala terapija navikavanja registrovanog korisnika JekaiGeorge na nju (Milicu)!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eto, rešićemo i taj problem... sledeći... :lol: :lol: :lol:

Celsi preti tuzbom zbog Sevcenka

20. 06. - Celnici engleskog premijerligasa Celsija saopstili su da ce da tuze sve medije, koji budu prenosili da ce ukrajinski napadac Andrej Sevcenko da se vrati u Milan, prenose britanski mediji.
Sevcenko je prosle godine presao u Celsi iz ekipe Milana, ali ove sezone nije uspeo da se snadje u engleskom fudbalu. Poslednjih nekoliko nedelja brojni mediji objavili su da ce Ukrajinac da se vrati u Italiju. Cesto su citirane navodne izjave predsednika Milana Silvija Berluskonija i menadzera Celsija Zoze Murinja.
"Celsi i Zoze Murinjo demantuju sve navode u evropskim medijima, a koji su se pojavili u vezi buducnosti Andreja Sevcenka. Klub i Murinjo razmatraju mogucnost pokretanja sudske tuzbe. Menadzer Celsija nije davao nikakve intervjue nijednoj novinskoj kuci na ovu temu", navodi se u saopstenju Celsija.

E,ako bilo je konacno vreme da se stavi tacka na sve to lupetanje oko Sheve...

@sweetchick Bila si u pravu. Sve su zakuvali novinari. Od sveg srca zelim Sevi mnoogoo bolju sezonu od ove koju je imao...

Evo samo za tebe :D :
shevchenko_ukraine-2-1.jpg

GRIZZLY:
Pozdrav za sve navijace Celzija(posebno Jeku ;-) )...Ne moze nam niko nista....jaci smo od sudbine... :lol: :lol: :lol:

We Have Something That Others Not ....

JOHN TERRY #26
POzzz 4 Grizzly & za sve clanove foruma.. :)
Sta se radi ljudi? Ja danas dosla iz bg-a, pa 'ajde da malo navratim da vidim sta se radi.

Grizzly lepo si to rekao, a evo ja se nadovezujem;"Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeee" :lol:
I opet si u pravu: In TERRY we trust!

Back