Chelsea FC

Znam ono, porodnična atmosfera, presence sa jabukom u čeljustima na stolu :D , masne ruke do laktova i Čelzi na TV-u. :lol:
A baka i deka drže zastavice Čelzija po uzoru na kineske pionire i uzvikuju: "Čelzi, Čelzi,.." :lol: :lol: :lol:

Mogu da ti kažem da je divno kod vas u kući tradicionalnih Čelzi fanova. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Znam ono, porodnična atmosfera, presence sa jabukom u čeljustima na stolu :D , masne ruke do laktova i Čelzi na TV-u. :lol:
A baka i deka drže zastavice Čelzija po uzoru na kineske pionire i uzvikuju: "Čelzi, Čelzi,.." :lol: :lol: :lol:

Mogu da ti kažem da je divno kod vas u kući tradicionalnih Čelzi fanova. :lol: :lol: :lol:
Kod mene je bila malo drugacija atmosfera :-D. Sedimo cale i ja i gledamo utakmicu. Cale me zeza i namerno navija za Liverpul i onako me nervira. Cak je i igrao iz X-2, samo da bi mene nervirao. Bas pre nego da daju gol on se udremao. Kada su dali gol ja sam vrisnula i pocela da skacem po njemu (bukvalno) i da se manijakalno smejem. Onda upadaju majka i baba (koje su gledale sve za ljubav ili nesto slicno) i onako zbunjene pitaju da li sam normalna i zasto se derem kad neki ljudi mozda spavaju... :lol: :lol:
Eto takva je bila atmosfera kod mene.. :lol:

P.S A baba inace postaje fan Kronalda :lol: . Mnogo joj bilo krivo sto su ga nasi konstantno pokupljali da je cak u jednom momentu rekla:"Pa sta ga vise obaraju, jadan decko. Ma daj im jedan samo za mene". A onda kad sam gledala Junajted:Milan dolazi kod mene i pita me:"Jel' igra Kristijano?" . I kada je cula da igra, momentalno je upalila TV. :lol: Da puknes od smeha.

E navukla si i babu na Kronalda "padavičara". :lol: Nedaj Bože da počene za neko vreme da ti baba oponaša Kronalda. Ima da te tera da se svaki dan igrate fudbala, ona kao Kronaldo, a ti kao Marjan Marković. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
E navukla si i babu na Kronalda "padavičara". :lol: Nedaj Bože da počene za neko vreme da ti baba oponaša Kronalda. Ima da te tera da se svaki dan igrate fudbala, ona kao Kronaldo, a ti kao Marjan Marković. :lol: :lol: :lol:
E ako si ti normalan :lol: :lol: :lol: ...Ma ko je navuk'o na Kronalda, dok sam ja gledala utakmicu gledala i ona zato sto igraju "nasi" i onda je zakljucila da je nepravedno sto ga lome svaki cas :-D. Nisam ja obozavateljka Kronalda, ne mrzim ga-mislim da je odlican igrac,ali nista vise....
Ja volim Terija :-D.

Evo ga Captain Fantastic :-D (one and only)
John_Terry_235757s-1-1.jpg

A evo i coveka koji je naneo KOLateralnu stetu Liverpulu :-D
43567-1-1.jpg

Samo nereseno, A Junajted razbio Everton. Predpostavljam da su nam se sanse za osvajanje titule svele na cudo. Ali dobro, ipak smo i dalje u igri za jos dva trofeja.

@crni lepotan Ne s.eri. Cucemo se sestog maja...

crni lepotan:
jos jedna pobeda fudbala
ZIVEO FUDBAL

upravo.

još da ispadnu od l'poola u utorak, pa da smorinjo polako traži novi posao. mogao bi u milan ili real... pošto postoji samo nekoliko klubova pored chelsea u kojima bi njegova ljigavost mogla adekvatno da se ispolji, ova dva su ko stvorena za njega. a i bila bi šteta da mi ogadi neki od većih klubova koji su mi ok...

Klothius:
Murinjo ljigav?

ljigav, arogantan, tvrdoglav, i, što je najgore, njegove ekipe igraju odvratan fudbal... ukratko, najgora stvar koja se desila evropskom fudbalu proteklih godina.

Klothius:
Ako nisi cuo,on ce najverovatnije ostati u Chelsea-u i sl. sezone.

teško, kada ostane bez svih trofeja.

a i ako ostane, teško da će nešto napraviti naredne sezone. roman je zavrnuo slavinu, pa više neće biti mega transfera, a manchester je sazreo, te se može očekivati dominacija uniteda u narednoj sezoni i njegovo kevtanje o kosmičkoj zaveri uperenoj protiv njega lično... mada, priznajem, veće zadovoljstvo bi mi bilo da ga oteraju...

Murinjo uopste nije ljigav,a to sto neke od vas pogadjaju njegovi komentari (koji neretko pogode metu) to je vec druga prica. Bio bi ljigav da ne govori ono sto misli, a ovako je samo posten. I da... Piter Kenjon potvrdio da Zoze ostaje minimum do 2010 godine bez obzira na rezultate.

I ne znam koliko puta treba da vam kazem da je to dizanje prasine pred mec njegova taktika da sve otrovne strelice i pritisak usmeri na sebe a ne na igrace. Ali nema veze...Ukapiracete valjda nekada...

Evo jedne lepe vesti: Roben igra protiv Liverpula :-D ...

Back