Chelsea FC

Sto se ovog prepucavanja tice, stara prica...Uvek to rade.
A nesto se suska, ja se iz dna duse nadam da nije istina, da i Drogba ne igra veceras. To bi bila propast. Ionako smo znatno oslabljeni i stvarno ce nam biti tesko. Necu da budem pesimisticna,ali...
Jel' moze neko da mi kaze ko je od ovih registrovan za LS: Kalu,Mikel,Bridz,S.W.Filips?

POBEDA!!!!!!!!!! Sasvim zasluzena. Odlicna igra bez obzira na povrede i suspenziju Esijena. Mikel ga je dostojno zamenio, Teri je bio-sta da kazem- FANTASTICAN!
Markus Merk je go.vno coravo. Cist penal nije sviran.
Sve u svemu ako ovako igramo na Enfildu-u finalu smo 100%.

CHELSEA4EVER!!!!!!!!

You are my Chelsea, my only Chelsea,

You make me happy when skies are grey,

You'll never notice how much I love you,

Please don't take my Chelsea away.

Zaboravih da pomenen: Secate se kad je na pocetku prenosa onaj reporter rekao da je po njegovom misljenju ovo igra ucitelja i ucenika? E pa zaboravio je da je stara izreka da uvek ucenik pretekne ucitelja. :-D

Jao ljudi ne mogu da verujem... Gledam ja juce utakmicu i placem od smeha...
hysterical.gif

Kaze Mourinho: Liverpool favorit, meni svi povredjeni... Kuku nama, nema nikakvih cuda... Karvaljo ne igra sto posto, J.Cole (svaka cast za gol) se drzao za nogu, Jeka pomenu da su cak rekli da i Drogba (svaka cast za igru imala sam utisak da nije iz Slonovace, vec da je od slonovace, u svakom slucaju jedan veeeliki aplauz
eusa_clap.gif
za njega) nece igrati... Kad ono na terenu najjaci tim ikad, fali jedino Esijen...
Bruka! Lepo neko rece na b92: "Ne treba verovati Murinju, stari je to iskusni Portugalski ribar, sve taj tajne mora i fudbala zna." :D

Pobeda!!! Nisam mogla da verujem...Trebalo je da bude vise,ali ja sam zadovoljna i ovim...FENOMENALNO! Sad se samo nadam da nece u revansu nesto da iskrsne...ako sve prodje kako treba,finale,a mozda i titula prvaka Evrope je nasa!!! ;)

Evo sta je I Mourinho rekao:
Murinjo: Mogli smo i trebali da damo vise golova - I deo

26.04. - Menadzer fudbalera Celsija Zoze Murinjo izjavio je posle pobede nad Liverpulom (1:0) u prvoj polufinalnoj utakmici Lige sampiona, da je zadovoljan trijumfom, ali je istakao da ostaje zal sto to nije bilo ubedljivije, prenose ostrvski mediji.
Jedini gol na "Stanford bridzu" postigao je Dzo Kol u 29. minutu.
"Stekli smo prednost i ja moram da budem zadovoljan. Kada pocnemo mec na "Enfildu" za sest dana mi cemo biti u prednosti. Mogli smo sinoc da postignemo tri do cetiri gola. Bio bih zadovoljniji da smo dali makar jos jedan gol," izjavio je Portugalac.
Murinjo smatra da je Celsi sigurno ostecen za penal, kada je Albeola igrao rukom u svom sesnaestercu.

Murinjo: Mogli smo i trebali da damo vise golova - II deo

"Uskraceni smo za cist penal. Dobro se videlo da je Arbeloa igrao rukom. Ipak, moram da pohvalim sudiju Markusa Merk koji je bio na visini zadatka i koji je pokazao da svojim autoritetom moze da vodi i kontrolise ovakve meceve. Ljudi smo, svi gresimo, pa se i njemu to dogodilo," kazao je Murinjo i dodao:
"Ockujem tezak revans mec. Ako se nastavi nasa serija golova na strani, mozemo u finale. Cini mi se da oni misle da je 1:0 dobar rezultat za njih pred revans, ali podescam da smo mi ekipa koja se odlicno brani. Moj san o osvajanju trofeja u Ls se nastavlja i dacemo sve od sebe da se to i desi".

I sta je rekao Benitez? ;)

Benitez: Sanse 50-50 odsto, imam resenje za Drogbu

26.04. - Menadzer fudbalskog kluba Liverpula Rafa Benites izjavio je posle poraza od Celsija (1:0) u prvom polufinalnom mecu Lige sampiona da je njegov tim pognute glave napustio "Stanford bridz" samo zahvaljujuci ocajnoj igri u prvom poluvremenu."Razocaran sam igrom u prvom poluvremenu. Nismo kontrolisali igru a precesto smo naivno gubili loptu. Drugo poluvreme smo odigrali bolje, agresivnije i ozbiljnije. U revansu ce nam biti puno lakse, jer uz nase navijace mi mozemo da budemo opasniji. Imamo sansu da se plasiramo u finale, ali bice tesko, jer moramao da napadamo od pocetka tim koji fenomenalni igra kontranapade. Moje prognoze o prolasku su 50-50 odsto," izjavio je Benitez i pohvalio igru napadaca Celsija Didijea Drogbe."Drogba je odigrao na vrhunskom nivou. Veoma je snazan, odlicno se krece i sto je najgore za nas bio je veoma raspolozen sinoc. Ali mislim da cu revans mecu imati resenje za njega," dodao je Spanac.

E da,Klinsman ipak nece biti naslednik Mourinha(AKO ode)...

Klinsman prihvatio posao na TV, zatvorio vrata Celsiju

26.04. - Bivsi selektor Nemacke fudbalske reprezentacije Jirgen Klinsman prihvatio je ponudu nemacke TV stanice "Arena" na kojoj ce obavljati posao sportskog analiticara i komentatora, prenosi nemacki "Bild".
Klinsman (42) je bio ozbiljan kandidat za naslednika Zozea Murinja na klupi Celsija, ali od toga za sada nece biti nista, bar ne u naredne dve godine, na koliko je ova bivsa fudbalska zvezda potpisala ugovor sa TV kucom "Arena". On ce na posao dolaziti iz Kalifornije (gde zivi), a komentarisace meceve Bundes lige.
"Imao sam mnoge ponude da se posle SP u Nemackoj vratim u Evropu, ali TV "Arena" je prvi partner koji je me je osvojio," izjavio je Klinsman.
Nekadasnji golgeter je kao selektor doveo Nemacku do treceg mesta na Mundijalu prosle godine, a u karijeri je igrao za Bajern iz Minhena, Inter iz Milana i londonski Totenhem. Kao reprezentativac je 1990. godine u Italiji postao prvak sveta.

Murinjo je totalno u pravu za penal. a Drogba je stvarno od slonovace. Svaka cast timu na odlicnoj igri,a sada niko ne moze da kaze da smo nezasluzeno pobedili. Tokom cele utakmice smo bili bolji, Liverpul je imao vise faulova u svoju korist, korneri 8:1 u korist Liverpula, cist penal nije sviran, esijen nije igrao... Znaci po svim proracunima trebali smo da damo jos koji gol (samo da Lamp nije promasio onaj zicer...). Stvarno sam odusevljena,a publika me je takodje odusevila kad su poceli da skandiraju Jose Mourinho kad je ovaj skocio i uleteo na teren kad su povredili Drogbu,a glupi nemac nije svirao nista.
Mnogo sam srecna sto smo pobedili. Odlicno. Cak sam dobila danas 2 iz matisa,ali bolelo me je uvo. Vazno CELZI JE POBEDIO!

Kad je Kajt oboren nije bio cist penal uopste. Nije ga Teri jako odgurnuo koliko je ovaj pao. Ali dobro mozda mi se ucinilo, mozda je i bio, ali moras da priznas da je ovaj koji nije sviran za nas bio mnogo ocigledniji. Ne znam sta bese Merku, bas se radovala kad sam videla da ce on da sudi, ali totalno je uprskao.

Nego bitno da ce nam biti mnogo lakse na Enfildu kad imamo prednost. Predpostavljam da ce se igrati mnogo zatvorenije bar sto se Celzija tice. Predpostavljam da ce pokusati da daju gol iz kontre jer ne moraju da jure rezultat. Mozda cak bude formacija 4-5-1 ili 4-4-1-1 . Naravno kao ST-Drogba, kao AMC-Seva, mada bi ja stavila u prvih 60 min Kalua umesto Seve. Cini mi se da je jaci u duelima i da je izdrzljiviji bez obzira sto je Seva iskusniji. Bilo bi dobro kad bi Roben igrao. Dosta je brz i preko njega moze doci do dobrih napada.Ostavila bih Mikela u sredini,a Balaka (ako bude fit) bi bilo dobro ubaciti isto negde oko 60og minuta. Odbrana nam je citava sto je dobro. Znaci imamo stvarno dobre sanse za finale.

Jao ljudi kako sam se pokidala od smeha....
Konferencija za novinare..Sede Murinjo i Rafa i daju izjave. I kaze Murinjo onako u njegovom stilu:"Mene je sam bog poslao na zemlju da budem najbolji trener" sav onako sa smeskom, a dodaje Rafa mrtav-'ladan "Laze. Nisam ga poslao." . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I dalje ne mogu da se smirim koliko se smejem.

Romansa:
Smesno i jeste!!
Nazalost,ja utakmicu nisam gledala,posto to mogu jedino preko B92,a bas taj program je nekako nestao sa mog TV-a.
I tako mi je bilo zao,da sam skoro plakala.
Mogla si da odeš u neku kladionicu. Bar sad ima TV-a gde god pomisliš.
Čuj ti nju... plakala kod kuće... :D
Ostavi plakanje za revanš. :lol:

Back