Pobeda!!! Nisam mogla da verujem...Trebalo je da bude vise,ali ja sam zadovoljna i ovim...FENOMENALNO! Sad se samo nadam da nece u revansu nesto da iskrsne...ako sve prodje kako treba,finale,a mozda i titula prvaka Evrope je nasa!!!
Evo sta je I Mourinho rekao:
Murinjo: Mogli smo i trebali da damo vise golova - I deo
26.04. - Menadzer fudbalera Celsija Zoze Murinjo izjavio je posle pobede nad Liverpulom (1:0) u prvoj polufinalnoj utakmici Lige sampiona, da je zadovoljan trijumfom, ali je istakao da ostaje zal sto to nije bilo ubedljivije, prenose ostrvski mediji.
Jedini gol na "Stanford bridzu" postigao je Dzo Kol u 29. minutu.
"Stekli smo prednost i ja moram da budem zadovoljan. Kada pocnemo mec na "Enfildu" za sest dana mi cemo biti u prednosti. Mogli smo sinoc da postignemo tri do cetiri gola. Bio bih zadovoljniji da smo dali makar jos jedan gol," izjavio je Portugalac.
Murinjo smatra da je Celsi sigurno ostecen za penal, kada je Albeola igrao rukom u svom sesnaestercu.
Murinjo: Mogli smo i trebali da damo vise golova - II deo
"Uskraceni smo za cist penal. Dobro se videlo da je Arbeloa igrao rukom. Ipak, moram da pohvalim sudiju Markusa Merk koji je bio na visini zadatka i koji je pokazao da svojim autoritetom moze da vodi i kontrolise ovakve meceve. Ljudi smo, svi gresimo, pa se i njemu to dogodilo," kazao je Murinjo i dodao:
"Ockujem tezak revans mec. Ako se nastavi nasa serija golova na strani, mozemo u finale. Cini mi se da oni misle da je 1:0 dobar rezultat za njih pred revans, ali podescam da smo mi ekipa koja se odlicno brani. Moj san o osvajanju trofeja u Ls se nastavlja i dacemo sve od sebe da se to i desi".
I sta je rekao Benitez?
Benitez: Sanse 50-50 odsto, imam resenje za Drogbu
26.04. - Menadzer fudbalskog kluba Liverpula Rafa Benites izjavio je posle poraza od Celsija (1:0) u prvom polufinalnom mecu Lige sampiona da je njegov tim pognute glave napustio "Stanford bridz" samo zahvaljujuci ocajnoj igri u prvom poluvremenu."Razocaran sam igrom u prvom poluvremenu. Nismo kontrolisali igru a precesto smo naivno gubili loptu. Drugo poluvreme smo odigrali bolje, agresivnije i ozbiljnije. U revansu ce nam biti puno lakse, jer uz nase navijace mi mozemo da budemo opasniji. Imamo sansu da se plasiramo u finale, ali bice tesko, jer moramao da napadamo od pocetka tim koji fenomenalni igra kontranapade. Moje prognoze o prolasku su 50-50 odsto," izjavio je Benitez i pohvalio igru napadaca Celsija Didijea Drogbe."Drogba je odigrao na vrhunskom nivou. Veoma je snazan, odlicno se krece i sto je najgore za nas bio je veoma raspolozen sinoc. Ali mislim da cu revans mecu imati resenje za njega," dodao je Spanac.