Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
U F.K. Penzija nazalost... Al zato smo uzivali letos na svetskom....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), ali zato je debelo plaćen.Alex.L:Ne mogu reći da sad nešto obožavam Čelzi, ali Liverpul mrzim, i zato mi je zao što je Čelzi izgubio(pre svega jer mi sutra kidamo Mančester, a Liverpul će bežati opet 1bod).
Prošle godine su mi se smejali sto je Arsenal jedva bio 4. ali su igrali bez 5-6 PRVOTIMACA bar pola sezone,Čelziju su povređeni igrači koji malo igraju malo ne(sem Terija, i do danas Čeha), a evo kako se raspadaju.
Morama da kažem kako skidam kapu Čehu, neverovatan je, posle frakture lobanje, on nastavi da brani, i da se baca igračima pod noge, zbog jedne lopte. Žao mi što će nosutu onu kacigu 2 godine(izgleda k'o svemirac jbt), ali zato je debelo plaćen.
Zar se niste vec pozdravili sa titulom??JekaiGeorge:, Junajted nastavi da pobedjuje mozemo da se pozdraavimo sa titulom.

Frederick House:Sta je bilo kad si se probudio?
znas uvek sam se pitala ko su likovi koji veruju u ta novinarska sranja... boze kako vi ljudi ne kapirate da ce novinari objaviti sve, ali bas sve! samo ako znaju da ce im to prodati jedan primerak vise... a to sto si napisala je prosto najveca bljuvotina koju sam ikad cula... grmljh... sto se tice frenka i mourinha i to je isto laz... mourinho je izjavio da ostaje, a za frenkija se suskalo da mu je zena njakala da se presele u spaniju, ali nista od toga... nema sanse da se to desi...sarabubasara:i sevcenko ucjenjuje Murinja...!jel' ti to dobar igrac sweetchick?
lakse malo, necemo da se bijemo ovde...
Na moju veliku radost!!!! Kao blesava sam se radovala kad je Anri dao gol. Jos imamo sanse. Nadam se samo da ce Teri i Karvaljo da budu spremni za sledeci mec.MadonnaGirl:arsenal pobedio 2:1...............
chelsea je jos uvek u trci za titulu............
nista od vase titule kad se vi oslanjate na druge klubove,to su prvi znaci nemociJekaiGeorge:Na moju veliku radost!!!! Kao blesava sam se radovala kad je Anri dao gol. Jos imamo sanse. Nadam se samo da ce Teri i Karvaljo da budu spremni za sledeci mec.
@sweetchick
I ja mislim da je to izmisljotina. Vi znate koliko ja volim Zozea i da mislim da je to istina prva bi pocela da pljujem Sevu,ali to je napumpano od strane novinara. Seva nema razloga da tako nesto uradi Murinju zato sto je ovaj maksimalno verovao u njega. To je samo dolivanje ulja na vatru zbog cele ove situacije. Kad se malo ovo bude smirilo videcete da ce opet da pisu da je sve ok.
By the way Frenki ostaje u Celziju. Kao i Murinjo. Na njihovom oficijalnom sajtu nema ni reci o neslaganju sa upravom. Samo izjava Kenjona koji kaze da bez obzira sta se desilo Zoze ostaje u Celziju do 2010 osim ako on ne pozeli drugacije.
pozz
Ili u Realovom slučaju--->propadanja!!!to su prvi znaci nemoci
Dok ne prodje ova kriza moramo da se oslanjamo na bilo sta i na bilo koga. Nadam se da ce na sledecoj utakmici igrati Teri i Karvaljo pa ce valjda biti bolje. Ovo kolo se po nas zavrsilo najbolje moguce, za naredna kola nadam se da cemo stvari uzeti u svoje ruke.bob marley:nista od vase titule kad se vi oslanjate na druge klubove,to su prvi znaci nemoci![]()