Chelsea FC

gubimo sa 2:0 i sto je najgore igra je i vise nego uzasna. Prosto ocajno. Od odbrane nema ni O. Fereira kao da je drogiran, Lampard nikad nije bio neprecizniji, a ni Drogba ne sija. Jedva prelaze centar i generalno gledano bice dobro ako rezultat ostane ovakav. Katastrofa.
@Frederick House
Sta je Celzi mogao da uradi od Sevcenka. Da te podsetim da Celzi igra na istoj formaciji na kojoj igra i Milan znaci nije bilo tesko da se Seva uklopi. A sto on igra kao da ima dve leve noge tu niko ne moze da mu pomogne. Samo su dzabe bacili pare na njega. Sto nisu unistili Terija,Drogbu,Robena, Balaka,Esiena? Nije nego.

A Balak prosto sija! Ma daj bre pruzao je mnogo bolje igre u Bajernu. A sto Sevcenko nije imao dve leve noge dok je bio u Milanu, nego je bio jedan od najboljih napadaca u istoriji. Celzi je zasluzan za njegovu degradaciju.

Frederick House:
A Balak prosto sija! Ma daj bre pruzao je mnogo bolje igre u Bajernu. A sto Sevcenko nije imao dve leve noge dok je bio u Milanu, nego je bio jedan od najboljih napadaca u istoriji. Celzi je zasluzan za njegovu degradaciju.
mozhda mu jednostavno ne odgovara klima ili strategija,ili je mozhda prebrz fudbal za njega...
u italiji je gol i onda bunker,a u engleskoj najcheshce je 3+...
i balak se isto pogubio u chelziju....
jel zna neko koliko ce josh cheh nositi onu masku...zhao mi ga ...nije kriv ni za jedan od ona 2 gola...

Pozz Madona, sta se radi? Odavno te nema, zaboravila si nas Celzi? :-)
@F.House Kako je Celzi mogao da upropasti Sevcenka? Murinjo ga je ispocetka stalno ubacivao u prvih 11 i sta sve ne samo da proradi, ali nista. mozda je ipak Engleski fudbal malo brz za njega. U Milanu je naviko da da igra na prostoru od maksimum 1m, 1,5 , a u Engleskoj se ipak forsira drugacija igra. Vise se trci, lopta je vise u vazduhu. A Balak nije los. Jos malo pa ce biti savrsen.
Sad je najveci problem Teri, odnosno odbrana. Ovo je na sve licilo sem na odbranu.
@trick-trick
Ceh ce ovu kacigu da nosi dve godine, zato sto kostima lica treba oko 840 dana da zarastu i za to vreme mora da vodi racuna da se opet ne povredi zato sto i mala povreda moze da bude fatalna.
I meni ga je zao, ali danas je odlicno igrao,. On je jedini igrac za kog mogu da kazem da je odlicno igrao. Spasao je siguran gol,ali ne moze on sve sam kad odbrana dozvoljava da lagano usetaju kroz sredinu.

Sve u svemu nadam se da ce biti bolje.

dobro je da se oporavio(mada ne bih imao nishta protiv da je odbio da igra zbog lichne sigurnosti do recimo ,kraja LSh,i drogba da bude u privremenom padu forme:lol:...ma zezam se)uh,jedva chekam sutra Manchester...

JekaiGeorge:
I ja jedva cekam sutra Mancester. Iako vise volim Mancester navijacu za Arsena(L) :-D zato sto bi to vise odgovaralo Celziju.
Makni tog Murinja i stavi Vengera ili Anrija.Kakav Celzi??????
Nemojte da se blamirate.U Celziju jedino nesto vredi Teri i on je jedini igrac koga gotivim.
A bez njega......pa videli ste.

Lepo sam ja rekao da je Teri najbolji odbrambeni igrac na svetu... Videli ste danas da je Celsi bez kapitena pogubljena ekipa koja samo boraniju moze da dobije... Cak im je i onaj Makesboro (kako god) dao gol.....

Teri jeste najbolji odbrambeni igrac na svetu i stvarno se vidi koliko nedostaje Celziju.
@alucard_hellsing (covece kakav zaguljen nick :-D ) PA nije Murinjo kriv sto su igraci povredjeni i sto nema adekvatne odbrambene igrace. Nije on madjionicar.

68Charger440+6:
Sevchenka je vise hteo Abramovic nego Murinjo.
Upravo tako. Roman je sam hteo Sevu. Isto kao sto sad nudi 75mil za ronaldinja. Da li je to normalno? Odbrana je uzasna a on bi da tolike pare potrosi za ronaldinja. Za te pare moze da kupi 3 dobra igraca. Bezveze.
Nista. Cekamo Terija.

Celzi se trenutno nalazi u slichnom stanju ko milan pre 10-ak godina ili sada vetj potpuno raspadnuti Real.
To shto neko ima najvishe para ne znachi da ce moci da skupi i najbolji tim.
Juventus je tu bio najbolji..da skupi dobre igrache,"zvezde" i radnike i svakom nadje mesto.

JekaiGeorge:
Ako Roman ovako nastavi napravice od Celzija Real, odnosno unistice ga. svi su mislili da ce Seva biti fenomenalan,a vidi ga sad. Zato ne treba bacati pare na zvezde.
Treba bacati pare na zvezde, ali ne na one koje su dostigle vrh karijere... Sevcenko nikad vise nece igrati kao u Milanu, oni su njega doveli kad mu je bilo 30 godina i nikad vise nece igrati kao sa 25-26... Zato su tu Ronaldinjo, Messi, C. Ronaldo, Svajnstajger, Rooney... Za te zvezde i treba dati tolike pare... Seva je bio zvezda i pre nego sto je dosao u Milan, ali tad je imao 23 godine....

Sve je postalo industrija... Danas se dovode igraci da bi donili pare od marketinga a ne titule... Sva sreca pa postoje Ronaldinjo, Eto, Messi, Anri, Kaka, C. Ronaldo, Zidan i ostali, pa da uzivamo u driblinzima i golovima...

Back