Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
1-1... United je bio bolji u prvom, Chelsea u drugom poluvremenu tako da je rezultat sasvim realan... Prosta matematika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BUBIVII:Ja volim Mancester,i odrace vas,ima Vidic da vam uvali gol....![]()
![]()
Ma nije mu rekao, to su bile samo price. Onda je Piter Kenjon (valjda je Kenjon) demantovao te price i izjavio da Zoze ostaje pa makar Celzi nikad nista ne osvojio. I mislim da je to ispravna odluka jer je Zoze odlican trener. U stvari Engleski klubovi imaju dosta dobrih trenera. Alex,Rafa,Wenger,Zoze: Sta reci?sarabubasara:rezultat je vise nego realan...
a o zozeu...
znate li zasto celzi relativno dobro igra ove sezone?
zato sto mu je predsjednik celzija, rus...Abramovic rekao da ce DOBITI OTKAZ AKO IZGUBE OVU LIGU SAMPIONA...zoze ce da dobije otkaz mislim...
Lepša bi bila tvoja slika. :wink:JekaiGeorge:BUBIVII znas sta kazu? Nada poslednja umire :-D. Ja sam prizeljkivala neresen rezultat jer je posle Celzija Junjted moj najomiljeniji klub.
@Madonna Mislim da nije to izjavio nego da su to samo glasine. Koliko sam procitala na oficijalnom sajtu on tvrdi da siguno ostaje do 2010 godine a za kasnije ne zna.
by the way Sta kazete na moj novi avatar?
Meni se bas svidja...
pozz4all

Mozda. Mada...Najlepsa bi bila zajednicka hehe :-D :-Dv.v.ilic:Lepša bi bila tvoja slika. :wink:
Terror Techa:lepa utakmica...
vidic odlican...
saha dao 2 gola...ne zna se koji je lepsi
shevcenko se izgubio skroz
pitanje je dal ce uopste uspeti da se prilagodi
igri na ostrvu
v.v.ilic:Lepša bi bila tvoja slika. :wink:

Hvala Madonna. Bas sam htela da bude nesto neuobicajno, naravno slika Murinja kao obavezno ali i neki zanimljiv text.MadonnaGirl:Vidis kako to kod Ilica.Nema tog fudbalera koji bi zamenio lepu mladu devojku na jednom avataru njemu dostupnom za posmatranje.........................
Meni se,Jeko,MNOOOOOOOOOOOGo svidja tvoj avatar........znaci,pala sam u nesvest koliko je dobar,kada sam ga videla(ne bukvalno)............![]()
A kad sam ja govorio da od coveka vise nema vajde,vi mi niste verovali...JekaiGeorge:I ja mislim da je krajnje vreme da Zoze porazmisli o nekoj zameni za Sevu. Pa brate, sto je mnogo mnogo je. Jes da je igrac svetske klase, ali izgleda o toj njegovoj tituli zasada moze da se govori samo u Perfektu.
Pa, ja sam uvek u pravu....JekaiGeorge:@BUBIVII Ma ja sam zivela u zabludi da ce od njega kasnije biti nesto, da ce se privici. Ipak je u Milanu bio odlican. Ipak, ma koliko mi je tesko da ti ovo kazem You're right.
thank za avatar. :-D
Neko rece:" Skromnost je vrlina" hahaha :-DBUBIVII:Pa, ja sam uvek u pravu....![]()
![]()