Chelsea FC

ja sam razocaran ... da nijesmo dobro igrali ne bi mi bilo toliko zao....
opet dobre sanse ... Bulahruz je lose odigrao, a ni Fereira nije bio mnogo bolji...
sve je pripalo Celziju... i stvarno je uzasno da protivnicke ekipe naprave najvise 5 prilika uvijek .... a izvuku po 2 gola ... a Celzi po 10 - 15 prilika i nista ili samo jedan gol
ne moze se tako!
Crveni je stvarno sramota, jer je crveni dobijen poslije razgovora sa Cimbondom koji je Terija tako izgazio u 1. poluvremenu a nije dobio ni zuti...
i najjaca stvar je da se Totenhem branio sa citavim timom u citavom drugom poluvremenu i iz jedne kontre vade gol...tako su izvukli jos nekolike kontre
a u 1.poluvremenu daju gol u trenutku kada je Celzi imao 71% posjed lopte...jad i tuga

i sto je najgore prekinuo se niz nepobjedivosti...stvarno steta...jer smo bili u dobroj formi

Baš mi je krivo zbog svega što se desilo!!!
Šta je,tu je-okrećemo se Aston Villi!!!
Igramo sa njima već u sredu...
Inače,oni su nam baš nezgodan protivnik(ove sezone bilo 1:1 kod kuće),pa je vreme za malu osvetu

Ovako prvo sudija izvesni ... je i nas zavio u crno a da ne pricam o ostalim njegovim sudjenim utakmicama-sam podatak ako sam dobro cuo komentatora ...da lik ukupno dao 16 crvenih u poslednjih deset minuta utakmica...je sama cinjenica koja govori o njegovoj sujeti i neznanju.Totenhem je po meni dobro igrao ali i peglao ko blesav...ne znam da li ste primetili dva gazenja Terija u prvom poluvremenu.Lik mu nagazio koleno!Opet ne pravdam izgubljeno ali samo da je bio drugi sudija i da izgubimo ovim rezultatom bilo bi mi sigurno manje zao i manje krivo.Bularuz inace ulazi po meni u los period.Treba ga zameniti.A ne znam sta je sa Kudicinijem - kazu da je trazio da brani ali ga Murinjo ne stavlja....mislim da je bitno i zbog prvog gola....a i sto je morati priznati Hilario veci linijas nego Kudicini.Opet to ostaje sve na Murinju...nadam se da ce razmisliti i postaviti igru za sledecu utakmicu...sto pre treba da konsoliduje redove pre nego voda udje u usi a onda Manchester ima otvoren put ka tituli (tim Man UTD-a je po svemu sudeci u vrhunskoj formi).Poz....CHELSEA FOREVER (zli jezici su ovo cekali...ali nema veze...idemo dalje!)

MUFC jeste sada u formi,ali kontam da će pasti kada nama bude najslađe(Mart-April),pa taman tada da ih prestignemo na tabeli-neverujem da će ranije pasti!
Mada ne treba zaboraviti Liverpool Koji je izleda našao igru.
Četvrti rival,Arsenal je danas dobio po nosu i pitanje je kako će odigrati odloženu sa Wigan-om!!!
Samo da pobedimo Villu i mislim da će stvari doći na svoje mesto.

Još kada bi vratio Cudicini-a na gol i da se vrati na formaciju 4-3-3 i eto nama veselja!
Mislim,dobar je Hilario,ali mi se čini da je nekako nesiguran(u tekmama u kojim je branio,pa i u ovoj večeras,krene na loptu,pa stane-samo čekam da neki glavonja zabije nama gol)!!!
Jel neko zna,na kojoj televiziji će biti prenos te tekme?!

Ako ima kod nas je na drugom RTS ali ako bude u isto vreme kada i nasa liga onda ne prenose-ludaci i glupaci su smislili to da bi kao vratili publiku na stadione! Strasno !

Opet ću morati do klađe,da se svađam sa debelim matorcima koji hoće da gledaju italijansku C-1 ligu!!!
Što je najgore,ja mislim da je to neki kup,jer već smo igrali sa A. Villa-om kući(1:1,Drogba strelac)

Ovaj poraz je stvarno bio..........................xm............ne znam ni kako da ga opisem........... recimo da je Totenhem bio mnogo vise motivisan i zeljan te pobede..............mislim,stadion je bio popunjen do kraja,imali su stvarno fenomenalnu podrsku........................sad je verovatno neko ko mrzi Chelsea zgrnuo pare na kladzi.............:lol:.........

Stvarno su muski gazili Terija a ni zuti nisu dobili, a njemu zbog malo laktanja dade crveni. Bezveze.
Bularuz je ocajno igrao, a Roben je imao dobre sanse. Nije losa ni ova 4-4-2 formacija mada mislim da bolja bila 4-3-3.
Junajted je u super formi i ako budemo vezali poraz i od Aston Vile (koja je by the way sve bolja i bolja) bice cupavo doci na vrh. Ali nadam se da cemo pobediti Vilu i da ce sve biti ok.
I da..Hilario nije los ali nekako ne mrda sa gola i zato je vrlo lako da ga napune glavom. Kudicini je bolji.

Videćemo šta će biti u sredu,mada očekujem da Mourinho stavi igrače koji su uglavnom grejali klupu ove sezone(Geremi,Bridge,Kalou) i možda Obi Mikel(mali je baš nedisciplinovan-par puta je zakasnio na trening,pa je upao u oko Mourinho-u) kao i mlađani Diarra(koji je najavio odlazak iz kluba,baš zato što ne igra)!!!
Sve u svemu,ne bi trebalo puno kombinovati protiv Ville-imaju dobre igrače i verovatno će odigrati tekmu sa prvom postavom...

Obi Mikel do daljneg nece ni prigviriti na teren. Murinjo resio da mu pokaze ko je gazda. Malo je problematican decko ali Murinjo kaze da je to buduci igrac sveta. Ako mu je verovati na rec, mislim da imamo zlatno pile :-D

Pa valjda nije,mada na koji način je došao kod nas,ne bi me čudilo da ako opet nešto slično ne ponovi(valjda neće)!!!
Videću ovih dana na kojem kanalu će biti tekma,pa ću vas obavestiti(ili ako vi saznate pre mene,javite)

Šta je,tu je-idemo da pobedimo Villu,mada mislim da je poraz dosta uzdrmao igrače,pa kontam da ćemo proći Villu tek u produžecima,ako ne i na penale(samo da nam se ne ponovi prošla sezona,kada smo ispali od Charlton-a na penale)!!!
Videćemo...

Roberto Karlos potvrdio da je razgovarao sa Murinjom oko tranfera u Celzi. Jos nije odlucio ali kaze da bi voleo da zaigra za plavce. Videcemo sta ce biti.
I ja se iskreno nadam da cemo pobediti Villu i da ce se Petr Ceh ubrzo vratiti. Bas mi zao za njega.
@rema Tako se govori. TRUE BLUE!
pozz4all

Dobar je Karlos,nema šta,mada je mator i pitanje je da li nam treba tako star igrač,pogotovo što na tom mestu imamo dva reprezentativca Engleske,a i Boulahrouz može da igra na tom mestu!!!
Što se tiče dolaska igrača u klub,mislim da nam fali još jedan napadač(al bi bilo brutalno da vrate Crespo-a)!!!
Inače,nema nigde prenos utakmice...

Back