Chelsea FC

TROFEJI
1 titula prvaka Italije 2004(3 gola u 2 odlucujuce utakmice sa romom)
1 Liga šampiona 2003(shevin penal)
5 titula prvaka Ukrajine 1995,1996,1997,1998,1999;
3 Kupa Ukrajine 1996,1998,1999;
1 supercup italije(shevin het trik)
1 supercup evrope(shevinim golom)

PRIZNANJA
Zlatna lopta 2004;
Treci igrac sveta u izboru FIFA 1999,2004;
Najbolji sportista Ukrajine 1997,1999, 2000,2001,2002, 2003,2004,2005;
Najbolji sportista bivseg sovjetskog saveza... 2005;
European golden foot 2004,2005;
1 strelac SERIE A 2000,2004;
1 strelac Lige šampiona 1999,2006;
1 strelac Ukrajine 1999;
Najbolji strelac u svojoj debitantskoj sezoni u seriji a sa 24 gola,oborio rekord Zika... prvi igrac koji je u gostima u LS dao cetiri gola...koliko puta je biran u najboljih jedanaest u evropi.....................

P.S. A i njegova karijera i dalje traje.......sledece sezone bi mogao da osvoji i premier ligu,fa kup,carling kup,ligu sampiona.......bice jos trofeja walken ne brini se....

P.P.S.Njegova najveca kocnica je to sto je iz ukrajine i nikada nije uspeo nista da uradi sa reprezentacijom, a na ovo prvenstvo ih je bukvalno on sam odveo....i to kao prvoplasirane....

.pissbottleman:
TROFEJI
1 titula prvaka Italije 2004
1 Liga šampiona 2003
5 titula prvaka Ukrajine 1995,1996,1997,1998,1999;
3 Kupa Ukrajine 1996,1998,1999;

PRIZNANJA
Zlatna lopta 2004;
Treci igrac sveta u izboru FIFA 1999,2004;
Najbolji sportista Ukrajine 1997,1999, 2000,2001,2002, 2003,2004,2005;
Najbolji sportista bivseg sovjetskog saveza... 2005;
European golden foot 2004,2005;
1 strelac SERIE A 2000,2004;
1 strelac Lige šampiona 1999,2006;
1 strelac Ukrajine 1999;
Najbolji strelac u svojoj debitantskoj sezoni u seriji a sa 24 gola,oborio rekord Zika... prvi igrac koji je u gostima u LS dao cetiri gola...koliko puta je biran u najboljih jedanaest u evropi.....................

P.S. A i njegova karijera i dalje traje.......sledece sezone bi mogao da osvoji i premier ligu,fa kup,carling kup,ligu sampiona.......bice jos trofeja walken ne brini se....

P.P.S.Njegova najveca kocnica je to sto je iz ukrajine i nikada nije uspeo nista da uradi sa reprezentacijom, a na ovo prvenstvo ih je bukvalno on sam odveo....i to kao prvoplasirane....
Bez obzira na sva ta priznanja on je jos zelen za legende. Pele je legenda, Maradona je legenda...

Menadžer Seltika Gordon Strahan angažovao je Čeha Jiržija Jarošika dosadašnjeg fudbalera Čelsija.

Kako prenose britanski mediji Strahan Jarošika vidi u ulozi koju je do sada imao Roj Kin.

Jarošik je u London došao iz moskovskog CSKA a Abramovič ga je platio 12 miliona evra. I pored velikog transfera Jarošik je grejao klupu, a kasnije bio pozajmljen i Birmingemu.

Za sada nije poznato na koliko sezona će 28-godišnji Jarošik potpisati ugovor sa Seltikom.

EEEEEJJJJ...za sta 12 miliona?! AAAAA!!! KOji bre JArosnik...koji je taj da bi bio placen 12 miliona evra? Pa jos covek grejao klupu,hahahahahahahaha!
Celzi !!! ???? To samo moze da se desi u jednom takvom SNOBOVSKOM klubu. A Abramovic je jedna volina par exelans...12 miliona eeeeej...za nekof polu anonimusa! Ne mogu da verujem!
Mozda se na ovo misli kada se kaze Celzijeva skola? :lol: :lol:

PLESsitnihDEMONA:
EEEEEJJJJ...za sta 12 miliona?! AAAAA!!! KOji bre JArosnik...koji je taj da bi bio placen 12 miliona evra? Pa jos covek grejao klupu,hahahahahahahaha!

Pa to ti je Celzijeva skola bre! :lol:

eee kol'ko bi Zvezdi znacilo tih 12 miliona, a ovaj ih baca na neke sabane koji ce da greju klupu :lol:

Covece za 100x manje pare moze da kupi mene da mu grejem i klupu u rezervnom timu!
CAk moze da se desi da me kasnije proda za iste pare...makar nece da bude na gubitku,kao sto je sa gomilom igraca koje je doveo.
Kao i sto je upropastio Krespa ne dajuci mu da igra niti da ide u AC Milan.UZAS!
Jos kad cujem da ce onaj nas madi stope (kako se bese zove?) da ide u Celzi...pa kad bih mogao da ga sretnem i da ga namolim,da mu kazem da ako misli da postane neko i nesto u fudbalu,da ne ide u Celzi.

JekaiGeorge:
Ma jok.Misli se na klub sa fantasticnim igracima,na klub koji ce biti jos bolji sledece sezone sa jos dva vrhunska fudbalera...
Ja verujem i sa mnogo vise od dva vrhunska fudbalera koja ce svoj kvalitet dokazivati na klupi.
Sto se tice dokazivanja kvaliteta sedenjem na klupi,ja sam tu nenadmashan! Pa ako mozes da preneses Romanu da ne razmislja da me dovede,ako nema da izdovoji 1000 evra mesecno. :D :D

.pissbottleman:
taj dudic je takav majmun.....
Jeste! Ja jesta da navijam za Zvezdu,ali mi je osobito drago sto je otisao u Salcburg.Konacno!
Kakav je odlicno se prodao. ODLICNO!!!

(Treniro sam sa njim kad sam bio u osnovnoj skoli...on je poceo kao spic...znam u i brata,a Joksimovic iz Zvezde mi je komsija sa kojim se znam ceo zivot. ceo zivot je u dvoristu trenirao sa sestrom,pa posle odemo da igramo fudbal. Odlican je tehnicar,samo ga je ubilo u pojam to sto je prebacen da igra halfa...treba da igra minimum srednu terena.Ali sad je kasno.)

I da umalo da zaboravim, Jarosik je fenomenalan igrac samo sto nije, kako to da nazovem, nije savremen igrac, nije igrac koji je lep na oko, ali ono sto treba da odradi on odradi besprekorno, veoma je brz, mnogo dobar centarsut, pregled igre, zamisljam ga kao Figa u mladjim danima samo dosta brzeg.

PLESsitnihDEMONA:
...Joksimovic iz Zvezde mi je komsija sa kojim se znam ceo zivot. ceo zivot je u dvoristu trenirao sa sestrom,pa posle odemo da igramo fudbal. Odlican je tehnicar,samo ga je ubilo u pojam to sto je prebacen da igra halfa...treba da igra minimum srednu terena.Ali sad je kasno.)
Joksimovic je najgori igrac u Zvezdi. Prvo zbog toga sto nema pojma, a drugo sto je pokvaren (dosta puta hoce da namerno udari igraca, kao Rooney).
A sto se tice Jarosika, on mozda nije los, ali sigurno je da ne vredi 12 miliona, verovatno to znaju i u Chelse-u, ali su ga, mislim, kupili da bi Abramovic oprao neke pare, ili postigao neki drugi cilj jer, ako se ne varam, on je dosao iz CSKA, z koji se pricalo da je "drugi Abramovicev tim".

Mezzano...nisam rekaoda je Jokso dobar. I ja mislim da je OCAJAN !!! Jednostavno decko nije za centarhalfa. Ceo zivot se lozio na triblanje,na izvodjenje slobdnjaka...ovo -ono ...i onda ga neki som od trenera stavi da igra halfa. Igra on halfa jos od kada je poceo da trenira.
Znas kako to ide...ja sam bio tu kada je taj Dudic sa mesta napadace prebacen na halfa isto. Zafalio tom nekom treneru half igrac za tu neku utakmicu...i nije zna sta ce...i stavi njega. I tako mu i ostalo.
Mogao bi taj Dudic da igra u Celziju...zajedno sa Joksom...ja bih bas voleo da ih vidim tamo. :lol:
A i znam da je Abramovic pere pare kupujusi igrace i placajuci astronomske sume za neke prosecne fudbalere. Nije sigurno ni taj Jarosik los igrac,ali 12 miliona ne vredi sigurno. Mozda vredi oko polovine...na guzzove! :D

ZzZzZz:
Pa to ti je Celzijeva skola bre! :lol:

eee kol'ko bi Zvezdi znacilo tih 12 miliona, a ovaj ih baca na neke sabane koji ce da greju klupu :lol:
da je taj saban slucajno u zvezdi bio bi glavni igrac
a uostalom kako ste mislili da ce da zaigra pored ostalih...ko je to drugi trebao da grije klupu?

John Terry has received backing from within the England squad to take over when David Beckham decides to relinquish the captaincy.

The Chelsea skipper took the England armband in the closing minutes of the Ecuador game when Beckham was substituted and Owen Hargreaves believes it is a job that will suit him well.

He says: “I remember when I first came into the England Under-21 squad I hadn't seen John Terry before.

“But after training with John and playing a few games with him I recall thinking `he will be a superb England captain one day.'

“When you see what he's done for Chelsea he's the perfect captain material.”

Back