Chelsea FC

Nego nesto ne kapiram!
sve ribe(manekenke, glumice i sl.)
uglavnom jure u Milano...
kao moda, italijanska klopa, fenseri
i tako te stvari
a njoj se ide u London da joj JORDAN (trenutno ne mogu da se setim ni jednog goreg imena)
uci skolu sa debelim Englezima!

ma ona njegova kucka od zene...to za dete je samo pokusaj da sakrije da ona odlucuje....
pazi,cak su dete krstili u katolickoj crkvi...............jer je ona amerikanka.....a u stvari kucka je ruskinja.......... ***** joj sve........ ona je sve vreme u dogovoru sa abramovicem,vec dve godine ga nagovara da idu ona je dobra sa abramovicevom zenom i ova joj je rekla ...ma neke fore za shoping,gluposti,kao zivot u londonu....mars !!!!

a jeka,majke ti.......sto mrzim celzija i abramovicha....daaaaaaajjj...vi se stvarno pravite ludi,smesno je i pricati o tome.....

.pissbottleman:
ma ona njegova kucka od zene...to za dete je samo pokusaj da sakrije da ona odlucuje....
pazi,cak su dete krstili u katolickoj crkvi...............jer je ona amerikanka.....a u stvari kucka je ruskinja.......... ***** joj sve........ ona je sve vreme u dogovoru sa abramovicem,vec dve godine ga nagovara da idu ona je dobra sa abramovicevom zenom i ova joj je rekla ...ma neke fore za shoping,gluposti,kao zivot u londonu....mars !!!!

a jeka,majke ti.......sto mrzim celzija i abramovicha....daaaaaaajjj...vi se stvarno pravite ludi,smesno je i pricati o tome.....
Zasto se pravim luda?Nisi naveo ni jedan jedini razlog sto mrzis Celzi i Abramovica,osim sto si nekoliko puta ponovio kako je pun para.Zar ga zato mrzis?

Najbolji igrač Ukrajine i bivši igrač kijevskog Dinama i Milana Andrej Ševčenko i definitivno je novi fudbaler londonskog Čelsija.

On je u četvrtak potpisao četvorogodišnji ugovor vredan oko 30 miliona funti. Detalji ugovora nisu objavljeni, ali se veruje da je to rekordan transfer i da je veći od prelaska Ria Ferdinanda iz Lidsa u Mančester junajted.

"Došao sam da iskusim uzbuđenja koje donosi igranje u Premijer ligi. Mislim da sam u pravom momentu promenio klub. Nobvac nije moj motiv, da jeste, ostao bih u Milanu", izjavio je Ševčenko.

Sad moram opet da menjam dres,moracu cu da kupim Celzijev!

ne znam da l' cu moci da nosim celzijev dres.....bez obzira sto je sheva u pitanju...... trenutno ih mrzim...ali isto tako bih mrzeo bilo koji drugi klub zbog kojeg je otisao iz milana....mada znam da necu moci da navijam protiv tima u kojem igra sheva i kad pocne prvenstvo verovatno ce biti drugacije.....u svakom slucaju ako je vec otisao mislim da mu celzi najvise odgovara,i zbog igre i sto ga murinjo toliko ceni,ipak je on bio prva i najveca murinjova zelja otkad je dosao u celzi.... ali to ne znaci da volim sto je u celziju....i dalje ne mogu da verujem da je otisao....

jeka nisam ja pricao nista o njegovim parama ,rekao sam zasto mrzim celzi....ali smesno je to sto se sad pravite kao da bi celzi bio sampion i da nije bilo abramovica i da vec godinama navijate za celzi a nije tako.....a da je mafijas,jeste.....koji posten covek bi trosio milijarde na fudbalski klub.... ali takva je situacija u svim klubovima...velike se pare vrte i velika mafija je u pitanju...pa nije ni barca kupila ronaldinha za dzabe,a te sezone su doveli i deka i zilija ,markeza.....

Aman bre ljudi!Pa nije covek umro.To sto je promenio klub nema nikakve veze.Bice njemu super u Celziju,a i Murinjo ga mnogo postuje.Nista se nije promenilo,samo ce nositi dres drugog kluba.Navikli ste da ga gledate u Milanu,ali navici cete se i na prelepi plavi dres Celzija. ;-) ;-)

Ma nemoj!!! A Dzon Teri koji je, iako je copao 30min,ostao sa ekipom do kraja.To ti je pravi kapiten...
A kad smo kod Sevcenka u Celziju ce nositi br. 7.A evo i slicice kako potpisuje ugovor...

Prilozi

• wallpaper_450.jpeg
    wallpaper_450.jpeg
    22,9 KB · Pregleda: 7
Jel sad vidite da se igrac ne moze omalovazavati na osnovu jedne greske... I Shevchenko i Terry su fenomenalni fudbaleri i njiovi kvaliteti ne smeju da se stave pod sumju samo zbog jedne greske.... Stavio sam primer Shevchenka samo da vidim kako bi reagovali.... I baggio je promasio mnogo bitniji penal pa je i dalje jedan od najboljih fudbalera u istoriji italije.....

mislim da smo zahvaljujuci walkenu danas svi naucili jednu vaznu lekciju........nikada ne pisajte sa nadvoznjaka......

terry je odlican fudbaler....ali njegov znacaj u istoriji fudbala ne moze da se poredi sa Shevinim,kao ni sto celzi ne moze da se poredi sa jednim AC MILANOM !!!!
Samo sam to hteo da kazem.

.pissbottleman:
terry je odlican fudbaler....ali njegov znacaj u istoriji fudbala ne moze da se poredi sa Shevinim,kao ni sto celzi ne moze da se poredi sa jednim AC MILANOM !!!!
Samo sam to hteo da kazem.
Jedna titula u seriji A, jedna liga sampiona, i najbolji igrac Evrope 2003... Da ti se ne cini da je to malo za igraca takvog kalibra.... Baresi i Maldini su 35x vece legende od njega.... Razumem ja da ti volis Shevcenka, cinjenica je da je fenomenalan igrac, ali bas i nema neki znacaj u istoriji fudbala, obelezio je proteklu deceniju kao jedan od najboljih napadaca, ali da ga svrstavate u svetske legende je malo nerealno...

Back