Mi i Arsenal igramo slican fudbal ove sezone,sto se i vidjelo juce.
Napadacki, ali ne agresivno, jos uvijek trazimo pravu formaciju i sastav.
Forisramo pas igru,sa tim da kod nas kombinuju Mata-Azar-Tores, a kod njih se centrira sa bokova i krila.
Po meni, bili smo jednaki sa tim sto su oni i dalje skloni idiotskim greskama u odbrani, a mi smo iz te dvije gerske profitirali.
Isto tako, Zervinjo ulicar, koji je umislio da je na malom fudbalu. Generalni problem sa tim Africkim igracima je sto su (i nisam rasista,samo da kazem

) neskolovani. Imaju talenta i umijeca,kao sto se vidi,Zervinjo ladno dodje do naseg sesnaesterca ,predribla Luiza ,prevari Terija (kao kod gola) ali u 90 % slucajeva on jednostavno ne zna sta ce sa loptom, kome da doda, dje da ide, sta da radi sa njom.
i Podolski nije bio na nivou juce,nesiguran previse.Ziru je njihov TOres,samo na manjoj skali,dzaba sve. Jos jedan uzrok nase pobijede.
Silovali su nas sa desne strane Dzenkinson i Cemberlejn (koji ce biti strava igrac), a za to bi okrivila nesto slabiju partiju Eslija KOla.Pored Ramiresa koji je bio blagi ocaj, cinio faule bez potrebe,srljao dje ne treba i bio totalno van tempa utakmice ,najgori igrac na terenu. Ramires nastavlja sa losim partijama ove sezone,jer momak ne zna da igra bez kontranapada,ne snalazi se u ovom sistemu i ta njegova brzina i lakoca ovako ne dolazi do izrazaja.Nemamo rijesenje na toj poziciji od glupe prodaje Raula Meirelesa Fenerbahceu mrtvom za 4 miliona funti,\ i jos gluplje pozajmice Esijena Real Madridu. Ovako se borimo,kad Mikel ima dan, vrh,kad ne zna dje se nalazi,katastrofa.Srecom pa je juce bio slucaj ovoga prvog,posle nekoliko utakmica neprestanog brukanja, odigrao je na nivou. Treba nam Felaini , legao bi nam savrseno.
Tores se dobro snasao kod gola, Mata odlican.Vraca se upravu formu, protiv Vulvsa je bio inicijator svake akcije, asistent, dao gol , ovdje je najbolji na terenu bio i cinio je razliku.Azar nije bio dovoljno uticajan,al neka vala, mora i on da ima mali pad i to jedva primjetan,Oskar, dobar, vidi se neiskustvo,ali se takodje vidi neosporan talenat i zhar za igrom.Mene Oskar podsijeca na brzeg Kaku i to je dovoljno.
Od Luiza cu nervni slom dobiti.Znam da je faca,znam da ga navijaci vole,ali po meni igrac koji je nepromisljen, sklon kiksevima , nesmotreno grub i...dobro, zna da vuche odbranu,da skochi i uspostavi autoritet na utakmici , zato ga i svi volimo, ali sem poslednjih dobrih 15 minuta do izmijene, bio je najklimaviji igrac odbrane,iako je Zervinjo zajebao Terija kod gola,sto nije TErijeva krivica jer je akcija Arsenala bila perfektna i ovaj se dobro snashao...i mnogo smo bili suplji po lijevoj strani.
argument u odbranu Luiza ...
Bane dobar. Manje napada,vise brani,tako i treba.
Mozes luking gud.Trudi se.
Nasa prva pobijeda na Emiratima jos od 2009.Postali smo prvi klub u istoriji koji je treci put tamo pobijedio.Ima li sto ljepse nego pobijedom protiv Arsenala utabati prvo mjesto u Ligi,a Junajted kiksne? Keep the blue flag fly high!