Chelsea FC

Barsa je odmah nakon Rajkarda osvojila LS......
Ovo se ne moze nazvati neuspehom,5 polufinale zaredom,ekipa je jos mlada,Cavi ce gurati bar jos 2 godine visokog ritma,ostali i vise.......
Ma znam ja, nego sara veli kako će im trebati isto onoliko godina kao posle Rajkarda ...

Guardiola bi napustio Barsu i da je sve osvojio, nije on zbog neuspeha otišao ... Messi, Pike, Fabregas, Buskets, Iniesta, Sančez, Pedro, Kuenka, Tello, Tijago, Alveš su igrači ispod 30 godina, i oni lagano mogu još jedan ciklus da ponove ... Tamo problem sa godinama imaju samo Pujol i donekle Ćavi ...

Villa se vraća sledeće sezone, i ono što im treba je jedan vrstan štoper (tipa Tijago Silva) i levi bek (tu bi Kolarov lego ko budali šamar) ...

Ma znam ja, nego sara veli kako će im trebati isto onoliko godina kao posle Rajkarda ...

Guardiola bi napustio Barsu i da je sve osvojio, nije on zbog neuspeha otišao ... Messi, Pike, Fabregas, Buskets, Iniesta, Sančez, Pedro, Kuenka, Tello, Tijago, Alveš su igrači ispod 30 godina, i oni lagano mogu još jedan ciklus da ponove ... Tamo problem sa godinama imaju samo Pujol i donekle Ćavi ...

Villa se vraća sledeće sezone, i ono što im treba je jedan vrstan štoper (tipa Tijago Silva) i levi bek (tu bi Kolarov lego ko budali šamar) ...

Vrlo jasno :D
A i ako se Villa ne bude vratio bas u formu ima materijala,kroz vreme kazem mogu da ga zamene Muniainom iz Bilbaa ili tako nesto,ako ne proizvedu dotle jos sta......
Da Tijago Silva trenutno jedan od boljih stopera,treba im stoper jer ne moze Maskerano to da pokrije bas uvek.......
Uh Kolarov i Alves bi bili ubitacni,mada ni Jordi Alba iz Valensije ne bi bio los

Vrlo jasno :D
A i ako se Villa ne bude vratio bas u formu ima materijala,kroz vreme kazem mogu da ga zamene Muniainom iz Bilbaa ili tako nesto,ako ne proizvedu dotle jos sta......
Da Tijago Silva trenutno jedan od boljih stopera,treba im stoper jer ne moze Maskerano to da pokrije bas uvek.......
Uh Kolarov i Alves bi bili ubitacni,mada ni Jordi Alba iz Valensije ne bi bio los
Njima bi od svih napadača Runi najviše lego, jer je odličan šuter, odličan tehničar, i nije striktan napadač, nego je veoma pokretljiv ... Možda bi i Tores kod njih dobio preko potrebno samopouzdanje, ipak igra u repki sa 90% njih i lako bi se uklopio ...

Muniain je više PEdrova pozicija, ali mnogo talentovaniji, tako da me ne bi čudilo da ga dovedu ...

Zamisli samo Kolarova u Barsi, mislim da ni onakav bunker Čelsija ne bi pomogao onda :D ...

Ma kad si preživeo Ševčenka i Kaku, moći ćeš i Silvu :D ...

Vidi njega...sad me jos i na to podsecaj :(
Bilo bi stvarno previse da i Silva ode tamo....ju ne smem ni da zamislim to......e onda bi to bez dileme bila najjaca ekipa ikada, ne bi imali ni jednu manu.... mada kad sam vec kod toga, skontao sam da barsa uopste ne prima mnogo golova glavom,a ni iz prekida iako su svi zakrzljali..... mislim da je javi martinez igrac skroz u nihovom stilu.... odlican veznjak koji moze da igra i centralnog beka ako treba, i to kako....eto im ga on neka silvu ne diraju...... mada ovaj alavi berluskoni ako mu ponude tries miliona reci ce teraj,moze....a onda ce da dovedu natalija kao slobodnog igraca i galijani ce da ponovi kako smo nedavno bili prvaci sveta i tim sa najvise internacionalnih titula blabla ...matori perverznjak ce da ode kuci misleci kako ce ziveti zauvek i kako je obezbedio zatezanje koze narednih 10 godina...odoh da pikam menadzera ,manje se nerviram...

Vidi njega...sad me jos i na to podsecaj :(
Bilo bi stvarno previse da i Silva ode tamo....ju ne smem ni da zamislim to......e onda bi to bez dileme bila najjaca ekipa ikada, ne bi imali ni jednu manu.... mada kad sam vec kod toga, skontao sam da barsa uopste ne prima mnogo golova glavom,a ni iz prekida iako su svi zakrzljali..... mislim da je javi martinez igrac skroz u nihovom stilu.... odlican veznjak koji moze da igra i centralnog beka ako treba, i to kako....eto im ga on neka silvu ne diraju......
Javi nije po vokaciji bek, mislim da ga neće dovesti jer je Buskets zacementirao tu poziciju kod njih, a isto može da igra štopera ... Oni su zbog Busketsa oterali jednog Jaju Turea, nema logike da dovode Martineza, kad su tu pokriveni Maskeranom ... Ali da nema Busketsa, MArtinez bi bio idealan ...

Da, začuđujuće je kako malo golova iz prekida primaju, ali ni ne daju puno ...

Pa vidis da oni kupuju samo veznjake pa ih trpaju na druge pozicije, zato i kazem da bi to bila kupovina skroz u njihovom fazonu, nek se mane silve....
Aaa Buskets mnogo bolje glumi od Tureta moj Walkene, zato su crnceta oterali...i sad buskets starno mora da glumata da ne bi pomisljali da dovedu nekog drugog.....ovo ti je insajderska informacija :tajna:

Njima bi od svih napadača Runi najviše lego, jer je odličan šuter, odličan tehničar, i nije striktan napadač, nego je veoma pokretljiv ... Možda bi i Tores kod njih dobio preko potrebno samopouzdanje, ipak igra u repki sa 90% njih i lako bi se uklopio ...

Muniain je više PEdrova pozicija, ali mnogo talentovaniji, tako da me ne bi čudilo da ga dovedu ...

Zamisli samo Kolarova u Barsi, mislim da ni onakav bunker Čelsija ne bi pomogao onda :D ...

Pa fazon je da kod njih Villa igra bocnog napadaca,Mesi im je taj srednjak......onda bi morali da ga opet saltaju na bok........

Pa vidis da oni kupuju samo veznjake pa ih trpaju na druge pozicije, zato i kazem da bi to bila kupovina skroz u njihovom fazonu, nek se mane silve....
Aaa Buskets mnogo bolje glumi od Tureta moj Walkene, zato su crnceta oterali...i sad buskets starno mora da glumata da ne bi pomisljali da dovedu nekog drugog.....ovo ti je insajderska informacija :tajna:
Fora je što Buskets i nije toliki glumac koliko se priča, i ta etiketa će ga pratiti kroz celu karijeru zbog one sramote protiv Intera ... Ne folira toliko često, dešava mu se naravno, ali daleko manje nego što se priča ... Drogba je za njega profesor Stanislavski lično :D ...

Fora je što Buskets i nije toliki glumac koliko se priča, i ta etiketa će ga pratiti kroz celu karijeru zbog one sramote protiv Intera ... Ne folira toliko često, dešava mu se naravno, ali daleko manje nego što se priča ... Drogba je za njega profesor Stanislavski lično :D ...

Ma da da...kako da ne...vidi Pedra , cim je prestao da glumi odmah na klupu....... reci ti to Busketsu, ni on sam ti ne bi poverovao ;) Za Drogbu se slazem, kako smesno deluje kad takva strvina pocne da se previja ko devojcica pa to je takva komedija da je ni nusic ne bi smislio :lol:

Back